Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
20

Analys av Topptipset 21/9 - 250K EXTRA

Veckans första Topptips är laddat med 250.000 kronor extra och inleder med två Premier League-fajter innan ett kärt återseende i Serie A tar vid. De gamla kompisarna Zlatan Ibrahimovic och Sinisa Mihajlovic gäng ställs mot varandra när Milan välkomnar Bologna. Därefter rör vi oss till blågula trakter där fyra matcher från Allsvenskan och en från Superettan guidar oss in i mål. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Wolverhampton - Manchester City 2

Statistik
Vi inleder äventyret i Birmingham. Wolverhampton stod för en sedvanligt stabil insats när de utan större problem städade av Sheffield United med 2-0. Försvaret låg konstant rätt och framåt såg Raúl Jiménez pigg ut. Daniel Podence förtjänar också ett omnämnande då han mycket väl kan fylla flyktade Diogo Jotas plats. Nu väntar dock en ruskigt tuff kamp för Wolves som dessutom kommer från en direkt svag insats i veckans cupspel mot Stoke. Manchester City står för motståndet denna måndagsafton och Peps mannar kommer hit helt utvilade. Med lirare som Sterling, De Bruyne och Mahrez går City för guldet och tvåan till runt 60 procent är stark.

2. Aston Villa - Sheffield United 2

Statistik
Sheffield United blev nedmonterade av Wolverhampton i premiären och dessutom åkte The Blades ur Ligacupen mot Burnley i veckan. Usel start med andra ord men Chris Wilder och company ska trots det ses med goda poängmöjligheter på Villa Park. Värdarna är en nivå ned i jämförelse med vad de rödvita stött på än så länge och The Villans står alltför ofta och faller med dagshumöret på Jack Grealish. Lejonen har värvat in Watkins och Traoré som på sikt kommer att stärka laget. Det lär dock ta tid innan duon blir varma i Premier League-kostymen och när värdet lyser till höger är det X2 som inleder.

3. Milan - Bologna X

Statistik
När Milan ska ut på fältet vet man att svenska folket trivs. Zlatan-faktorn brukar bidra till rejält förtroende för de rödsvarta och den här premiären är inget undantag. Rossoneri är uppe och snuddar vid 80 procent, det är självklart alldeles för mycket. För motståndet står Bologna och det är sannerligen inget ängagäng. Sinisa Mihajlovic fick fint snurr på sitt manskap i fjol, i Orsolini och Barrow finns två potentiella matchvinnare. Här ska alla tecken finnas med omgående då hela östsidan rensar magiskt.

4. Elfsborg - Häcken 1

Statistik
Vidare till Svedala där vi stannar hela vägen fram till målgången. Elfsborg lyckades aldrig avgöra mot Mjällby senast och boråsarnas tidigare fina form har nu stannat av något. Fyra oavgjorda på de fem senaste bådar inte gott i toppstriden, men här lär Jimmy Thelins adepter vara taggade till tänderna. Häcken körde över de gultröjade med hela 6-0 på Hisingen i det vändande mötet, men det var då. Utanför hemtrakterna har Getingarna bara vunnit tre gånger på nio försök och med tanke på hur trygga Elfsborg är i den egna borgen (endast en torsk) både börjar och avslutar vi med 1X.

5. Mjällby - Örebro 1

Statistik
Mjällby såg ut att gå mot en tung förlust mot Elfsborg. Då klev nyttige Besard Sabovic fram och sköt in kvitteringen drygt tio minuter från slutet. Den poängen innebar att Listerlandsgrabbarna alltjämt håller ett behagligt avstånd ner till bottenträsket. Det gör i nuläget även Örebro, men till den här kampen störs Kjäll och company av ett par tunga avbräck. Wright och Hümmet får stanna hemma i botstugan och dessutom är inte närkingarna särskilt bekväma på naturgräs. Lantz får å sin sida ta ut laget utan tillgång till Sabovic men det ska spela mindre roll här. Ettan är en given utgång.

6. Sirius - Falkenberg 1

Statistik
Sirius var på väg mot en fin skalp då de ledde länge borta mot Häcken. Succébacken Axel Björnström såg länge ut att bli matchens enda målskytt, men långt in på tilläggstiden kvitterade till slut göteborgarna via Tuominen. Ett ruskigt tungt poängtapp för Kenka Rydströms mannar som därmed tappade mark i toppstriden. Nu förväntas de blåsvarta bara gå ut och städa av Falkenberg, något som är lättare sagt än gjort. Gästerna strider för sina liv i botten och kommer från en blytung seger hemma mot Varberg. Kan Hasse Eklund förmå styrkorna att prestera som då ska inte Falkenberg ses som chanslösa, särskilt inte då streckningen ballat ur till vänster. Alla tecken!

7. Varberg - Helsingborg 1

Statistik
Sista allsvenska fajten går av stapeln på västkusten. Helsingborg lyckades turligt knipa en pinne borta mot Hammarby, en poäng som kan visa sig guld värd när serien summeras. Dock ska det föras till protokollet att skåningarna är ett av seriens sämsta lag när det vankas resor och här ställs HIF inför en tuff uppgift. Varberg är ett av Allsvenskans bästa hemmalag och duon Barny/Book har onekligen lyft Jocke Persson och company minst en nivå. Kommer värdarna upp i nivå här blir det seger, för extra säkerhetsbälte kan krysset plockas med på större rader.

8. GAIS - Västerås X

Statistik
Butiken smäller igen i Göteborg. Gamla Ullevi är skådeplatsen för ångestmötet mellan GAIS och Västerås där gästerna är det gäng som underpresterat allra mest. Gurkstadens stoltheter har inte alls kommit upp i nivå vilket inte minst återspeglar sig i det faktum att de grönvita förlorat hälften av alla matcher så här långt. Siffran nio är också synonym med GAIS som har kryssat just det antalet gånger på 18 försök. Med tanke på att båda lagen ligger hisnande nära återkvalet är det här en kamp som skriker oavgjort. Finns läder över ska det dock täckas upp så mycket det bara går.


Singelstrecket! - Manchester City

Wolves föll tungt i veckan mot Burnley och nu är det betydligt tuffare motstånd som väntar. Man City har siktet inställt på guld efter Liverpools dominans i fjol och här kommer Nunos grabbar att få slita ont.

Kupongrensaren! - Bologna

Trots att Manchester City finns med på kupongen är det Milan som blir lappens solklart största favoriter. Det känns skevt och mot Bologna ska Zlatan och gänget inte alls känna sig säkra på seger. Högersidans värde är vitalt för utdelningen!


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Man City 2
2. Aston Villa - Sheff U x2
3. Milan - Bologna 1x2
4. Elfsborg - Häcken 1x
5. Mjällby - Örebro 1
6. Sirius - Falkenberg 1x
7. Varberg - Helsingborg 1
8. GAIS - Västerås 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Man City 2
2. Aston Villa - Sheff U 1x2
3. Milan - Bologna 1x2
4. Elfsborg - Häcken 1x
5. Mjällby - Örebro 1(x)
6. Sirius - Falkenberg 1x2
7. Varberg - Helsingborg 1(x)
8. GAIS - Västerås (1)x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td