+ Nya högre bonusar hos Bethard Group
+ 100% upp till 1200 kr hos OddsAutomaten
+ Unik bonus för Sharps
+ 100% upp till 2000 kr

Registrera konto

Sharp kallas sportspelaren som är den mest fruktade av spelbolagen och som inte spelar efter spontana idéer eller tankar. En Sharp gör grundliga analyser före han/hon lägger sitt spel. En Sharp är en professionell spelare som använder sig utav en utmärkt administration rörande sitt kapital för att förvalta sitt spelkonto.


Välkommen till Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Du är för närvarande inne som en gäst vilket ger dig begränsade tillgångar till vårat forum samt övriga sidor. Genom att bli medlem gratis hos oss kommer du att få tillgång till att skapa trådar, skriva inlägg, ta del av spel från "procappers" och mycket annat.
Varför inte besöka vår Live Chat där vi konstant har mellan 40-130 personer inne som jobbar in matcherna de har spelat på?
Registreringen går fort, är simpel och helt gratis.

Länkar

På denna sida finner du en sammanställning av bra länkar för att snabbt kunna komma åt vid behov. Vissa sidor har fler inriktningar men de har placerats under den kategori där de är som bäst. Har du tips på fler sidor som bör platsas här är du välkommen att lägga upp den under tänkarhörnan i forumet.


Statistiksidor:


Oddsjämförelsesiter:Övriga sidor:Livescore:Live streaming:

De flesta spelbolag visar även dom matcher.
De flesta sidor sänder exakt från samma källor dock i annorlunda utformning, därför hittar man oftast samma material/länkar på dessa.

Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved