Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
28

Analys av Topptipset 29/9

Tisdagens Topptips består av spännande matcher från den engelska Ligacupen, La Liga, Champions League-kvalet, irländska Premier Division samt ett avslutande nattmöte från den brasilianska andraligan. Stadsderbyt från norra London är en höjdare att se fram mot. Kupongens bästa skrällar finner vi på Cypern respektive Ukraina. Häng med i jakten på åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Tottenham - Chelsea 2

Statistik
Vi inleder med ett mäktigt Londonderby. Tottenham följde upp 5-2-triumfen mot Southampton med att kryssa hemma mot Newcastle. Det ska dock sägas att Spurs var det klart bättre laget, åtminstone i den första halvleken då Mourinhos mannar rullade ut “Skatorna” fullständigt. Matchen borde såklart ha varit stängd efter 45 minuter. Till denna åttondelsfinal i Ligacupen är det inte helt osannolikt att bägge tränarna väljer att rotera och då ska Frank Lampards blåklädda gäng ha en klar fördel. Chelsea-legendaren förfogar nämligen över en betydligt bredare trupp. Bra värde till höger gör att spiktvåan känns given.

2. Real Sociedad - Valencia 1

Statistik
Real Sociedad är efter tre omgångar av La Liga fortfarande obesegrade. Närmast kommer baskerna från en komfortabel 3-0-viktoria borta mot Elche där Mikel Merino såg pigg ut och bland annat noterades för två passningspoäng. En som inte hade någon vidare sprutt i benen var Alexander Isak som blev utbytt med halvtimmen kvar. Bänken väntar troligen för den svenske anfallaren. Valencia tappade flera viktiga komponenter inför säsongen och truppen ser minst sagt tunn ut. “Fladdermössen” har dessutom spelare som Gabriel och Cheryshev på skadelistan. Målman Jasper Cillessen är troligen även han fortfarande out. Det blir tufft i San Sebastián för Los Che. Trolig etta.

3. Getafe - Real Betis 1

Statistik
Real Betis har fått en flygande start på säsongen i La Liga med två segrar och en snöplig uddamålsförlust hemma mot Real Madrid. De grönvita ser betydligt bättre ut nu än vad som var fallet i fjol då de inte placerade sig bättre än på 15:e-plats trots ett starkt lag på pappret. Getafe är som vanligt stabila och Madrid-klubben har börjat ligaliret med fyra plockade poäng av sex möjliga mot Osasuna och Alavés. José Bordalás mannar går av allt att döma mot ännu en stark säsong. Betis har Emerson avstängd och dessutom ett par skador som oroar inför trippen till den spanska huvudstaden. 1X låses in utan några krusiduller.

4. Dynamo Kiev - Gent X

Statistik
Kupongen rullar vidare med tre matcher från Champions League-kvalet och första stoppet sker i Kiev. Dynamo vann det första mötet i Belgien med 2-1 och har således ett gynnsamt läge inför returen. Gents Roman Bezus visades ut i början av andra halvlek senast vilket självfallet bidrog till ukrainarnas dominans spelmässigt. Helt rökta är dock inte belgarna som ändå kan mönstra ett hyfsat starkt lag med spelare som Kums. Dynamo ska absolut inte känna sig säkra på en viktoria och när dessutom ett oavgjort resultat för värdarna till ett gruppspel senare i höst bör den överstreckade ettan garderas omgående. Alla tecken.

5. Omonia Nicosia - Olympiakos 1

Statistik
Olympiakos utgångsläge inför returen på Cypern är riktigt bra då grekerna segrade med 2-0 på hemmaplan. Det var dock ingen övertygande insats av de rödvita som trots att man har råd att förlora blir väl betrodda av det svenska folket. Omonia Nicosia är normalt sett svåra att tampas med hemma på ön vilken Crvena Zvezda blev varse om i föregående kvalrunda. Öborna lär satsa allt på ett kort och med ett tidigt ledningsmål kan vad som helst hända. Då streckningen till höger har spårat ur fullständigt känns det givet att plocka med samtliga tecken och jobba in Nicosia.

6. Ferencváros - Molde 1

Statistik
Det svängde ordentligt när dessa gäng drabbade samman i Norge förra veckan. 3-3 stod det på matchtavlan när krutröken hade lagt sig på Aker Stadion. Fördel Ferencváros således när det vankas retur i Budapest. Ungrarna har längs med vägen lagt lag som Celtic och Dinamo Zagreb på rygg. Inga ängagäng precis. Molde, med James och Ekrem i fören, lär dock inte vika in hovarna i första taget. Även om en hemmaseger är trolig är det svårt att motivera spikettan om den kravlar sig över 50 procent. Gardera med start från mitten.

7. Sligo Rovers - Derry City 1

Statistik
Från Champions League till irländska Premier Division som bjuder på ett mittenmöte tisdagen till ära. Tabellsjuan Derry City har tre poäng upp till sexan Sligo Rovers med en match tillgodo på hemmalaget. Formen är sådär hos bägge aktörer som inte har vunnit någon av de tre senaste matcherna. Spelare för spelare ska dock Sligo hållas som det något bättre laget och på The Showgrounds har The Bit o’ Red gått segrande ur fyra av de fem senaste striderna. Börja med ettan och fyll på med krysset om pengarna räcker.

8. Parana - Chapecoense 1

Statistik
Kupongen avslutas i fotbollens hemland med ett toppmöte från brasilianska Série B mellan tabelltvåan Parana och fyran Chapecoense som föregående säsong ramlade ur finrummet efter ett mediokert år. “Chape” har påbörjat resan tillbaka till Série A på ett övertygande sätt genom att plocka poäng i åtta av nio fighter. Parana glänser i sin tur med raden 6-3-2 efter elva omgångar och är framförallt stabila på eget gräs, precis som många andra brasilianska klubbar. Målsnål historia att vänta där 1X ramar in kupongen väl.


Singelstrecket! - Chelsea

Tottenham är inne i en tuff period med mycket matcher. Mourinho lär med största sannolikhet rotera kraftigt och då ska inte ett tunt Spurs räcka till mot Chelsea. Tvåan spikas till fint värde!

Kupongrensaren! - Omonia Nicosia

Efter 2-0-segern i det första mötet har Olympiakos råd att förlora med en boll. Trots det målas grekerna upp som skyhöga favoriter mot hemmastarka Omonia Nicosia. Både ettan och krysset måste med ögonaböj!


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Chelsea 2
2. Sociedad - Valencia 1
3. Getafe - Real Betis 1x
4. Dynamo Kiev - Gent 1x2
5. Omonia Ni. - Olympiakos 1x2
6. Ferencváros - Molde 1x
7. Sligo Rovers - Derry City 1
8. Parana - Chapecoense 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Chelsea 2
2. Sociedad - Valencia 1(x)
3. Getafe - Real Betis 1(x)
4. Dynamo Kiev - Gent 1x2
5. Omonia Ni. - Olympiakos 1x2
6. Ferencváros - Molde 1(x2)
7. Sligo Rovers - Derry City 1x
8. Parana - Chapecoense 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td