Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2020
09

Analys av Topptipset 10/8

Veckans inleds med ett mixat och spännande Topptips. Europa League har nått fram till kvartsfinaler och där hittas bland annat mötet mellan Man United och FC Köpenhamn. Serielunket står Sverige, Norge och Belgien för medans Italien bjuder på ett ruggigt spännande återkval. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18.59

1. Manchester United - FC Köpenhamn 1

Statistik
Returmötet mellan Manchester United och LASK Linz var en avslagen historia. Österrikarna tilläts stå upp väl mot Solskjaers gäng, men när värdarna växlade upp mot slutet kunde Martial sätta det avgörande 2-1-målet. Varken Fernandes, Rashford, Greenwood eller Lindelöf luftades och således har Ole Gunnar ett väl utvilat gäng att ställa på banan mot FC Köpenhamn. Matchen går i Tyskland och nog hade danskarna åtminstone behövt hemmaplansfördelen för att kunna rå på engelsmännen här. Ettan ska så gott som vara given, men i jakten på utdelning behöver det inte vara fel att stoppa in garderingar till den hårt betrodda ettan om plånboken tillåter.

2. Inter - Bayer Leverkusen 1

Statistik
Vi förflyttar oss till Düsseldorf för nästa möte. Även om Leverkusen kommer hit i egenskap av bortalag får det nästan benämnas som att Kusarna spelar på hemmagräs. 3,5 mil skiljer mellan Leverkusen och flygplatsstaden, men tuffast möjliga möte väntar för tyskarna då de ställs mot Inter. Lukaku och Eriksen stod för målen i åttondelsfinalen mot Getafe, och även om spanjorerna brände en straff vid ställningen 1-0 kunde Contes manskap till slut säkra måndagens kvartsfinalplats. Lukaku har varit en succévärvning på topp och tillsammans med Lautaro Martínez bildar de en livsfarlig duo. Inter ska gälla som klara favoriter och får också utgånsförtrondet, men pass upp för gästernas omställningar med Havertz och Diaby i spetsen. Där kan det gå undan.

3. Helsingborg - IFK Norrköping 2

Statistik
Helsingborg hade som väntat ingenting att sätta emot Malmö i onsdagens Skånederby. Ju längre matchen led ju större blev MFF:s övertag, men helsingborgarna behöver ändå inte se ner på sin egen insats. Goda intentioner fanns, men det står fortfarande klart att Mellberg behöver vässa offensiven på ett eller annat sätt för att kunna hänga kvar i Allsvenskan. Norrköping är inne i en dvala med endast en seger på de fem senaste, och i förlustmatchen mot Häcken (1-2) fick Peking dessutom viktige mittbacken Dagerstål utvisad. Han saknas således inför resan söderut, men här ska ändå gästerna ses med goda möjligheter. Tvåan är spikbar upp till 60 procent, för fullt säkerhetsbälte kan krysset plockas med på större rader.

4. Sirius - Varberg 1

Statistik
Stefano Vecchia har storspelat så här långt i Allsvenskan. Den offensive mittfältaren har via sina offensiva spetsegenskaper dragit till sig intresse från bland andra Djurgården och Malmö, men dessvärre för de blåsvarta missar Vecchia matchen mot Varberg. En lättare skada påstås det, men Rydströms gäng har god uppbackning i form av Sugita, Saeid och Netabay. Varberg är inne i en mörk trend då Jocke Perssons gäng bara spelat in tre poäng av de senaste femton möjliga. Nykomlingarna trivs heller inte alls på konstgräs, en poäng har hittills kommit på det underlaget, och lär få det väldigt tufft i Uppsala. Ettan lämnas allena.

5. Molde - Brann X

Statistik
Kupongens finaste skrälläge finner vi i Norge. Molde blandar högt med lågt, men kan värdarna prestera samma fina fotboll som i 5-0-segern mot Start senast blir det strid om guldet med Bodö/Glimt. Skulle det däremot se ut som i förlustmatchen mot bottengänget Sandefjord (1-2) dessförinnan kommer B/G springa hem med bucklan utan problem. Brann placerar sig i mitten av tabellen, men har haft rejält oflyt den senaste tiden. Två raka torsk mot Vålerengen och Strömsgodset är facit där det dock ska sägas att Bergens stoltheter dominerat båda matchbilderna. Här ska gästerna inte streckas i singelprocent och när SKB dessutom får betydligt mer vila i benen än Molde ska alla tecken med omgående!

6. OH Leuven - Eupen 1

Statistik
First Division A, belgiska högstaligan, smygstartade i lördags och nu ska vi bland annat titta till två nykomlingar i vardera match. Först ut är OH Leuven och det är en hel vetenskap om hur beslutet att skicka upp nämnda gäng och Beerschot togs. Kontroversiellt var det minst sagt, men Leuven förtjänade onekligen platsen då de vann den första halvan av First Division B. Thomas Henry vann överlägsen i skytteligan på 15 baljor och den väldige fransmannen blir en viktig pusselbit i värdarnas jakt på att etablera sig i högstaligan. Eupen hade en mörk säsong i densamma i fjol och mycket ska till för att det inte ska bli bottenstrid även under nuvarande säsong för besökarna. Ettan gillas upp till 40 prollar, men krysset bör följa med som stöttning.

7. Oostende - Beerschot 2

Statistik
Beerschot är som nämnts tidigare den andra nykomlingen och De Ratten knep den andra kvalificeringsplatsen via en stark andra halva av föregående säsong. Mittfältaren Raphael Holzhauser var en viktig kugge då och österrikaren bär återigen ett stort ansvar på sina axlar, främst i offensiv riktning. När det belgiska förbundet bestämde sig för att blåsa av högstaligan befann sig Oostende endast två poäng om rätt sida strecket. Således hade värdarna i allra högsta grad riskerat att åka ur om säsongen fortlidit. De Kustboys förlorade långt över hälften av fajterna och släppte in näst flest mål i hela serien. Det lär bli en lång säsong även denna gång och här ser högersidan ut att glömmas bort. Nonchalera ettan helt!

8. Pescara - Perugia X

Statistik
Kupongens överlägset mest ångestladdade möte är det i Italien. På Giovanni Cornacchia, eller Stadio Adriatico som den egentligen heter, drabbar Pescara samman med Perugia i det första av två möten. Vinnaren håller sig i kvar i Serie B och således står enormt mycket på spel över 180 minuter. Delfinerna, som värdarna kallas, avslutade säsongen hädiskt med endast två triumfer på de tio sista omgångarna. Samma mörka rad tillämpas även på besökarna och därmed är förståelsen stor till varför det är just de här två aktörerna som satt sig i denna situation. Strecken ser ut att hamna där de ska och då är alla tecken enda vägen att gå.


Singelstrecket! - Sirius

Sirius är på riktigt och även om Vecchia saknas här ska Kenka Rydströms gäng ses med goda möjligheter. Varberg har börjat dala i form och på konstgräs trivs inte Jocke Perssons mannar alls. Etta!

Kupongrensaren! - Brann

Brann kommer utvilade till matchen mot Molde och Rikard Norlings gamla gäng har trivts bra i modern tid mot värdarna. Trots det glöms högersidan bort och det är vi snabba med att ta betalt för!


Spelförslag:

72 rader

1. Man.United - FCK 1x
2. Inter - Leverkusen 1
3. Helsingborg - Norrköping 2
4. Sirius - Varberg 1
5. Molde - Brann 1x2
6. OH Leuven - Eupen 1x
7. Oostende - Beerschot x2
8. Pescara - Perugia 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man.United - FCK 1x2
2. Inter - Leverkusen 1(x2)
3. Helsingborg - Norrköping (x)2
4. Sirius - Varberg 1
5. Molde - Brann 1x2
6. OH Leuven - Eupen 1(x)
7. Oostende - Beerschot x2
8. Pescara - Perugia 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td