Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2024-02-05, 20:05   #1
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 346
Sharp$: 1099
Standard

Reklam


Två portaler på min privata svarta lista:

www.travsider.com

www.travet.dk

Här är anledningen:


Personanpassad reklam och innehåll, reklam- och innehållsmätning, forskning angående målgrupp och tjänsteutveckling

Lagra och/eller få åtkomst till information på en enhet

Dina personuppgifter kommer att behandlas och information från enheten (cookies, unika identifierare, och annan enhetsdata) kan lagras av och delas med 135 tredjepartsleverantörer och 65annonspartners eller användas av den här webbplatsen eller appen.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-02-05, 20:13   #2
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 346
Sharp$: 1099
Standard

En till: www.rekatochklart.com

Vi och våra 381 partner lagrar eller får åtkomst till information på en enhet, som unika ID i cookies, för att behandla personuppgifter. Du kan acceptera eller hantera dina val genom att klicka nedan, inklusive din rätt att invända där legitimt intresse används, eller när som helst på sidan för dataskyddspolicy. Dessa val kommer att signaleras till våra partners och påverkar inte webbläsningsdata.
Vi och våra partners behandlar data för att tillhandahålla:
Använda exakta uppgifter om geografisk positionering. Aktivt läsa av enhetens egenskaper för identifieringsändamål. Lagra och/eller få åtkomst till information på en enhet. Personanpassad reklam och innehåll, reklam- och innehållsmätning, forskning angående målgrupp och tjänsteutveckling.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td