Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2020
30

Analys av Topptipset 31/8

Utbudet denna måndag är tunt, därför bjuds vi på matcher från Irland, Finland, Mexiko och den holländska andraligan. Höjdpunkten hämtas hemma från Sverige och närmare bestämt Borås där Norrby tar emot Örgryte. Flera svårfällda favoriter gör att mindre system med högre radinsats rekommenderas.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:44

1. Norrby - Örgryte X

Statistik
Vi inleder direkt med bataljen vi flaggade för i ingressen mellan Norrby och Örgryte. ÖIS reser till Borås med vind i seglen sedan de rödblå plockat poäng i sju raka matcher i Superettan. 0-0 i derbyt mot GAIS föregående omgång, trots spel med en man mer i dryga halvtimmen, var dock inget vidare. Norrby har bara vunnit en match hemma i “Knalleland”, men samtidigt har Örgryte bara gått segrande ur en bortamatch på hela säsongen. Fjolårets inbördes slutade 4-4 respektive 1-1. Ett oavgjort resultat ligger återigen nära till hands även om samtliga tecken rekommenderas på Borås Arena.

2. De Graafschap - Den Bosch 2

Statistik
När holländska Eerste Divisie stoppades till följd av coravirusets spridning i Europa parkerade De Graafschap på en av de två översta platserna som hade givit en direktbiljett till Eredivisie. Något avancemang blev det emellertid för de så kallade “Superbönderna” som får ta nya tag i andraligan. Den Brosch plockade poäng i lejonparten av bortamatcherna i fjol och har dessutom plusstatistik på De Graafschap sett till de fem senaste mötena lagen emellan. Läge att blicka brett i Doetinchem och hålla tummarna för skrälltvåan!

3. Longford - Wexford 1

Statistik
I den irländska andraligan jagar Longford en seger efter två raka förlustmatcher mot ligaledarna Cabinteely och tabellgrannen Cobh Ramblers. De Town får anses ha riktigt goda chanser att bryta den negativa trenden när Wexford kommer på besök under måndagskvällen. Gästerna är rejält nedtryckta i gängorna efter tre raka torsk och noll inprickade bollar i rätt bur under de senaste fyra omgångarna. Med enkom en viktoria på åtta försök har Youths bara Galway och Athlone efter sig i tabellen. Trolig etta på City Calling Stadium.

4. Shamrock Rovers - Cork City 1

Statistik
På Irland ska det även spelas cupfotboll dagen till ära. Hos spelarna i Shamrock Rovers lär det vara glada miner efter straffsegern mot finska Ilves i Europa League i torsdags. Premier Divisions ligaledare ska nu handskas med seriekollegan Cork City som inte har vunnit en tävlingsmatch på resande tass sedan augusti 2019. “Den rebelliska armén” har bara noterats för en bärgad poäng och ett mål i rätt bur borta mot Rovers på sex försök. Given spiketta!

5. Bohemians - Cabinteely 1

Statistik
Bohemians väntas precis som Shamrock Rovers få en behaglig resa i FAI Cupen. Hemmalaget återfinns på en andraplats i det irländska finrummet medan gästerna Cabinteely till vardags huserar en nivå ner i seriesystemet. Gästerna gick på pumpen hemma mot UC Dublin med 0-3 i den senaste omgången. Även om Bohemians kommer från ett tufft schema ska det skilja minst ett par klasser här. Ettan är bank på Dalymont Park i den irländska huvudstaden.

6. León - Atlas 1

Statistik
Vi styr skutan över Atlanten för ett besök på Estadio León i centrala Mexiko. Club León slutade på en imponerande andraplats i Liga MX den gångna säsongen för att sedan överraskande få respass mot Monarcas Morelia direkt i slutspelet. Atlas avslutande fjolåret med att åka på däng i fyra raka fighter och innehar dessutom platsen som jumbo sex omgångar in på den nya säsongen. “Rävarna” har fått på nosen åtta gånger av de nio senaste slagen på denna arena. Ettan kan gott och väl singlas upp till 65 procent.

7. Haka - FC Ilves 2

Statistik
Efter fyra raka förluster har det börjat ljusna för FC Haka som följde upp 1-0-segern mot HIFK med att kryssa hemma mot Lahti. Jasin-Amin Assehnoun gjorde nykomlingens ena mål mot Lahti, sitt tredje på de fyra senaste matcherna. Den finske U21-landslagsspelaren behöver Mikael Almén och övriga backar i FC Ilves hålla ett vakande öga på. De gulklädda besökarna har tagit poäng i åtta av elva matcher och återfinns på åttonde plats i Veikkausliiga. Uttåget mot Shamrock Rovers i Europa League sved säkert, men gänget från Tampere ska ändå ses med toppchans på Tehtaan Kenttä. Börja med tvåan och gardera efter plånbok.

8. FC Honka - HIFK X

Statistik
FC Honka tvingades även de att kasta in handduken i kvalet till Europa League. Aarhus blev alldeles för svåra i Danmark och vann enkelt med 5-2 sedan finländarna släppt in tre bollar i den första halvleken. Hemma i ligan har de gulsvarta från Espoo ännu inte torska en enda match, men samtidigt kryssat hela sju gånger. HIFK har definitivt kapacitet till att åtminstone lugga värdarna på en pinne. Brassen Luis Henrique och afghanen Jabar Sharza bildar ett giftigt anfallspar som Honka behöver se upp med. 1X inleder innan hela spannet åker in när börsen flexas.


Singelstrecket! - Shamrock Rovers

Shamrock Rovers är Irlands just nu bästa lag medan Cork City inte har vunnit en bortamatch i Premiership på över ett år. Klar fördel Rovers i denna cup-fight och ettan kan singlas med gott samvete.

Kupongrensaren! - Den Bosch

Den Bosch tenderar att göra riktigt bra matcher mot just De Graafschap vilket poängplock i fyra av de fem senaste inbördes indikerar. Den lågt streckade tvåan är ett måste på denna favoritbetonade bong.


Spelförslag:

72 rader

1. Norrby - Örgryte 1x2
2. De Graafs. - Den Bosch 1x2
3. Longford - Wexford 1x
4. Shamrock - Cork City 1
5. Bohemians - Cabinteely 1
6. León - Atlas 1
7. Haka - FC Ilves x2
8. FC Honka - HIFK 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Norrby - Örgryte 1x2
2. De Graafs. - Den Bosch 1x2
3. Longford - Wexford 1(x)
4. Shamrock - Cork City 1
5. Bohemians - Cabinteely 1(x)
6. León - Atlas 1x
7. Haka - FC Ilves (1x)2
8. FC Honka - HIFK 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td