Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-05, 12:08   #1
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Liten V75-krönika av underpostad


Klipper rakt av, med viss censur, vad jag skrev i en mailkonversation med "Underberg", ber om ursäkt för eventuella kontextuella oklarheter.

Ah du skojar, jag tjatar, men kan likt Forsgren när han nämnde Iprenmannen och tänkte på Jules Lepentier(Général du Pommeau för de som glömt) inte sluta skratta över liknelsen; En Katt(is) bland hermeli...Michelingubbarna
Femtio till hundra kilo mindre i vikt mot sina konkurrenter och överlägsna meriter på en smula regntung bana... vad hade oddset varit inom galoppen över 2000 meter good aw
Lester Piggot mot Lillen Eklund...

Oddset??? 6 ggr ...

Förlåt glömde Brindeborg som bara är halv Michelingubbe men hade dåligt spår och likaledes**censur av omtanke**

Eskil straffade ut sig själv med liggvagn, må vara att han säkert bjuder på lite "bra TV", och noll initiativförmåga (tempobedömning, tempotorsk) vilket var väntat och Skoglund klippte sin tuppkam åtminstone en halvtimme när han fick låna en halvt misslyckad kuse av Sedinarna och inte fick fart på denne någon gång...(misslyckad som stjärna men lyckad som travhäst).

Fick inte Eskil ligga efter detta händer det aldrig ... !

Nog om detta
****

Tack, Tack för genomgången(återfinns inte i denna text, kan inte publicera Underbergs alster med tanke på upphovsrätt), lämnar några kommentarer, alltid lättare att utgå från annans alster.

Avd 1, voltstart !
Här ska man syna strecklistan noga och övergardera lite eller mycket om man nu inte har detaljerade kunskaper om vilka hästar som behåller fattningen vid omstart(er), OM det bli omstart är det som bekant ett helt annat lopp man spelar på i form av missade starter med uppstressade hästar, galopper etc. Statistiken halverar tex favoritens chans eller vad är det Statistik-Jens kommit fram till med sitt iofs inte jättestora underlag?
Lövgrens Italienare såg grym ut i halmstads värmning men med såpass mycket muskler passar förstås inte 3140 helt och hållet, nu halvvarvet kortare och ambitionen att starta 3140 pekar på uthållighet!

Nero Maximus obesegrad felfri på sistone, vad var loppet han vann i Wien? Nåt Derby? Isåfall är det väl en topphäst med tillhörande bra psyke, får kolla honom, kan vara en spik som tål omstarter.

Annars är ju Guldkornet skrällen Zizou som håller för flertalet kriterier, "stark", både tempostark och uthållig, formstall, bakspåret hjälper honom då han rimligen inte laddas med hästar framför och då inte stressar upp sig heller, han kanske tycker det är skoj med eventuella omstarter!? Veijo som tränare borgar för kontinuerlig utveckling så länge det finns potential i hästen. Det bästa till sist: e Love you och på Åby som tvåa knappt slagen efter lite störningar Olympiatravsdagen var det regnigt och småtungt!

**
Rajesh Face struken... kanske ska man sluta drömma om Coktail Fortuna!? Spets och gåsmarsch, krypcasino, en promenad i rymden på favoriten Cyber Lane !?

**
Vad sjutton, är Ebony Boko favorit?? Startsnabb som få men alltså klassen, räcker den, hästen är ju sned och vind i framstället(?) och fräschören extremt viktig gör typ ett kanonlopp om året, nybehandlad?? annars SCHAS i konkurrensfulla V75!

citat:
"3 Ebony Boko kommer från ett formstall, Westholm. Brutalt startsnabb. Startade på plaskbanan på Valla (600 meter) under elitloppshelgen - tyvärr finns inte loppet på atg.se."

de därna loppen såg jag och banan var helt ok och inte alls plaskig trots en regnskur på förmiddagen eller hur var det, konstigt med "n" markering!

4 Adiago Trot är hemmahäst med klass och 12 Odessa Celeber bästa klassen med lagom(?) handikapp på läget men det fixar Ebony med en rusning!?
7 Wingait CH har sin bästa distans men inte bästa spåret, dock, 2.7% är löjligt lite på en fin hemmahäst!

Kuskfantominan Henriette på hemligt uppdrag...

Öppet lopp, många fina som jag inte ens nämnt.

***


Stosprintern, lösningen !?

Ahhh MUMS!
6 Fanny Chenal som jag gillar, nu förstår jag varför, en Love You:are!!
Det blir kross på Lördag gissar jag! En chansspik!

Tack underberg!

Annars har vi outcross även på Maggie Cash och i viss mån Zeta Wise As som är halvitalienare.**bortklippt censurerat stycke**

(Har redan nämnt 1 Miss Golden Wine i tidigare mail)

***

avd 7, spikförslag Global Undecided säger du.

Hmmm.

Första hotet: Pastor Power som måste tas upp eller laddas... kanske inte vinnaren (?) men spetschans, och släpp till Björns 7 Cameron Dream kan bli loppavgörande!? Likaledes, 2 Sciacallo OM är segervan, snabb nog först att ta över??

Andra hotet som spik är av mer spelteoretisk karaktär och påverkar inte vinstchansen negativt, dock spelvärdet:
Två raka på Valla varav en på storloppsdag.... drabbar procenten hårt, alla "vet".

Plus kan vara att Nurmos bör kunna hålla formen då hästen innan utblommandet var väl förberedd och startat kontinuerligt.
Likaledes att Jorma kan få en ångbåt till spets, denna är bättre än ångbåt.

Jag är skeptisk, "i söder vinner söder"....


God tur alla!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+13), Trinity (+7), MikaF (+3)

Senast redigerad av ExtremtRik den 2019-07-05 klockan 12:34.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td