Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
08

Analys av Topptipset 9/9

Onsdagens Topptips blir en kupong för alla nattsuddare att sätta tänderna i. Helsingborg mot Kalmar är det enda mötet med avsparkstid under onsdagen och därefter sätts kurs mot Amerika. MLS och Brasileiro Série A avrundar äventyret och bågen är spänd mot åtta friska!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Helsingborg - Kalmar FF X

Statistik
Vi inleder i Allsvenskan där det lär vara många nervösa spelare som äntrar Olympia under onsdagskvällen. Extremt viktiga poäng står nämligen på spel när 14:e-placerade Helsingborg gästas av nästjumbon Kalmar. HIF har två pinnar till godo på KFF sedan Mellbergs mannar slog tillbaka Djurgården med 3-1 i den förra omgången. Kalmar kommer närmast från en fin insats borta mot Hammarby (3-3) och har fått tillökning i truppen i form av brassen Jajá. Edvin Crona är dock iväg med U21-landslaget och är därmed ett osäkert kort. Ovisst på förhand där samtliga tecken plitas ner ögonaböj.

2. Minnesota - Dallas 2

Statistik
Så till senare avsparkstider på västligare breddgrader. Känslan är att svenska folket blir lite väl tabelltittande i mötet mellan Minnesota och Dallas. Värdarna segrade stort (4-0) mot Salt Lake senast och befäste därmed sin övre halvan-plats i en haltande tabell. Dessförinnan har dock Minnesota gått riktigt tungt och bland annat finns en 1-3-torsk att syna för drygt två veckor sedan mot Dallas. Det är just Dallas som gästar här och när besökarna har kommit ikapp i antal matcher spelade kan de mycket väl vara förbi värdföreningen i tabellen. Värdet till höger är en mycket lockande utgång och ettan ges då plats först på större rader.

3. Inter Miami - Atlanta United 1

Statistik
Över till Florida där expansions-klubben Inter Miami, som ägs av David Beckham, inte riktigt fått utväxling än. Efter fem raka inledande förluster har åtminstone bara en av de fyra senaste slutat med nederlag. Bland annat löstes en pinne borta mot just Atlanta för en vecka sedan. Offensiven har ännu inte levererat men med Rodolfo Pizarro och Julián Carranza finns kapacitet. Atlanta har också stora problem i de främre leden när storstjärnan Josef Martínez dras med en skada. Fjolårets semifinalist har blott segrat en gång på sju matcher under sommaren. Ettan understreckas och är en spännande chansspik till runt 40 prollar.

4. Montreal - Toronto 2

Statistik
Det går fort i hockey! Montreal och Toronto är bittra rivaler på is och inte heller i MLS är de speciellt glada i varandra. Lagen möttes för så sent som en vecka sedan i Toronto och då skrällde faktiskt Montreal och vann med 1-0. De rödklädda från Mats Sundin och Börje Salmings gamla hemstad dominerade dock kraftigt där bland annat Pozuelo missade en straff. Därefter har TFC gått på ytterligare ett svidande nederlag – trots 9-3 i skott på mål föll de mot Vancouver med 2-3. Detta gör dock att det ser ut att bli fördelaktigt värde på tvåan. Det gör den till en intressant spik för Toronto är ett bättre lag.

5. Colorado - Houston 1

Statistik
Houston har tågat på bra mot slutet och framför allt sticker Darwin Quintero ut med sitt målskytte. Colombianen håller god MLS-nivå och honom måste Colorado hålla ett extra öga på här. Gästernas tre raka segrar förtjänar definitivt respekt, men det något framtunga besökargänget har vissa problem i defensiven. Två nollor på de nio senaste tävlingsmatcherna är inte imponerande. Colorado är inte heller vattentäta, men här får Rapids väl klent förtroende på sitt egna gräs. Värdet på ettan och dagsformen på tvåan mynnar ut i en gaffel.

6. Real Salt Lake - Los Angeles FC X

Statistik
Los Angeles FC föll tungt i derbyt mot Galaxy senast med 0-3. Trots att namn som Diego Rossi och Bradley Wright-Phillips finns i truppen och levererar mål om vartannat är det ändå smärtsamt tydligt att Carlos Vela saknas. Den gamle Arsenal-spelaren tillhör ligans absolut bästa och Bob Bradleys gäng står och faller med mexikanens frånvaro. Real Salt Lake har inte riktigt samma höjd i sitt spel som gästerna, men hemmaplansfaktorn ska ändå inte underskattas här. På Rio Tinto Stadium löste Salt Lake poäng mot fjolårsfinalisten Seattle senast och mot LAFC går det inte att räkna bort RSL. Alla tecken.

7. Fluminense - Flamengo 2

Statistik
Vidare till Brasilien där två fajter tar oss i mål. Maracanã är skådeplatsen för mötet mellan Fluminense och de regerande mästarna Flamengo. Gästerna har en brutalt svårstoppad trio i Barbosa, Henrique och De Arrascaeta som alla sprutade in poäng i fjol. Nu ska det dock sägas att Henrique är skadad och saknas. Starten på den här säsongen har varit lite sisådär från Flamengos sida, men den senaste tiden har de börjat varva igång igen. Fluminense är inga duvungar utan värdarna har stått upp väl mot besökarna i modern tid. De svartröda ska ses som favoriter men pass upp för streckningen. Det behöver inte vara fel att gå hela vägen på större rader.

8. Santos - Atlético MG 2

Statistik
Vi avslutar i Sao Paulos utkanter där ett stormöte ska gå av stapeln. Dessa klubbar har prenumererat på topplaceringar i Série A utan den där pricken över i:et. Santos kommer här till spel med tunga avbräck då Alison och Luan Peres är avstängda efter kaosmatchen mot Ceará. En stukad centrallinje således, något ett starkt Atlético MG ska kunna utnyttja. Gästerna från Belo Horizonte kommer från fyra raka vinster (alla tävlingar) och tre raka nollor. Ecuadorianen Alan Franco har verkligen höjt Tupparna som ska gälla som favoriter utefter förutsättningarna. Tvåa eller X2.


Singelstrecket! - Inter Miami

David Beckhams gäng har ett fint lag på pappret, men än så länge har det inte riktigt stämt fullt ut på plan. Den senaste tiden är dock Inter Miami förbättrade och mot ett Atlanta som lider av Martínez frånvaro ska värdarna ses med goda möjligheter.

Kupongrensaren! - Dallas

Dallas har mördande inbördes statistik mot Minnesota och här blir topptipparna alldeles för tabelltittande. Formen är nere i källaren för värdarna och här måste högersidan med tidigt.


Spelförslag:

72 rader

1. Helsingborg - Kalmar 1x2
2. Minnesota - Dallas x2
3. Inter Miami - Atlanta 1
4. Montreal - Toronto 2
5. Colorado - Houston 12
6. Salt Lake - LA FC 1x2
7. Fluminense - Flamengo x2
8. Santos - Atlético MG 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Helsingborg - Kalmar 1x2
2. Minnesota - Dallas 1x2
3. Inter Miami - Atlanta 1
4. Montreal - Toronto (x)2
5. Colorado - Houston 12
6. Salt Lake - LA FC 1x2
7. Fluminense - Flamengo (1x)2
8. Santos - Atlético MG (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td