Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
14

Analys av Topptipset 14/9

Fredagens Topptips blev en lyckad historia där det reducerade systemet inbringade hela 7549 kronor! Sönderjyskes seger mot FC Midtjylland var en nyckel då och till måndagens kupong sätts liknande förhoppningar till Vejle. Förutom Danmark ska vi även besöka England, Sverige, Belgien och Turkiet. Mot nya fullträffar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Brighton - Chelsea X

Statistik
Vi kickstartar i pampiga Premier League där Chelsea har haft spenderarbyxorna på sig under hela sommaren. Londongänget har förstärkt truppen med bland andra Werner, Havertz och Thiago Silva och Frank Lampards gäng spänner verkligen bågen inför den stundande säsongen. Med så många namnkunniga tillskott i bygget lär dock kraven vara höga redan från start och det kommer inte att vara helt lätt för Frank the Tank att få ihop alla pusselbitar. Brighton imponerade stundtals i fjol med anfallsinriktad fotboll och att de ska vara extremt klara underdogs mot ett nykomponerat Chelsea känns skevt. Måla tvärs över och jobba in värdet till vänster.

2. Sheffield United - Wolverhampton 2

Statistik
Ett spännande och ganska ovisst möte är att vänta på Bramall Lane där två av förra säsongens överraskningar ska mäta svärd. Sheffield United tog Premier League med storm med sina överlappande mittbackar och Chris Wilders mannar kommer nu verkligen att tas på allvar av motståndarlagen. Wolves har egentligen imponerat ända sedan de gick upp för tre år sedan, men i fjol tog en sådan som Adama Traoré ytterligare kliv i sin utveckling. Får muskelknutten och Rally Jiménez hålla sig skadefria blir Vargarna ett hot för topplagen även i år. Gästerna förlorar inte detta. X2.

3. Häcken - Sirius 1

Statistik
Häcken har fått vittring på Malmö i toppen efter att de ljusblåa haft en mindre lyckad sensommarperiod. Andreas Alm har som vanligt varit fåordig vad gäller tätstriden, men klart är att Getingarna inte kommer att få mycket bättre lägen än så här att vara med och kämpa om SM-guldet. Då ska dock först Sirius besegras och det är lättare sagt än gjort. Rydströms gäng har bara torskat två bortafajter så här långt och värdet på tvåan ser ut att bli riktigt smarrig på Hisingen. Börja därför med gaffeln och plocka sedan också med krysset om plånboken tillåter.

4. Kalmar FF - IFK Norrköping X

Statistik
Två av Allsvenskans absolut formsvagaste herrskap går i klinch i Småland. Norrköping har helt tappat modet och en seger på de nio senaste är ett sanslöst uselt facit för Kamraterna. Pontus Almqvist är en av få ljusglimtar i Peking, men han kan inte dra hela lasset själv. Kalmar är inblandade i bottenstriden och riskerar faktiskt att trilla ur Allsvenskan. Nils Frölings skada har visat sig enormt kännbar och Nanne Bergstrands gäng har förtvivlat svårt att få till ett vettigt anfallsspel utan honom. Två raka poängplock vittnar dock om viss livslust hos smålänningarna och krysset kan mycket väl vara rätt väg att gå även i detta möte. På större system välkomnas dock båda sidor i garderingen.

5. Östersund - Örebro 1

Statistik
Tidigare utskällda Östersund har täppt till väderkvarnen på samtliga tvivlare. Upphämtningen från 0-2-underläget mot Norrköping senast till 2-2 var urstark och faktum är att det var Falkarnas femte raka kamp utan nederlag. Ett imponerande facit minst sagt och ÖFK förtjänar därmed favoritskapet inför drabbningen med Örebro. Närkingarna kommer stärkta efter två raka uddamålssegrar mot Norrköping och Malmö, men innan hyllningskören låter ska det också föras till protokollet att Kjäll och company flaxat rejält i de kamperna. Här kommer Östersund inte att ge bort något gratis och ettan är ett vettigt utgångstecken. Lås sedan med krysset.

6. Aarhus - Vejle X

Statistik
Från Norrland till Århus i Danmark. AGF ska inleda sitt kalas i Superligaen och för premiärmotståndet står Vejle. Värdarna hade en lyckad säsong i fjol som ledde hela vägen till playoff till Europa League. Där slog David Nielsens adepter FC Honka från Finland med 5-2 för drygt två veckor sedan, en seger som det dock inte ska dras alltför stora växlar av. Vejle hade stått sig bra i Veikkausliiga och för att kunna cementera sig i det danska finrummet har nykomlingen förstärkt med Alexander Milosevic. Den förre solnaiten är ett nyförvärv som osar klass och här ska gästerna kunna ställa till med problem för Aarhus som streckas väl högt. Måla tvärs över!

7. Beerschot - Genk 2

Statistik
De belgiska ligamästarna från säsongen 18/19 har haft en motig inledning på nuvarande säsong. Genk inledde med en seger mot Zulte/Waregem men därefter har två oavgjorda och en torsk följt. Motståndet har dock varit i svåraste laget och här ska gästerna ses med goda möjligheter att studsa tillbaka på vinnande väg igen. Beerschot har 3-0-1 på sina fyra första fajter, men att de ska kunna rubba Genk känns långsökt. Tvåan är en potentiell spik för den våghalslige, den försiktige plockar med krysset.

8. Hatayspor - Istanbul Basaksehir 2

Statistik
Hatayspor vann den turkiska andraligan i fjol och ska nu försöka hävda sig i Süper Lig. I truppen märks namn som Selim Ilgaz, och Mame Diouf som hämtats in från Stoke, men i övrigt ser det ganska tunt ut. Istanbul Basaksehir är regerande ligamästare i det turkiska finrummet och gästerna är starkare än nykomlingen på varenda position. Att Hatayspor ska kunna skrälla i premiären är inte troligt och tvåan kan spikas hela vägen upp till 60-65 procent.


Singelstrecket! - Istanbul Basaksehir

Istanbul Basaksehir imponerade under fjolåret och de regerande mästarna ska definitivt kunna upprepa ligaguldet även i år. Det här blir ingen rolig afton för nykomlingarna Hatayspor.

Kupongrensaren! - Vejle

Aarhus var bra i fjol men här övervärderas värdarna kraftigt. Säsongen är ung och Vejle ska med en nykomlings mod kunna överraska David Nielsens adepter här. Fint värde till höger!


Spelförslag:

72 rader

1. Brighton - Chelsea 1x2
2. Sheffield U - Wolves x2
3. Häcken - Sirius 12
4. Kalmar - Norrköping x
5. Östersund - Örebro 1
6. Aarhus - Vejle 1x2
7. Beerschot - Genk x2
8. Hatayspor - Basaksehir 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Chelsea 1x2
2. Sheffield U - Wolves x2
3. Häcken - Sirius 1x2
4. Kalmar - Norrköping (1)x(2)
5. Östersund - Örebro 1(x)
6. Aarhus - Vejle 1x2
7. Beerschot - Genk (x)2
8. Hatayspor - Basaksehir 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td