Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2020
05

Analys av Topptipset 6/8

Torsdagens Topptips är ett riktigt intressant sådant. Tre purfärska drabbningar i Europa League inleder och sedan tas taktpinnen över av Allsvenskan som kör hela vägen in i kaklet. Vi sätter av mot åtta gröna bockar omgående!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18.54

1. Sevilla - Roma X

Statistik
Vi sparkar igång spektaklet på MSV-Arena i Duisburg där ett enkelmöte stundar. Både Sevilla och Roma visade god avslutande ligaform, men det ska sägas att spanjorerna haft ett längre uppehåll då italienarna avslutade Serie A så sent som den gångna helgen. Lucas Ocampos har stundtals briljerat för andalusierna och noterades till slut för hela 14 strutar, honom måste verkligen gästerna ha koll på här. Romarna har i sin tur fått tillbaka underbarnet Nicolò Zaniolo från skada, något som märks då anfallen blivit betydligt spetsigare. Matchen i matchen mellan de båda stjärnorna lär bli jämn, och det råder inga större tvivel om att enkelmötet i sig också är en svårsiad historia. Alla tecken!

2. Bayer Leverkusen - Rangers 1

Statistik
Vi håller oss kvar i Tyskland, men lägger istället luppen på ett möte där förutsättningarna är samma som innan uppehållet. Steven Gerrard har väckt liv i den sovande jätten Rangers igen, men i det första mötet med Bayer Leverkusen blev det smärtsamt tydligt att det trots allt är en bra bit kvar tills Glasgowgänget kan utmana ute i Europa igen. Tyskarna segrade med 3-1 då och det ska till en smärre sensation för att det inte ska bli avancemang för Leverkusen här. Garderingar välkomnas ändå då ettan blir väldigt hårt betrodd.

3. Wolverhampton - Olympiakos 2

Statistik
Kupongens mest ovissa Europa-drabbning är utan tvekan den på Molineux i Birmingham. Wolverhampton har med sig 1-1 från det första mötet i Grekland och således har Vargarna ett fint utgångsläge inför returen. Däremot imponerade inte värdarna alls i avslutningen av Premier League. Två segrar mot utcheckade Everton och Crystal Palace var vad Nunos gäng mäktade med på de avslutande fem omgångarna, och här höjs ett varningens finger direkt för Olympiakos. Grekerna har Semedo avstängd, men de rödvita krigarna slog bland annat ut Arsenal på vägen hit och kan definitivt skrälla igen. Det bara måste inledas med värdet till höger här!

4. Häcken - IFK Norrköping 1

Statistik
Under måndagen fick vi äntligen se Linus Hallenius springa in på en svensk fotbollsplan igen. Anfallaren fick en halvtimme på sig i mötet med Mjällby och såg stundtals pigg ut. Det räckte dock inte till för Peking som bara fick en pinne med sig från matchen. Det kunde blivit tre om inte Totte Nyman fått ett mål i den första halvleken märkligt bortdömt. Eric Smith gick ut med en hårt lindad fot och är tveksam till spel nu. Häcken får definitivt klara sig utan Peter Abrahamsson som olyckligt nog dragit korsbandet. Blytungt för målvakten själv och även för klubben i sig. Trots det avbräcket ska Häcken ses med hyfsade chanser på Bravida Arena där Getingarna alltid presterar bra. Det kan mycket väl smälla rejält här och då känns gubben (etta-tvåa) som en vettig lösning.

5. Kalmar FF - Örebro 1

Statistik
Kalmar FF tog en pinne mot AIK och är nog det lag som ska vara mest missnöjda med 0-0. Bland annat kunde mycket väl smålänningarna få en straff efter en tröjdragning och dessutom hade Holmström en boll inne som tveksamt vinkades av för offside. Bergqvist och Israelsson är två ruskigt intressanta nyförvärv, med den duon på plan känns Kalmar betydligt stabilare. Jumboplatsen ska snart vara ett minne blott. Örebro har fler bolltrillare i sitt lag, som Gerzic och Besara, men kommer få svårt att stå emot på fasta situationer. Stark etta.

6. AIK - Elfsborg X

Statistik
Tränarbytet i AIK innebar inte någon direkt-succé. Stockholmarna satt fast i trafiken innan Kalmarmötet och när väl matchen drog igång var det som att en hel del spelare mentalt var kvar i bussen. Gnaget löste till slut 0-0 i Småland, det är bara att skaka av sig den insatsen och ta nya tag mot Elfsborg. Boråsarna har totalt 6-6 på de två senaste och därmed har den tidigare så fina defensiven helt raserat. Okumu var visserligen tillbaka mot Sirius, men mittbacken byttes av efter 70 minuter och fortsatta frågetecken råder om hans fysiska status. Det här är ett helt vidöppet möte och garderingarna bör vara många.

7. IFK Göteborg - Östersund 1

Statistik
Östersund löste en pinne mot Varberg efter en kvittering i den 94:e minuten av Fritzson. Det fjärde raka krysset för jämtarna som aldrig ger sig. Däremot ska det sägas att kvalitén i truppen inte ser något vidare ut. Mycket talar för att det blir bottenstrid för de rödsvarta hela säsongen lång. Även IFK Göteborg är indragna i bottenstriden men där ska det finnas mer potential för att klättra i tabellen. Sana, Aiesh och Abraham är tre spelare som har mer att ge än vad de visat hittills och om de bara får målskyttet att lossna kan det bli roligt för Blåvitt. Börja med ettan.

8. Mjällby - Sirius 2

Statistik
Lukas Jonsson stod återigen för ett grovt misstag som innebar 3-3 mot Elfsborg och tränare Henrik Rydström var allt annat än nöjd med sin keeper efter slutsignalen. Frågan är om Jonsson får chansen igen eller om Uppsala-laget byter målvakt. Framåt ser det däremot fortsatt bra ut även om Vecchia skadade sig senast och saknas här. Sugita, Saeid, Björnström, Andersson och de andra kommer skapa chanser på Strandvallen. Mjällby tog en pinne mot IFK Norrköping efter en fin insats av framförallt Moses Ogbu. Det var dock femte raka matchen utan seger för hemmalaget som ska hållas snäppet sämre än Sirius. Utgå från tvåan.


Singelstrecket! - Kalmar FF

En fullpoängare ligger i vassen och lurar för Kalmar. Prestationerna är avsevärt förbättrade och mot ett iskallt Örebro ska smålänningarna kunna hävda sig mer än väl.

Kupongrensaren! - Olympiakos

Svenska folket har förälskat sig enormt i Wolverhampton. Den vänstervridna streckningen är vansinnig i en på förhand helt öppen fajt. Olympiakos slog ut Arsenal och kan mycket väl betvinga Vargarna också.


Spelförslag:

72 rader

1. Sevilla - Roma 1x2
2. Leverkusen - Rangers 1x
3. Wolves - Olympiakos x2
4. Häcken - Norrköping 12
5. Kalmar FF - Örebro 1
6. AIK - Elfsborg 1x2
7. Göteborg - Östersund 1
8. Mjällby - Sirius 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sevilla - Roma 1x2
2. Leverkusen - Rangers 1x2
3. Wolves - Olympiakos (1x)2
4. Häcken - Norrköping 12
5. Kalmar FF - Örebro 1
6. AIK - Elfsborg 1x2
7. Göteborg - Östersund 1(x)
8. Mjällby - Sirius (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td