Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
sep 2020
06

Analys av Topptipset 7/9

En ny vecka ska inledas och med den följer som brukligt ett Topptips. Nations League fortsätter att fylla kupongerna och under måndagsaftonen finns sju bidrag från tävlingsformen representerade. En drabbning från irländska Premier Division avrundar sedan äventyret. Plattan i mattan!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:44

1. Nederländerna - Italien 1

Statistik
Vi inleder måndagen med kupongens höjdpunkt. Nederländerna har genomgått en generationsväxling och är definitivt redo att tampas med Europas samtliga stormakter. En sådan möter de orangea under måndagskvällen när Italien gästar Amsterdam. Med Virgil van Dijk, Depay, De Jong, Wijnaldum med flera har hemmalaget ett drömlag. Italien gjorde rent hus i EM-kvalet och smällde dit hela 37 bollar i offensiv bur på tio matcher. Det är inte likt ett italienskt fotbollslandslag. I Amsterdam håller vi ändå Nederländerna högre och till rådande streckning är ettan en bra spik.

2. Nordirland - Norge X

Statistik
På Windsor Park i Belfast ska Nordirland ta sig an våra östliga grannar. Norge har tagit stora kliv de senaste säsongerna med Lasse Lagerbäck som dirigent och Haaland som påläggskalv. Här saknar baggarna emellertid Martin Ödegaard som under säsongen var en av Real Sociedads absolut bästa spelare. Nordirland är ett tungt lag att möta som ständigt spelar på gränsen och fokuserar på fasta situationer. Det kan bli en obehaglig måndagskväll i Belfast för Lasse och hans rödblå guttar. Plocka med alla tecken omedelbums!

3. Tjeckien - Skottland 2

Statistik
Tjeckien betvingade Slovakien på imponerande vis med 3-1 i fredags. Dock saknades nyckelduon Schick och Soucek med misstänkt Covid19 redan då och nu är läget än värre. I princip hela truppen har bytts ut mot inhemska förmågor och U20-landslagspojkar vilket självklart ändrar förutsättningarna inför kampen mot Skottland helt och hållet. Gästerna ska helt plötsligt ses med goda möjligheter till poäng och så länge svenska folket vilar på hanen vad gäller streckningen är det bara att tacka och ta emot. Slopa ettan helt!

4. Österrike - Rumänien 1

Statistik
Österrike tog sig vidare till EM genom att sluta tvåa bakom Polen i gruppen. På hemmabana gick alpnationen segrande ur fyra av fem strider och hade 12-3 i målskillnad. De allra flesta österrikarna i truppen till Nations League spelar till vardags i Bundesliga. Rumänien förlitar sig främst på firma Hagi/Puscas och är tamare där bakom. Gästerna nådde inte hela vägen fram i Sveriges EM-kvalgrupp men när de har sin dag kan de spela jämnt mot gäng av värdarnas kaliber. Ettan streckas alldeles för högt och här välkomnas garderingar.

5. Bosnien - Polen 1

Statistik
På Bilino Polje i Zenica väntar en på förhand jämn tillställning. Polen håller en högre nivå när samtliga kanoner är med, men till måndagens kamp ligger en viss Robert Lewandowski hemma på sofflocket och vilar efter Champions League-titeln med Bayern München. Bosnien har ett vasst mittfält med Visca och Besic och i anfallet återfinns Edin Dzeko som kan hota vilken backlinje som helst. Med en alltför högervriden streckning bör vänstersidan prioriteras även om samtliga tecken smakar allra bäst.

6. Israel - Slovakien 1

Statistik
Slovakien var likbleka mot Tjeckien och med tanke på den klena återväxten som råder lär det dröja innan vi får se gästerna hävda sig mot lite bättre europeiska nationer igen. Skriniar är numera fixstjärnan men Inters mittback kommer från en mörk säsong i Serie A. Israel ska hållas som något högre här, ett faktum som svenska folket inte verkar ta fasta på. Med god anfallskraft i bland andra Dabbur, Solomon, Zahavi och Nathko ska den undervärderade ettan definitivt stå ensam i utgången.

7. Albanien - Litauen 1

Statistik
Sista fajten från Nations League är mötet mellan Albanien och Litauen. Inget av länderna från Baltikum brukar ha särskilt mycket att hämta i landslagsfotbollen och frågan är om det inte varit bättre med en sammanslagning av de tre länderna därifrån. Albanien stod för en godkänd prestation mot ett blekt Vitryssland senast och även här ska värdarna ses med goda segerchanser. Ettan är dock hårt ansatt och med fint värde på annat håll på kupongen är det oerhört lockande att måla brett på större rader här för att maximera utdelningen.

8. Sligo Rovers - Finn Harps 1

Statistik
Vi tar oss till Irland där målgången sker på The Showgrounds. Sligo Rovers har så här långt vunnit fyra och torskat fem, något som tyder på en ojämnhet hos värdarna. Höjden symboliserades väl i 3-1-segern mot Dundalk, men 0-3 i baken mot Cork City var också raka motsatsen. På eget gräs ska dock värdarna kunna knipa åtminstone en poäng när Finn Harps gästar. Besökarna håller till i det absoluta bottenträsket och går en jobbig säsong till mötes. 1X är att betrakta som en helgardering.


Singelstrecket! - Nederländerna

Holland en aktad nation igen och ska definitivt hållas som en av förhandsfavoriterna till nästa års EM-slutspel. Italien börjar också närma sig toppen igen, men insatsen mot Bosnien lovade inte gott. Här blir det torsk för Mancini och company.

Kupongrensaren! - Rumänien

Rumänien kan i sina bästa stunder stå upp mot de flesta lag. Österrike trivs normalt som bäst när de får ställa om och en sådan matchbild är inte att vänta här. Måla brett!


Spelförslag:

72 rader

1. Nederländerna - Italien 1
2. Nordirland - Norge 1x2
3. Tjeckien - Skottland 2
4. Österrike - Rumänien 1x2
5. Bosnien - Polen 1x
6. Israel - Slovakien 1
7. Albanien - Litauen 1x
8. Sligo Rovers - Finn Harps 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Nederländerna - Italien 1
2. Nordirland - Norge 1x2
3. Tjeckien - Skottland (x)2
4. Österrike - Rumänien 1x2
5. Bosnien - Polen 1x2
6. Israel - Slovakien 1(x)
7. Albanien - Litauen 1(x2)
8. Sligo Rovers - Finn Harps 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td