Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2020
23

Analys av Topptipset 24/8

Veckan inleder med ett mycket intressant Topptips som ser ut att kunna bjuda på bra värde på sina håll. De bästa dragen hämtas in från Sverige som tillhandahåller med två allsvenska fighter och dubbla matcher från Superettan. Kupongen rullar sedan vidare till Norge, Belgien och franska Ligue 2. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. IFK Norrköping - Häcken 1

Statistik
Toppmöte i Östergötland gäller först och främst när fyran Norrköping får besök av femman Häcken. Andreas Alms getingar är tillsammans med Malmö Allsvenskans bästa hemmalag, 6-2-1 på Bravid Arena är ruskigt starka siffror. Utanför Hisingen har göteborgarna bara löst en viktoria på sju trippar och nu väntar alltså Peking som imponerade stort mot IFK Göteborg häromsistens (3-1). Hemma på Östgötaporten har Snoka bara släppt in sex bollar på hela säsongen, men eftersom ettan streckas hårt är tvåan under 25 procent ett intressant komplement om kosingen räcker.

2. Kalmar FF - Mjällby X

Statistik
Efter två fina insatser mot Häcken (2-0) och IFK Göteborg (1-1) kammade Kalmar FF noll borta mot Östersund för en veckan sedan. Inför helgen återfinns de rödklädda smålänningarna på näst sista plats i Allsvenskan. Betydligt mer muntert hos Mjällby som fortsätter att imponera som nykomlingar. De gulsvarta innehar en finfin åttondeplats i tabellen och kryssade mot självaste Malmö senast det begav sig. På Strandvallen delade dessa klubbar på poängen i somras och mittentecken ligger ånyo nära till hands. Potentiellt spikkryss på mindre system, alla tecken på större system.

3. Akropolis - Degerfors 2

Statistik
Klassiska Degerfors ser mer och mer ut som ett allsvenskt fotbollslag. Värmlänningarna tappade måltjuven Björndahl till Örebro men vad gör det när firma Edvardsson, Bertilsson och Dahlström pumpar in bollar i rask takt. Akropolis har stått för en sensationell säsong som nykomlingar, 22 poäng räcker faktiskt till en fjärdeplats efter 13 omgångar. Formen är riktigt bra för båda gängen som ska göra upp på Grimsta IP, men kvalitetsmässigt är det stor fördel för Edvardsson och company som både har fällt J-Södra och Sundsvall på bortabana. Tvåan räcker gott.

4. Brage - Dalkurd 2

Statistik
Brage får det sannerligen inte att flyga så här långt. Masarna är inte bättre än sjua, upp till en direktplats till Allsvenskan skiljer sju poäng. Goda råd börjar bli dyra för Borlänge-klubben som i fjol var på vippen att kliva upp ett hack i seriesystemet. Tolfteplacerade Dalkurd har tagit poäng i lejonparten av bataljerna på resande tass och endast torskat fyra matcher totalt i ligaliret. Kan gästerna från Uppsala hålla stången inledningsvis är poäng helt klart inom räckhåll. Ettan streckas just nu upp över 55 procent vilket inte kan köpas. Fint värde i öst och då lockar X2 i utgång.

5. Stabaek - Brann X

Statistik
Två matcher från Norge väntar härnäst och vi inleder från Eliteserien där två formsvaga tabellgrannar drabbar samman i Bekkestua utanför Oslo. Brann torskade hemma mot bottenlaget Mjöndalen efter en direkt svag insats. Bergen-klubben har endast gått segrande ur en av de sju senaste striderna. Stabaek har plockat tre poäng sista fem och kommer närmast från en svängig historia borta mot Viking där de blåsvarta först tappade en 2-0-ledning till underläge innan Kosuke Kinoshita hittade in med en kvittering i den 81:a matchminuten. Alla tecken rekommenderas i detta på förhand vidöppna möte.

6. Kongsvinger - Lilleström 2

Statistik
I anndraligan har Lilleström börjar röra på sig efter en trevande start på säsongen. Huvstadsmännen, som trillade ur Eliteserien i fjol, har inkasserat poäng i tre raka matcher. De gulsvarta gästerna har ett fint lag på pappret och ska definitivt kriga om en topplacering. Kongsvinger är säkerligen tillfreds med spelet på resande tass där de rödvita bärgat poäng i hälften av matcherna. Enkom en viktoria hemma på Gjemselund Stadion är dock riktigt svagt. LSK ska hållas som klara favoriter, när tvåan dessutom ser ut att streckas förmånligt åker spikpistolen fram omgående. Tvåa!

7. Sint-Truiden - Oostende 2

Statistik
Det belgiska finrummets tredje omgång rundas av under måndagen när Oostende lämnar kusten och reser till Limburg där en drabbning med Sint-Truiden väntar på Stayen. Besökarna har öppnat upp ligaliret med dubbla nederlag mot Beerschot och Carleroi som just nu innehar de två översta platserna i tabellen. “De Kustboys” ska dock inte räknas bort på samma sätt som det svenska folket tycks göra. Sint Truiden hade inte mycket att hämta borta mot Anderlecht (1-3) och får nu klara sig utan avstängde Ibrahim Sory Sankhon. Tvåan under 25 procent lockar i utgång även om en helgardering är att föredra.

8. Troyes - Le Havre 1

Statistik
Franska Ligue 2 har premiärspelat i helgen och den första omgången kompletteras med en tillställning i nordöstra Frankrike. Troyes var en hårsmån från att ta steget upp i Ligue 1 under föregående säsong. “ESTAC” var stabila på Stade de I’Aube i fjol och slutade på en fjärdeplats i hemmatabellen. Le Havre gjorde även de en stabil säsong under 2019/20, men har tappat en viktig ingrediens inför ligastarten. Tino Kadewere, som bombade in 20 bollar i fjol, har nämligen lämnat för Lyon. Utan ex-djurgårdaren blir det max en pinne i premiären. 1X räcker gott och väl.


Singelstrecket! - Degerfors

Degerfors har orkat hålla ångan uppe och toppar Superettan som närmar sig halvtidsvila. Bruksgänget har en fruktad offensiv med Edvardsson och Bertilsson i spetsen som ska kunna luckra upp detta grekiska lås. Given tvåa!

Kupongrensaren! - Dalkurd

Brage har inte alls fått till det i Superettan och ser ut att få svårt att nå en topplacering. Perfekt läge för Dalkurd att kliva in på Domnarvsvallen och roffa åt sig hela konfekten till strålande värde!


Spelförslag:

72 rader

1. Norrköping - Häcken 12
2. Kalmar FF - Mjällby x
3. Akropolis - Degerfors 2
4. Brage - Dalkurd x2
5. Stabaek - Brann 1x2
6. Kongsvinger - Lilleström 2
7. Sint-Truiden - Oostende 1x2
8. Troyes - Le Havre 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Norrköping - Häcken 1(2)
2. Kalmar FF - Mjällby (1)x(2)
3. Akropolis - Degerfors 2
4. Brage - Dalkurd 1x2
5. Stabaek - Brann 1x2
6. Kongsvinger - Lilleström (x)2
7. Sint-Truiden - Oostende 1x2
8. Troyes - Le Havre 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td