Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-05-31, 20:33   #226
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 132
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Dom kör som dom kör på hemmaplan. Det där hade inte varit något problem på Vincennes. Så kör man travlopp där och det sitter i ryggmärgen. Svårt för oss förstå, men så är det bara.
Jo men de kan ju reglementet. Även om något sitter i ryggmärgen så måste man ju kunna anpassa sig, det är ju tänkande människor som garanterat blir uppmärksammade om detta.
De tokhyllas alltid men körs det på annat sätt än i Frankrike så blir de alltid bortfintade och och förvånade när de blir bestraffade för trängning.
sigh är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-05-31, 20:35   #227
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spetsochslut Visa inlägg
Alla hyllar Redén och Propulsion och ingen reagerar över att det är stallkörning som tillåts ske i självaste elitloppet, det vackraste travloppet vi har. I starten släpper Per Linderoth och Sorbet ner Örjan och Propulsion framför sig, finns inte en chans att det sker om inte de tillhör samma stall utan då hade Örjan och proppen fått backa sist eller bege sig framåt i tredje spår. Avgör hela loppet så jävla sjukt att det tillåts fler hästar från samma stall, är så trött på detta fusk. Se själva: https://m.youtube.com/watch?v=yQP66y7g09Q
Kan ligga en del i det också, men inte säkert och såklart omöjligt att leda i bevis. Tror faktiskt Örjan fixat det där även om han blivit hängande. Långtifrån säkert det också såklart.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-05-31, 21:08   #228
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Heder till krigaren Propulsion och kretsen kring hästen! Han förtjänade verkligen segern efter alla tappra försök och en grym insats i försöket. Att då gå och vinna finalen åkandes med krafter kvar visar på klasskillnad.

Men överlag var det ett ganska blekt fält och Malmrot förtjänar mycket av den kritiken han har fått.

• Bjuder in Makethemark efter en dålig insats, varför var det så bråttom? Bara för att Salmela skryter upp honom som en världsartist betyder inte att så är fallet. Det är en häst som måste visa form för att platsa i ett elitloppsfält.

• Looking Superb blir inbjuden efter en bra långspurt efter att Olympiatravet gått i kallblodstempo första varvet. Då han hade varit blek i Frankrike tidigare borde det krävts en prestation som sade något för att han skulle förtjäna sin plats.

• Billie de Montfort gör flera starter i Sverige och är bra, men inte något elitloppsmaterial. Måste man bjuda in henne för att få hit Face Time Bourbon är det illa, så kan vi inte hålla på.

• Disco Volante radar upp några segrar i guld tidigt på året innan de riktiga topphästarna äntrar ovalerna. Det finns klart bättre hästar men Malmrot vågar inte rata Tarzan som helst hade sett tre- fyra stycken från sitt stall i loppet.

Han väljer Solvalla-hästarna före sådana som Cyber Lane, Velvet Gio, formtoppade Heart of Steel med flera. Han visar prov på dålig fingertoppskänsla.

Slutligen så måste alla kvallopp bort. Kör bara ett sådant och det i Gävle, men låt det vara två veckor innan så hästarna får återhämta sig. Då kan inte Elian Web slussas in efter ett blufflopp, för att ta ett exempel.

Nu låter jag kanske lite gnällig, men det behöver bli bättre.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sigh (+5), incitatus (+5), viking90 (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-05-31, 22:05   #229
 
Reg.datum: okt 2015
Ort: All over the Place
Inlägg: 302
Sharp$: 1889
Standard

Från det ena till det andra. Jag ställde mig frågande till att Hulken försvann från sändningen idag. Sveriges vassaste travforum vet inte vem Hulken är?!!

För övrigt tycker jag att Jockey Löffgrin borde skaffa sig ett badbar
Wolfman är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-05-31, 22:26   #230
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Undrar hur många miljoner Stall Fredrik B Larsson har förlorat för att han ska envisas med att köra sina hästar själv. Tänka sig att Milliondollarrhyme bara har vunnit 9 gånger i karriären med FBL i sulkyn varav 3 av loppen är med under 100' i första pris och bara ett över normala V75-pengar inkl. finaler. Det är lite sjukt.

Senast redigerad av oggeb den 2020-05-31 klockan 22:27.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-05-31, 22:37   #231
 
Kgrhs avatar
 
Reg.datum: maj 2020
Inlägg: 198
Sharp$: 366
Standard

* Från favoritskap i finalen till diskning och 70000 kr i böter. Ingen rolig avslutning på dagen för Franck Ouvrie. Lite jobbigt att kolla på sekvensen cirka 800 kvar när han tittar sig åt vänster och ser att det håller på att bli fullt invändigt och sedan tittar åt höger och ser Cokstile och sedan är han inmurad i ett block. Överlag kändes de utländska kuskarna idag som de svenska ibland gjorde på Vincennes i Prix d'Amerique förr i tiden.

* Propulsion! Det mesta är väl sagt, men det borde vara omöjligt att gå till final med det loppet och det borde vara omöjligt att vinna finalen från den positionen med det löpningsförloppet. 08/700 i vida spår avslutade han.

* Skapliga lopp av Ecurie D. och Hell Bent For Am...

* Synd att inte Månprinsen också fick vinna idag, men det fanns bara rum för en "för bra för att vara sann"-saga denna söndag. Mycket fin avslutning, dock.

* Det blev inga bets alls för egen del, hade planerat Elian Web i försöket till 3,3 ggr eller Billie de Montfort till liknande platsodds, men fick inget av dessa på ATG. Tur var det. I sista sväng trodde jag dock att Elian Web var trolig vinnare, men han imponerade verkligen inte idag.

* Utöver Vivid Wise As tycker jag inte att det idag visades finnas någon helt uppenbart felaktig elitloppsdeltagare. En del gjorde ju inga jättelopp, men det kommer det alltid finnas några som inte gör på en given dag, särskilt under speciella förutsättningar. Det innebär inte att det var solklart felaktiga uttagningar.

* Den här Matteus i TV4 borde börja stryka sina skjortor och knyta ordentliga slipsknutar.

* TV4-sändningen var väl OK, men inte mer. Nu var det en chans till trav på prime time och det märktes på de inblandade, men känslan var att det snedtände på sina håll. Att "sänka förkunskapsnivån" är rimligt, men sändningen innehöll en del märkligheter som nog inte gjorde någon vidare reklam för travet. Vad var det här med att i början av sändningen utlova en "stor nyhet" på ett givet klockslag och sedan inte leverera något? Varför börjar det spelas generisk housemusik direkt efter målgång, räcker inte upplevelsen i sig? Skulle man i exempelvis en fotbollsmatch i TV dra igång hissmusik efter ett mål? Göran Borgås och Jennifer Tillman tycker jag brukar göra det OK på V75, men de var långt ifrån Hans G, Johan Edlund och Thomas Nilsson som storloppskommentatorer. Det blev övertänt, krystat och mumligt i finalen. Per Skoglund har ett bra hype-element i sin programledarstil, men det blev för mycket idag. Plus till Åsa Elmroths intervju med Daniel Redén och bilderna på densamme. Minus till klyschiga och ängsliga "har du blivit religiös-frågan" så fort man antyder något som kan ha med högre makter att göra.

*Plus till ban-referatet av finalen!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Migge (+5), Broddvar (+5)
Kgrh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 00:46   #232
 
Reg.datum: okt 2015
Ort: All over the Place
Inlägg: 302
Sharp$: 1889
Standard

Men vad med Hulken? Frågan kvarstår sharpsare.
Wolfman är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 05:13   #233
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17408
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wolfman Visa inlägg
Men vad med Hulken? Frågan kvarstår sharpsare.
Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Om det är Hultman ni menar med "Hulken" så fick han känning av sitt blodsocker. Han tar insulin mm och hoppas vara tillbaka i rutan för att kommentera Elitloppet.
Hoppas det duger som svar... Fanns här i tråden redan igår.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 12:57   #234
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 725
Sharp$: 1567
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wolfman Visa inlägg
Men vad med Hulken? Frågan kvarstår sharpsare.
Hulken är en bra tipster på atg tillsammans Hedlund,
Santorini är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 13:25   #235
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 672
Sharp$: 2381
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Santorini Visa inlägg
Hulken är en bra tipster på atg tillsammans Hedlund,
Inte samma "Hulken".

Grönsakshandlarn kallas också Hulken ibland.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 13:42   #236
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 692
Sharp$: 37600
Standard

Så oväntat att Vivid Wise As flyttas tillbaka till Alessandro Gocciadoro efter Elitloppet.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 15:02   #237
 
Kgrhs avatar
 
Reg.datum: maj 2020
Inlägg: 198
Sharp$: 366
Standard

Det var väl för övrigt bra för travet att Cokstile inte vann med tanke på de stora mängder suspekt utrustning som hittades i Christoffer Erikssons stall i vintras.
Kgrh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 15:45   #238
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kgrh Visa inlägg
Det var väl för övrigt bra för travet att Cokstile inte vann med tanke på de stora mängder suspekt utrustning som hittades i Christoffer Erikssons stall i vintras.
Säger inte att det är något fuffens. Men ganska märkligt att man inte sett någon andas en enda liten misstanke om en häst som gått som ett skållat troll, i italiensk regi och uppstallad hos nyligen dopingdömd svensk tränare. Man undrar lite i sitt stilla sinne hur livat det varit om den stått hos någon som Dahlén eller Westergård. Då hade nog misstankarna haglat rätt friskt.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Kgrh (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-01, 16:19   #239
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Inte felaktig diskning, kanske...men hård, värre har fått passera...Jag och fem polare hade tillsammans 1500(själv 500, men ombesörjde resten) plats till snittoddset 50ggr, inte så muntert nu...klen tröst med 6,50 på proppen...nu blir det "semester", ett inhopp på Östersund-jackpoten och Bodens V75-dag, sen lugnt i sommar...

Fy, fasiken så surt - lider med er! Hugaligen vilka höga platsodds! Ni kommer igen...

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td