Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-09-10, 22:22   #46
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 121
Sharp$: 2533
Standard

Kort, det finns två faktorer som gör en spelare till vinnare i längden. En av de ett måste för en seriös spelare för att inte hamna i missbruk.

1. Spelvärda spel. Att spela till högre odds än din egen bedömning.

2. Rätt Money Mangement (Finns bra guide på Sharps) Här de allra flesta brister. Max 5% per lir men 0,5%-3% att föredra för att hålla i kassan vid förlustperioder, gå vidare utan att bli berörd så man kan fortsätta göra bra spel. Lätt gjort i såna perioder att jaga ”omöjliga odds” eller annat trams. Att ha en separat spelkassa är så givet att det inte ska behöva nämnas men vet att vissa inte har det så lägger till det också här.
Jaga aldrig förluster och höj inte insatsen mer än strategin anger vid vinster.

Med det sagt, antalet spel per dag är enligt mig oviktigt om man följer ovanstående två punkter slaviskt. Ena dagen kan det finnas 23 spelbara objekt och andra 0.
Ytterst få klarar av båda punkterna, därför över 95% backar i längden och missbruket så stort utbrett. Missbruk förknippas gärna med ekonomi när det gäller spel vilket självklart stämmer som en del. Likaså kan ju en spelare som vinner varje år vara missbrukare om spelandet påverkar ex kontakten till vänner, familj eller nära anhöriga på ett negativt sätt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Executive (+5), Altoc (+10)

Senast redigerad av grobben den 2019-09-10 klockan 22:36.
grobben är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-09-10, 22:46   #47
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Stockholm
Inlägg: 142
Sharp$: 2281
Standard

Samma på börsen, max 5% per position. Både vunnit och förlorat så brutalt mycket högre belopp på spelandet där än på travspel. Jag som småspelare på trav kör in 10k/mån från hushållsbudgeten via ett dedikerat kort och spelar upp. Eventuellt överskott plockas alltid ut till bankkontot och sedan sätts nya 10k in månad efter månad osv osv. Kul hobby, mestadels lördagar.

Det är skoj att titta in här ibland och ta del av och någon gång försöka bidra till diskussionerna bland er som är väldigt aktiva.

Kul hobby men kasinon och särskilt börsen, speciellt med optionsliret, är en helt helt annan nivå av «farlighet» Inte kul torska 100k på en förmiddag desto roligare vinna 300k

Senast redigerad av Executive den 2019-09-10 klockan 22:56. Anledning: Tillägg. Edit kör alltså 5% per enskilt spel på trav, 500 max sedan många år så supportar 5% regeln!
Executive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td