Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
25

Analys av Stryktipset 26/9 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips så är det äntligen premiär för den engelska fotbollen som många tycker är Stryktipset riktiga form. Det finns också rejält med jackpotpengar i potten med 15 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Det är dags att lägga allt annat åt sidan igen för att förbereda sig för lördagens Stryktips. 15 jackpottmiljoner finns för tredje gången i rad att kriga om och vägen till miljonerna går via Premier League, The Championship och Superettan. Här följer en grundlig analys som lovar sagolik utdelning vid träff!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. West Bromwich - Chelsea 2

Statistik
West Bromwich har inlett uselt och den senaste insatsen mot Everton var pricken över i:et. Kieran Gibbs åkte ut efter att ha stött till Rodríguez i ansiktet och i paus snackade sig Bilic till samma öde. Då är det inte konstigt att det blev stryk med 2-5. Nu lär Bilic från hemmaplan beordra The Baggies att dra ner trupperna när Chelsea kommer på besök, men frågan är om det räcker? Kai Havertz hade sett vilsen ut men i veckans cupmatch exploderade tysken med ett hattrick mot Barnsley. Det kan vara precis den skjutsen Havertz behöver i rätt riktning och något annat än tre poäng för Chelsea här är svårt att se. Tvåan spikas.

2. Crystal Palace - Everton 2

Statistik
Selhurst Park serverar två gäng som har inlett med två segrar vardera. Crystal Palace har lagt föregående säsongs mörka avslutning bakom sig och istället inlett året superbt. Två gedigna försvarsinsatser har givit totalt sex poäng mot Southampton och Man United, dessutom ser Zaha ut att vara pånyttfödd. Ivorianen hade stundtals lekstuga med United senast och honom måste gästerna hålla koll på. Lyckas de med det är mycket vunnet. Rodríguez, Calvert-Lewin och Richarlison ser ut att trivas tillsammans där framme och bakom agerar Doucouré och Allan perfekta sköldar. Kommer Everton upp i samma nivå här som mot WBA ska de hållas klart högst. Utgångstvåa.

3. Burnley - Southampton 2

Statistik
Över till två aktörer som hittills inte plockat en enda poäng. Burnley saknade Ben Mee och James Tarkowski i premiären mot Leicester och det syntes minst sagt. Stundtals var det svängdörrar i det normalt starka försvaret och här råder fortsatta frågetecken för den ordinarie duon. Sean Dyche störs dessutom av att ha en påfrestande veckomatch mot Millwall i benen. Southampton lirade inte i veckan och med tanke på hur det såg ut mot Spurs har The Saints garanterat gnuggat försvarsspel i veckan. De rödvita gav bort segern till Mourinhos gäng via en otroligt hög backlinje och det funkar inte mot lirare som Kane och Son. Danny Ings såg dock pigg ut och kan Hassenhüttl bara guida sin backlinje rätt här ligger gästernas första seger i vassen. Lillvärdet på tvåan är taget.

4. Barnsley - Coventry X

Statistik
Vi tar oss ner till The Championship där mötet mellan Barnsley och Coventry är först ut. The Tykes åkte på en rejäl stjärnsmäll i veckans Ligacupfajt mot Chelsea. Den slutade hela 0-6, men innan det dras för stora växlar av den kampen ska det också nämnas att Barnsley roterade ett par positioner samtidigt som Frank Lampard valde att mönstra en stark elva. Med det sagt är både Helik och Andersen avstängda här för värdarna och med en jobbig match i benen är det läge att gardera upp favoritettan. Detta då Coventry inlett The Championship på ett lovande sätt och Mange Hedmans gamla gäng kommer dessutom helt utvilade här. Högersidan först.

5. Birmingham - Rotherham X

Statistik
Vidare till en fajt där streckningen har spårat ur. Birmingham står noterade för fyra poäng så här långt men det kunde lika gärna ha varit noll. Aitor Karankas gäng blev totalt utspelade mot både Brentford och Swansea och segern mot de förstnämnda var faktiskt helt bisarr. Fortsätter de på det spåret kommer det snart att vända. Rotherham är ett väloljat gäng med styrkor i defensiven och gästerna ska vara missnöjda med att de inte fick poäng med sig mot Millwall i den senaste omgången. Premiären var dock segerrusig efter det sena vinstmålet mot Wycombe, så det är inte ett Rotherham med lågt självförtroende som går in här. Ettans brutala överstreckning blir därför enkel att ta bort.

6. Cardiff - Reading 1

Statistik
Cardiff fick snabbt ordning på grejerna efter den försmädliga 0-2-förlusten i premiären mot Sheffield Wednesday. Walesarna slog Nottingham med samma siffror efter att Kieffer Moore, nyförvärvet från Wigan, satt sina två första baljor i sin nya klubb. Anfallaren blir en viktig pusselbit under säsongens gång, men överlag är det ett ojämnt värdlag vi har att göra med. Reading har inlett på bästa sätt med två raka 2-0-segrar och likt Moore hos Cardiff har Lucas Joao presterat på liknande sätt hos The Royals. Liten fördel för Neil Harris gäng här i kraft av hemmaplan, men ettan bör garderas med vad plånboken tillåter på större rader.

7. Derby - Blackburn 2

Statistik
Derby har inte alls fått den inledning på säsongen som de förväntade sig. I premiären mot Reading blev det torsk med 0-2. Den efterföljande Ligacupmatchen mot Preston förlorades också och allra senast mot Luton kunde Phillip Cocu och gänget konstatera den tredje raka tävlingsförlusten. Ett uselt facit och The Rams hjälps inte heller av det prekära skadeläget. Bielik, Waghorn och Lawrence är alla borta ett tag och då hjälper det föga att Wayne Rooney kommit tillbaka. Blackburn ser betydligt bättre ut. 5-0 mot Wycombe imponerade och bäst av alla var Adam Armstrong som tryckte dit ett hattrick. Han kan mycket väl avgöra här. I en jämnt streckad fajt är tvåan att föredra inledningsvis, krysset följer sedan efter.

8. Millwall - Brentford 2

Statistik
Londonderby från huvudstadens södra delar. Millwall har inlett säsongen positivt med fyra poäng av sex möjliga. Det mest positiva är att nollan är intakt men nu kommer Lejonen ställas inför ett tufft test när Brentford kommer på besök. The Bees har slagit ut Premier League-motstånd i två raka omgångar av Ligacupen och således tycks inte Watkins saknas alltför mycket i de främre leden. Saman Ghoddos har nu också tillkommit och han kan definitivt ta gästerna till nästa nivå. Sätter Brentford fart på kulan här får Millwall svårt att hänga med. Värdetvåan klarar sig bra på egna ben.

9. Preston - Stoke 2

Statistik
Det återstår att se vad det ska bli av detta Stoke, men två grejer står i alla fall klart. Truppen håller kvalitet nog för att gå direkt upp med lirare som Chester, Fletcher och Clucas, men poängmässigt har inledningen varit mindre bra. Insatsen mot Wolves i Ligacupen för drygt två veckor sedan var dock superb och kan The Potters komma upp i liknande nivå mot Preston blir det poäng. Värdarna har ännu inte segrat i The Championship och blir här alldeles för överstreckade. Stek ettan och gå för värdet till höger istället.

10. QPR - Middlesbrough X

Statistik
Innan vi lämnar The Championship ska vi titta till två gäng som lär få kriga för nytt kontrakt. Queens Park Rangers är sargade sedan den berömda trion Wells, Eze och Hugill försvunnit, men nye Lyndon Dykes har i alla fall visat att han kan väga upp tappen något med sitt målskytte. Risken är dock att Dykes blir väl ensam på topp då det ser tunt ut bakom honom. Middlesbrough är något förbättrade under legendaren Neil Warnock, men det ska också sägas att det är en sval trupp han förfogar över. Det hårda förtroendet på ettan gör att vi börjar till höger.

11. Brage - Öster X

Statistik
Över till Sverige där Superettan tar oss hela vägen in över mållinjen. Det börjar dra ihop sig i tabellen och framöver står ruskigt viktiga poäng på spel i princip varje match. Så även på Domnarvsvallen där både Brage och Öster hoppas aspirera på en kvalplats till Allsvenskan. Smålänningarna har visat stark form mot slutet, men nederlaget mot Jönköping senast var tungt. Brage kommer å sin sida från fyra raka utan torsk men det går också att sätta små frågetecken över prestationerna. Detta lär bli jämnt och alla tecken bör finnas med från start.

12. Halmstad - Ljungskile X

Statistik
Halmstad går mot Allsvenskan och i den senaste matchen på Örjans Vall lade hallänningarna Umeå på rygg med 4-0. Den efterföljande insatsen mot Akropolis var dock sämre och Mange Haglund har svårt att få sitt HBK att rada upp starka insatser. Nu väntar Ljungskile, ett gäng som värdarna ska slå klart i normala fall. Det vändande mötet slutade dock 0-0 och lita på att LSK kommer att sälja sig dyrt här då de kämpar för sitt liv i botten. Halmstad ser ut att streckas över 70 procent och då är det superläge att plocka med övriga tecken och jobba in kupongrensningen i öst!

13. Västerås - Jönköpings Södra 2

Statistik
Västerås fortsätter att underprestera, det börjar mer och mer se ut som att de grönvita kommer att få kvala sig kvar i Superettan. Spelet hackar överallt och med tre raka förluster är självförtroendet nere i källaren. Det är det inte hos Jönköping som vunnit fyra av sina fem senaste matcher. J-Södra håller en ruskigt hög nivå i grund och botten, med formen på topp ska Brännströms mannar inte förlora här heller. X2 är ett starkt lås.


Singelstrecket! - Chelsea

Islossningen i veckans cupmatch var vital för Chelsea. Nu kan Lampards gäng trampa plattan i mattan från start mot West Bromwich och då kommer värdarna få stora problem att hänga med.

Kupongrensaren! - Ljungskile

Halmstad har vissa problem med kontinuiteten och när ettan ändå streckas upp över 70 procent är det läge att dra öronen åt sig. Ljungskile löste poäng mot HBK senast och kan definitivt göra det igen. Jobba LSK!


Spelförslag:

432 rader

1. West Brom - Chelsea 2
2. Crystal P - Everton 2
3. Burnley - Southamp. 2
4. Barnsley - Coventry 1x2
5. Birmingh. - Rotherham x2
6. Cardiff - Reading 1
7. Derby - Blackburn 2
8. Millwall - Brentford 2
9. Preston - Stoke x2
10. QPR - Middlesbrough x2
11. Brage - Öster 1x2
12. Halmstad - Ljungskile 1x2
13. Västerås - Jönköping x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. West Brom - Chelsea 2
2. Crystal P - Everton (x)2
3. Burnley - Southamp. 2
4. Barnsley - Coventry 1x2
5. Birmingh. - Rotherham x(2)
6. Cardiff - Reading 1x2
7. Derby - Blackburn (x)2
8. Millwall - Brentford 2
9. Preston - Stoke x2
10. QPR - Middlesbrough (1)x(2)
11. Brage - Öster (1)x(2)
12. Halmstad - Ljungskile 1x2
13. Västerås - Jönköping x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (10)

promo
td