Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2020
26

Analys av Topptipset 27/8

Torsdagens Topptips består av åtta matcher från den första kvalrundan till Europa League. Malmö FF och Hammarby ska bland annat ge sig i kast med polskt respektive ungerskt motstånd. Flertalet stora favoriter ser ut att undervärderas vilket medför att mindre system med högre radinsats rekommenderas.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Malmö FF - Cracovia 2

Statistik
Det råder viss oro i Malmö-lägret inför mötet med polska Cracovia på Eleda Stadion. Både Ola Toivonen och Johan Dahlin dras nämligen med skador och är osäkra till spel i denna kvalmatch till Europa League. Cracovia vann lagets premiärmatch i Ekstraklasa mot Pogon Szczecin med 2-1 sedan det tyske nyförvärvet Marcos Álvarez både satt en strut och assisterat till det andra målet. Álvarez behöver MFF-försvaret hålla ett extra öga på. Tomassons manskap streckas i högsta laget hemma i Skåne, alla tecken åker därmed in från start.

2. Hammarby - Puskás Akadémia 1

Statistik
Hammarby ska även de in i kvalelden under torsdagen. För stockholmarnas del väntar ungerska Puskás Akadémia som slutade på tredjeplats i den inhemska ligan i fjol. Ungrarna har ännu inte gett sig in i det nya ligaspelet eftersom flera spelare i laget testats positivt för COVID-19. Enligt rapporter är ungrarna tvingade att skicka flera ungdomsspelare samt reserver till Stockholm. Det är således ett ungt och oerfaret gästande lag som äntrar Tele2 Arena. Betydligt bättre förutsättningar för Bajen även om söderkisarna bara fått med sig en pinne sista två matcherna, ettan under 70 procent är bara att spika av trots allt.

3. Rosenborg - Breidablik 1

Statistik
Rosenberg har på pappret fått en enklare motståndare än både Malmö och Hammarby. Isländska Breidablik landade på andraplats bakom överlägsna KR Reykjavik i fjol och innehar även samma tabellposition efter elva matcher i Pepsideild denna säsong. Rosenborg har börjat röra på sig efter en svag start i norska Eliteserien. I september månad får dessutom Trondheim-klubben förstärkning på tränarbänken i from av svenskbekantingen Åge Hareide. Breidablik ska vara ett nummer för små för “Trollungarna”. Streckas ettan över 80 procent är det ändå inte fel att peta dit ett potentiellt rensarkryss.

4. Aarhus - FC Honka 1

Statistik
En nordisk duell väntar på Ceres Park i den danska staden Aarhus när FC Honka kommer på besök. Gästerna från finska Esbo fixade sin Europabiljett genom att sluta på en tredjeplats i den inhemska ligan i fjol och sedan vinna kvalmötet med Mariehamn. FC Honka har spelat elva ligamatcher denna säsong och inte klivit på en enda mina. Fyra vinster och sju kryss räcker till en nuvarande fjärdeplats. Aarhus, med svenske Eskelinen i mål, har inte spelat en tävlingsmatch på en månad, men har ett betydligt högre kunnande i truppen. Trolig etta.

5. Servette - Ruzomberok 1

Statistik
Vidare ner till Alperna där Servette lyckades nypa en fjärdeplats i schweiziska Super League den gångna säsongen som nykomlingar. Stor del i framgången kan tillskrivas ivorianen Koro Koné som gjorde elva mål på 29 framträdanden. De rödbruna värdarna har även goda möjligheter att avancera till nästa runda i EL-kvalet. Ruzomberok har ännu inte fått segerjubla i årets ligalir och det ska mycket till om slovakerna ska kunna rå på Servette i vackra Genéve. Tydlig utgångsetta.

6. Motherwell - Glentoran 1

Statistik
Ett av kupongens mest säkra kort hämtas från Skottland där fjolårstrean i Premiership, Motherwell, får besök av lilla Glentoran FC från Nordirland. “Stålmännen”, som hemmalaget kallas för, har visserligen inte bärgat en enda viktoria på fem försök sedan ligan drog i gång, men trots att Steve Robinsons mannar svajat en del under sommaren är de enorma favoriter hemma mot “The Glens”. Gästerna vann cupen föregående säsong, men blev bara femma i den nordirländska ligan som är klart sämre än skotska Premiership. Banketta!

7. Budapest Honved - FC Inter 1

Statistik
Det är inte italienska Inter med Lukaku och company som ska besöka Hidegkuti Nándor Stadion i Budapest, om någon nu trodde det. Finländska FC Inter Turku målas i skrivande stund upp som favoriter av svenska folket i denna kvalkamp vilket är direkt felaktigt. De regerande ungerska cupmästarna Honved är ett ungt hungrigt lag med flera intressanta spelare som 18-årige Thierry Gale och Daniel Gazdag som fått testa på spel med det ungerska landslaget. Mycket fin spiketta upp till 60 procent!

8. Shamrock Rovers - FC Ilves 2

Statistik
Ytterligare ett finskt lag ska in i elden innan vi stänger butiken för den här gången. FC Ilves har inte fått någon vidare start i hemlandet efter elva matcher. Från deras sjätteplats är det emellertid bara nio poäng upp till förstaplatsen. Shamrock Rovers landade på en andraplats den gångna säsongen bakom överlägsna Dundalk. I år har det gått ännu bättre för “Hoops” som toppar Premier Division efter nio omgångar. Frågetecken sätts dock för formen då värdlaget närmast kommer från två raka 0-0-matcher mot svagt motstånd. Tvåan under 30 procent lockar i utgång även om samtliga tecken helst bör sättas på pränt.


Singelstrecket! - Motherwell

Motherwell är ett bra lag i grunden även om resultaten inte gått deras väg i ligan. Spelmässigt ser det bättre och bättre ut och med ett avancemang i kvalet kan det lossna för “Stålmännen”. Glentoran får resa hem till Nordirland med nedböjda huvuden. Given etta!

Kupongrensaren! - Cracovia

Malmö må vara favoriter hemma mot de regerande polska cupmästarna, men streckningen i vänsterled har spårat ur. Cracovia ska kunna störa MFF om skåningarna inte är fullt påkopplade. Värdet till höger måste synas!


Spelförslag:

72 rader

1. Malmö FF - Cracovia 1x2
2. Hammarby - Puskás Akad. 1
3. Rosenborg - Breidablik 1x
4. Aarhus - FC Honka 1x
5. Servette - Ruzomberok 1x
6. Motherwell - Glentoran 1
7. Honved - FC Inter 1
8. Shamrock - FC Ilves 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Malmö FF - Cracovia 1x2
2. Hammarby - Puskás Akad. 1(x)
3. Rosenborg - Breidablik 1x
4. Aarhus - FC Honka 1(x2)
5. Servette - Ruzomberok 1x2
6. Motherwell - Glentoran 1
7. Honved - FC Inter 1(x)
8. Shamrock - FC Ilves 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td