Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2020
06

Analys av Topptipset 7/8

Champions League är tillbaka! Två åttondelsfinaler ska avhandlas under fredagen där stormötet mellan Man City och Real Madrid kittlar lite extra. I övrigt synas Superettan, Division 1 Södra och irländska Premier Division på denna spännande kupong. Vägen mot full pott ligger utstakad!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18.59

1. Manchester City - Real Madrid 1

Statistik
Det är klar fördel Manchester City inför denna retur på Eastlands. Pep Guardiolas gäng segrade med 2-1 på Bernabéu i februari efter en sen vändning. Det var rättvist men sedan dess har Real höjt sig en hel del. Marängerna plockade hem La Liga för första gången sedan 2017 när de gick strålande under sommaren. Att kapten Ramos är avstängd här är dock ett stort avbräck. City får gälla som favoriter på hemmaplan men med tanke på spanjorernas förbättring bör knappast ettan lämnas ensam trots angenämt spelvärde.

2. Juventus - Lyon 1

Statistik
Juventus är i trubbel i denna åttondel efter att ha förlorat med 0-1 i Frankrike. Den gamla damen gjorde där en blek figur, precis som de gjort större delen av säsongen trots ännu en Scudetto. Italienarna har med det sagt en tendens att lyfta sig när de som mest behöver det, och med en Ronaldo som varit stekhet under sommaren ska de naturligtvis vara favoriter att vinna detta möte hemma i Turin. Lyon såg förvisso relativt bra ut i Ligacupfinalen mot PSG som förlorades efter straffar, och med Depay finns extra spets. Summa summarum är ändå ettan klart mest troligt på Allianz Stadium. Däremot känns det vidöppet vilka som avancerar.

3. Öster - Akropolis X

Statistik
Akropolis fortsätter kryssa sig igenom Superettan. Stockholmarna spelade lika på två mot GAIS senast vilket ändå var en missräkning för nykomlingarna. Noterbart där är att betydande pjäser som Åsbrink och Rajamohan vilades från start. Öster är, precis som gästerna, organiserat med defensiven som främsta styrka. Smålänningarna inledde säsongen starkt men har nu fem matcher i följd utan seger. Spelschemat har med det sagt varit tufft. Krysset ligger närmast till hands, gardera därefter med ettan.

4. GIF Sundsvall - Ljungskile X

Statistik
Toppen mot botten på NP3 Arena men någon given hemmaseger är det inte tal om. Ljungskile har stått upp bra i så gott som samtliga matcher så här långt, senast plockades en pinne mot ligatvåan Halmstad där unga Robin Wallinder visade framfötterna när han höll nollan i sin första Superettan-start. Sundsvall gick på pumpen för första gången för säsongen när de inte hade mycket att sätta emot Degerfors (1-4). Verkligheten borde komma ikapp de blåvita från Medelpad som plockat fler poäng än de varit förtjänta av. Med en gravt överstreckad etta är X2 av högsta prio.

5. Västerås - Brage 2

Statistik
Från stenstaden till gurkstaden där två grönvita manskap ska duellera. Brage stod för en urladdning i inledningen av mötet mot Trelleborg där de gick ifrån till 3-0, vilket sedermera blev slutresultatet. Leonard Pllana såväl som Kristian Andersen var riktigt bra i den tillställningen. Västerås hade en tyngre måndag när det blev förlust i Göteborg (1-2 mot Örgryte) efter ett sent tapp. Filip Tronet återkommer från avstängning här vilket stärker VSK:s offensiv. Tvåan får likväl agera utgång på ett skickligare Brage, men då den ser ut att överstreckas bör det garderas omgående.

6. Assyriska Turabdin - Skövde AIK 1

Statistik
Division 1 Södra härnäst där Assyriska Turabdin inte går mot någon tung andrasäsong som många lag tenderar att göra. Jönköpings-gänget har via fyra vinster på de fem senaste tagit sig upp på den övre halvan. Nyförvärvet Simon Adjei har minst sagt visat framfötterna på dessa fighter med åtta (!) fullträffar. Fjolårssensationen Skövde har det som väntat tuffare denna säsong, även om de tog en skön trepoängare senast. Gustaf Norlin, som stundtals varit briljant i Varberg under sommaren, saknas något oerhört tillsammans med Rasmus Örqvist som gått till Norrby. Ettan bör klara sig på egna ben på Rosenlunds IP.

7. Lindome - Utsikten 2

Statistik
Det är inte någon lång resa som väntar Bosko Orovic Utsikten när de beger sig 20 minuters bussfärd söderut till Lindevi IP. Utsikten har haft en pigg start på säsongen där återvändande Karl Bohm som vanligt bidragit. Göteborgarna hemma på Ruddalens konstgräs och på resande fot är dock inte alls samma lag. Detta blir inte helt enkelt mot ett Lindome som ser vassare ut än förra säsongen. Robert Lipovac är ett klassförvärv som levt upp till förväntningarna men framförallt ser de svartvita från Mölndals kommun solida ut defensivt. Längst bak finns ingen mindre än John Alvbåge. Tvåan får agera utgång men här rekommenderas hela säkerhetsbältet.

8. St. Patrick’s - Finn Harps 1

Statistik
4-5 i målskillnad efter sex omgångar skvallrar om att St. Patrick’s inte är något vidare underhållande lag. Helgonen från Dublin brukar också harva i mittenskiktet av Premier Division, där just offensiven är de rödvitas akilleshäl. Bra chans till några fullträffar finns ändå här då det är ett av ligans sämre lag som väntar på Richmond Park. Finn Harps klarade kontraktet som nykomlingar med nöd och näppe i fjol, och inte ser det bättre ut denna säsong. Fyra raka förluster har noterats och blott tre mål framåt. St. Patrick’s ståtar med tre raka vinster inbördes och ska inte ha några problem att avfärda gästerna. Stabil etta!


Singelstrecket! - St. Patrick’s

Det råder klasskillnad mellan St. Patrick’s och Finn Harps. Även om den lilla publiken på Richmond Park inte lär bjudas på speciellt många mål lär dessa ske bakom gästernas burväktare. 2-0 till St. Patrick’s?

Kupongrensaren! - Ljungskile

LSK har visat frejdighet i sin offensiv med Jesper Westermark och Perparim Beqaj. Mot ett Sundsvall som rent spelmässigt inte övertygat är bohuslänningarna definitivt inte chanslösa. Fint värde på X2 i Medelpad.


Spelförslag:

72 rader

1. Man.City - Real Madrid 1x
2. Juventus - Lyon 1
3. Öster - Akropolis 1x
4. Sundsvall - Ljungskile 1x2
5. Västerås - Brage 12
6. Assyriska T. - Skövde 1
7. Lindome - Utsikten 1x2
8. St. Patrick’s - Finn Harps 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man.City - Real Madrid 1(x2)
2. Juventus - Lyon 1(x)
3. Öster - Akropolis 1x
4. Sundsvall - Ljungskile 1x2
5. Västerås - Brage 1x2
6. Assyriska T. - Skövde 1(2)
7. Lindome - Utsikten 1x2
8. St. Patrick’s - Finn Harps 1Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td