Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
sep 2020
10

Analys av Topptipset 11/9

Helgen är i antågande och fredagens Topptips ser ut att kunna ge en ekonomisk boost inför ledighetens bravader. Championship, Ligue 1, Superettan, Superligaen och Süper Lig utgör en superspännande kupong där det finns gott om spelvärde att ta del av. Nu gasar vi mot fullträffen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Watford - Middlesbrough 1

Statistik
Efter att ha sparkat tränare till höger och vänster drattade till sist Watford ur Premier League i fjol. Londonklubben som är Pozzo-familjens viktigaste byggsten har dock alla förutsättningar för att ta sig tillbaka igen, men det får ske utan viktige Abdoulaye Doucouré som lämnat för Everton. Mot Middlesbrough ska det faktumet dock spela mindre roll. Boro har en tunn och i ärlighetens namn svag trupp på pappret och det lär återspegla sig på planen. Utgångsettan är given, sedan fyller krysset i på större rader.

2. Bordeaux - Lyon 2

Statistik
Lyon återstartade sitt franska ligaäventyr med att tvåla till Dijon med 4-1. Memphis Depay stod för ett hattrick, men ihärdiga rykten placerar nu holländaren i Barcelona. Flyttar han är det givetvis ett tungt tapp, men då ska det nämnas att en sådan som Moussa Dembélé finns kvar i truppen. Han är definitivt ett namn för skytteligatiteln och bli inte förvånade om han nätar mot Bordeaux. Vingänget är ett stabilt herrskap med försvaret som främsta signum. Nollan är efter två omgångar intakt, men här väntar en av säsongens svåraste matcher. Tvåan inleder och backas sedan upp med mittentecknet.

3. Akropolis - Öster X

Statistik
Över till Superettan där fyra fajter står på menyn. På tal om just fyra är det de delade tabellfyrorna som gör upp på Grimsta Idrottsplats. Akropolis och Öster står båda noterade för 26 poäng och på senare tid är det gästerna som imponerat mest. Smålänningarna åker till huvudstaden med fyra raka segrar och fjorton gjorda mål i ryggsäcken, ett imponerande facit. Akropolis har dock bara förlorat två kamper så här långt och det lär med andra ord bli en riktigt jämn fajt här. Den våghalsige spikar krysset, men finns det läder över rekommenderas det att täcka upp hela vägen.

4. Dalkurd - Umeå FC 1

Statistik
Dalkurd har inte alls fått till det utanför hemtrakterna men på lånad matta i Uppsala har kurderna trivts desto bättre. Värdarna är uppe i fem raka fajter på plasten där förlustnollan är intakt och det lär den vara även efter att Umeå varit här och härjat. Norrlänningarna var inte värda totalt fyra poäng på två fajter mot Brage och här ska gästerna vara ytterst nöjda om de reser hem med en pinne. 1X är ett starkt lås och kan definitivt betraktas som en helgardering.

5. Trelleborg - Brage 2

Statistik
Brage står allt som oftast för en fin fotboll, men poängmässigt har inte masarna fått tillräcklig utdelning. Pllana och Sellin är två högkapabla lirare i grunden, men den här säsongen har duon varit lite för mycket “var-tredje-match” spelare. Anton Lundin ser ut att missa resan till Skåne och det är ett hårt slag för gästerna. Brage spelade ut Trelleborg (3-0-vinst) i det vändande mötet i Borlänge men på Trellehullas naturgräs lär det bli desto tuffare. Här trivs TFF som bäst men formen är illavarslande. Två torsk och en oavgjord på de tre senaste vittnar om isrost och även om gaffeln inleder bör det inte snålas på större system.

6. Örgryte - Ljungskile 1

Statistik
Göteborg är sista stad att besöka innan det vinkas adjö till Svea. Örgryte välkomnar nedflyttningshotade Ljungskile till Gamla Ullevi och på den egna mattan är ÖIS ett gäng att räkna med. Här har sällskapet fyra raka viktorior att luta sig emot, något som också märks på streckningen. Svenska folket blindspikar ettan och då det finns gott om andra bra singelstreck på kupongen är det läge att titta brett i garderingen här. Ljungskile kommer att kriga för livet om varje poäng och i sina bästa stunder är LSK faktiskt inte alls pjåkiga. Segern senast mot Akropolis är ett kvitto på det och här bör den lågt streckade tvåan definitivt finnas med direkt. Även krysset i ett lite senare skede.

7. Sönderjyske - Midtjylland 1

Statistik
Det vankas premiärer i både Danmark och Turkiet och här synar vi våra rödvita grannar först och främst. Midtjylland är regerande mästare och förra säsongen var en ren uppvisning från gästerna. Nu väntar dock en livsviktig playoffmatch till Champions League mot Young Boys i dagarna, en fajt som verkligen kan stjäla fokus från mötet med Sönderjyske. Värdarna stod för en imponerande slutspurt i fjol när kontraktet till slut bärgades och lärde sig därmed att det gäller att vara med från början. Det här blir ett perfekt läge för Sönderjyske att försöka fälla Midtjylland, måla därför brett!

8. Rizespor - Fenerbahce 2

Statistik
Vi avrundar i Turkiet där det som sagt också stundar seriepremiär. Fenerbahce hade en hädisk säsong i fjol och nu kommer såväl supportrar som ledning att ha ligaguld som solklar målsättning. Så även spelartruppen och för att nå dit har manskapet kryddats med bland andra Sosa, Valencia och Thiam. Rizespor klarade sig kvar med nöd och näppe i fjol och denna säsong lär enkom handla om att återigen kriga i botten. En tvåa till runt 50 prollar är en given spik!


Singelstrecket! - Fenerbahce

Mäktiga Fenerbahce hade ingen säsong att minnas i fjol och det lär vara ett hungrigt blågult gäng som nu äntrar Süper Lig-säsongen. Rizespor blir första gäng att smaka på gästernas vrede!

Kupongrensaren! - Sönderjyske

På en kupong med gott om spikvärda singelstreck är det läge att försöka fälla de större giganterna. En sådan möjlighet ges här när Midtjylland streckas väldigt högt samtidigt som de har en Champions League-fajt att dessutom hålla tankarna på. Kom så Sönderjyske!


Spelförslag:

72 rader

1. Watford - Mboro 1
2. Bordeaux - Lyon 2
3. Akropolis - Öster 1x2
4. Dalkurd - Umeå FC 1x
5. Trelleborg - Brage 12
6. Örgryte - Ljungskile 12
7. Sönderjyske - Midtjylland 1x2
8. Rizespor - Fenerbahce 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Watford - Mboro 1(x)
2. Bordeaux - Lyon (x)2
3. Akropolis - Öster (1)x(2)
4. Dalkurd - Umeå FC 1x
5. Trelleborg - Brage 1x2
6. Örgryte - Ljungskile 1x2
7. Sönderjyske - Midtjylland 1x2
8. Rizespor - Fenerbahce 2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td