promo
Logga in
sep 2020
27

Analys av Topptipset 28/9 - 250K EXTRA!

Måndagens Topptips rivstartar med mötet mellan Liverpool och Arsenal. Förutom Premier League ska vi också besöka Serie A, Allsvenskan, Damallsvenskan, Superettan och Superligaen. Kupongen är dessutom kryddad med 250.000 kronor extra. Häng med på vägen mot fullträffen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:44

1. Liverpool - Arsenal 1

Statistik
Arsenal löste med nöd och näppe tre poäng mot West Ham. Eddie Nketiah hoppade in sent och ännu senare var det också just Nketiah som blev matchhjälte när engelsmannen slog in 2-1. Det var dock en krampaktig insats från The Gunners som ställs inför en betydligt tuffare uppgift på Anfield. Liverpool har inlett respektingivande som regerande mästare och värvningen av Thiago kan mycket väl visa sig vara ett genidrag. Ettan är både trolig och streckvärd runt 70 procent.

2. Fulham - Aston Villa 2

Statistik
Ovissare drabbning är att vänta på Craven Cottage. Fulham har läckt som en söndrig kanot så här långt och lyckas inte Scott Parker täppa till de bakre leden kommer The Cottagers att behöva gå igenom en lång säsong. Mot Leeds (3-4) kom dock Mitrovic igång med målskyttet och kan serben fortsätta producera framåt ökar såklart de svartvitas överlevnadschanser. Aston Villa har bara hunnit med en match hittills och även om det blev seger mot Sheffield United är det svårt att veta var gästerna står för stunden. Nyförvärven Watkins och Traoré har dock sett spännande ut i cupen och även om alla tecken bör finnas med tidigt är lillvärdet på tvåan smått intressant.

3. Bologna - Parma 1

Statistik
Parma var ruskigt spännande att följa i fjol av flera olika anledningar. Dejan Kulusevski var en av huvudattraktionerna då, men när svensken nu lämnat för Juventus står skinklaget handfallna. Premiären mot Napoli torskades med klara 0-2 och känslan är att det blir en jobbig säsong för gästerna. Bologna är starkare i grund och botten, kan Mihajlovic få fart på Orsolini och Barrow ska de ses som klara favoriter här. Strecka från vänster.

4. AIK - Mjällby 2

Statistik
Över till Allsvenskan där svenska folket ser ut att reagera alldeles för starkt på AIK:s derbyseger mot Hammarby. 3-0 är självfallet siffror som talar sitt tydliga språk, men det ska också genast föras till protokollet att Bajen där kom ifrån ett tungt uttåg ur Europa League och således var rejält slitna. Med det sagt är det ruskigt svårt att köpa att ettan är uppe och nosar runt 70 procent. Mjällby är inget ängagäng och har enorm spets i lirare som Sabovic, Ogbu och Lövquist. Här betalar högersidan så pass bra att den är det enda intressanta. Stek ettan.

5. Kalmar FF - Varberg 1

Statistik
Mot slutet har Varberg kommit ner på jorden igen. Två dåliga insatser på rad mot Falkenberg och Helsingborg har resulterat i noll poäng och nu gäller det för Jocke Persson och gänget att hitta tillbaka på rätt spår igen. Kunnandet i truppen finns trots allt och spelare som Selmani, Book och Norlin håller hög kvalitet. Kalmar tog en blytung och ruskigt efterlängtad trepoängare mot Göteborg senast och hoppas rida vidare på den vägen här. Nannes kanelsnäckor är dock inte att lita på och här bör vänstersidan få fullständig uppbackning på större rader.

6. Örgryte - GAIS 1

Statistik
Superettan sticker emellan med en fajt och det är inte vilken fajt som helst. Det stundar ett rungande stadsderby på Gamla Ullevi när Örgryte agerar hemmalag i mötet med GAIS som har samma arena som egen borg. Makrillarna har lyft sig sedan den mörka första halvan av säsongen och lär klara kontraktet om inget oväntat händer. Örgryte har visat klart högst höjd av de här två kombattanterna i spelet, men värdarna har varit direkt svaga på resande fot. Litet favoritskap till vänster men snåla inte på större system.

7. Eskilstuna United - KIF Örebro 1

Statistik
Damallsvenskan avslutar det blågula äventyret med en kamp mellan två formsvaga gäng. Eskilstuna United är i grunden ett högkapabelt gäng som i fjol slutade på en meriterande fjärdeplats. Den här säsongen har dock inte värdinnorna fått det att stämma alls. Nedflyttning hägrar och det krävs bättring när nu Örebro kommer på besök. Gästerna har bara en seger på sina fem senaste och ska normalt få en jobbig afton på Tunavallen. Ettan först, krysset sen.

8. Nordsjälland - Lyngby X

Statistik
Kupongen avrundas i Danmark. Nordsjälland är brandskattade sedan de absoluta nyckelspelarna Kudus och Damsgaard lämnat värdarna. Duon återfinns numera i Ajax respektive Sampdoria och deras frånvaro har också märkts i inledningen av Superligaen. Nordsjälland har inte alls sett lika självklara ut i offensiven och kan mycket väl få problem mot Lyngby. Gästerna stod upp imponerande bra mot Midtjylland senast och kan de komma upp i samma nivå här blir det trevlig utdelning!


Singelstrecket! - Liverpool

Liverpool håller i grund och botten betydligt högre nivå än Arsenal. The Gunners har fortsatta problem i defensiven, mot formstarka Salah och Mané blir det tufft för Londonlaget.

Kupongrensaren! - Mjällby

Mjällby blir otroligt undervärderade mot AIK. Solnaiterna stod för en bra prestation mot Hammarby men hade också en rejäl fördel fysiskt sett i den kampen. Tuffare emot nu. Värdet till höger är magiskt.


Spelförslag:

72 rader

1. Liverpool - Arsenal 1
2. Fulham - Aston Villa 1x2
3. Bologna - Parma 1
4. AIK - Mjällby x2
5. Kalmar - Varberg 1x
6. Örgryte - GAIS 1x
7. Eskilstuna U - KIF Örebro 1
8. Nordsjälland - Lyngby 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Arsenal 1
2. Fulham - Aston Villa (1x)2
3. Bologna - Parma 1(x)
4. AIK - Mjällby x2
5. Kalmar - Varberg 1x2
6. Örgryte - GAIS 1x2
7. Eskilstuna U - KIF Örebro 1(x)
8. Nordsjälland - Lyngby 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td