Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2020
29

Analys av Topptipset 30/9

Lillördagen bjuder på ett magiskt Topptips eller vad sägs om matcher från Serie A, den engelska Ligacupen och Champions League-kvalets sista runda. Vi inleder dock med ett maffigt möte från München mellan Dortmund och Bayern. Haka på!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 19:59

1. Dortmund - Bayern München 2

Statistik
Det är Supercupen som gäller när dessa tyska giganter strålar samman på Allianz Arena i München. Båda lagen kommer faktiskt från varsin förlust i helgen, Hoffenheim lade Bayern på rygg med hela 4-1 medan Dortmund fick sina fiskar varma borta mot Augsburg (0-2). Två minst sagt häpnadsväckande resultat. Lewandowski började på bänken senast, att målsprutan från Warszawa finns med från start under onsdagen är knappast en högoddsare. Bayern har revansch att utkräva efter fjolårets finalförlust mot just Dortmund. Tvåan spikas utan snack!

2. Lazio - Atalanta 2

Statistik
Målmaskinen Atalanta tog vid där de avslutade i fjol genom att sätta fyra bollar i nät borta mot Torino. 4-2 slutade matchen i Turin och tränare Gasperini kan gotta sig åt att det var fyra olika spelare som målade. Muriel, Gómez och Zapata ser precis lika svårstoppade ut som den gångna säsongen. Ciro Immobile är en annan målmaskin som också hittade rätt direkt i premiären av Serie A när Lazio lade Cagliari på rygg med 2-0 borta. Precis som oddsen antyder känns utgången i detta tungviktsmöte oviss. Att det blir en målrik tillställning i Rom är ingen vågad gissning, därmed är gaffeln (etta-tvåa) en tänkbar lösning på Stadio Olimpico.

3. Burnley - Manchester City 2

Statistik
Jamie Vardy är en mästare när det kommer till att vaska fram straffar och därefter distinkt sätta bollen i nät. Leicesters guldklimp gjorde två mål från elva meter och ett spelmål när “Rävarna” vann med hela 5-2(!) borta mot Manchester City. Pep Guardiola kliade sig febrilt på flinten, men kunde inget göra när García och Walker gång på gång klev i Vardys rävsax. City är precis som Burnley hårt drabbade av skador och då ska det naturligtvis vara klar fördel gästerna som har en bredare trupp. The Clarets har släppt in fem bollar på två PL-kamper och får troligen klara sig utan mittbackarna Mee och Tarkowski. Trolig tvåa, men krysset är en spännande rensare att ta hänsyn till.

4. Brighton - Manchester United 1

Statistik
Ska det bli ytterligare en säsong där Brighton spelar en underhållande fotboll men ändå blir bestulna på konfekten? Mot Manchester United radade “Fiskmåsarna” upp heta målchanser utan att få utdelning. Antingen stod David De Gea eller hans bästa vänner (stolparna) i vägen. Bruno Fernandes avgjorde sedermera från straffpunkten med matchens sista spark. Läge att revanschera sig för gänget från sydkusten när samma opponent väntar i Ligacupen. Vi går för knallen och hoppas Potters fågelfän har fru fortuna på rätt sida under onsdagskvällen. Alla tecken.

5. Everton - West Ham 1

Statistik
Everton har imponerat stort under inledningen av Premier League och ståtar med tre raka skalper inför mötet med West Ham i Ligacupen. The Toffees lade Crystal Palace på rygg senast med 2-1 efter att Calvert-Lewis ånyo hamnat i målprotokollet. Strikern har svarat för fem påsar på tre PL-fighter. Han lär dock med största sannolikhet vilas när West Ham gästar Goodison Park. Ett West Ham som imponerade när de krossade Wolverhampton med hela 4-0 i söndags. The Hammers får ändå agera underdogs i Liverpool och då ettan ser ut ett streckas förmånligt kan den gott stå ensam, åtminstone på mindre system.

6. Midtjylland - Slavia Prag X

Statistik
Midtjylland har ett trevligt utgångsläge inför returen hemma på MCH Arena i Champions League-kvalet. De danska vargarna lyckades hålla stången nere i Prag varifrån de fick med sig ett 0-0-resultat. Midtjylland har visat stabilitet på hemmaplan med två raka segrar i ligan mot Lyngby (1-0) och Randers (1-0). Dessutom besegrade Priskes pojkar Young Boys här i den förra kvalrundan. Slavia Prag är dock ett aktat lag som i fjol nådde gruppspelet där de tog poäng av både Inter och Barcelona. Med sunda streck åker alla tecken in.

7. PAOK - Krasnodar 1

Statistik
PAOK föll med 1-2 på rysk mark sedan Pelkas bland annat bommat en straff. Resultatet får ändå anses var okej inför returen i vackra Thessaloníki. Krasnodars svenska trio Marcus Berg, Viktor Claesson och Kristoffer Olsson stod för en godkänd insats, men behöver troligen upp ytterligare en nivå i prestation för att avancera. PAOK är nämligen ruskigt svåra att tampas med hemmavid, någon lag som Besiktas och inte minst Benfica blivit varse om denna säsong. 1X känns som en stabil start på Toumba Stadium. Plocka med tvåan om stålarna räcker.

8. Red Bull Salzburg - Maccabi Tel Aviv 1

Statistik
Vi avlsutar i Österrike med en batalj som förväntas bli en ensidig sådan. Red Bull Salzburg lyckades vända ett 0-1-underläge till seger 2-1 i Tel Aviv mot ett b-betonat Maccabi som hade flera spelare sjuka i Corona. Även om några är tillbaka ska inte israelerna ha något att hämta på Red Bull Arena. “De röda tjurarna” har starka kort i Daka, Berisha, Szoboszlai och Okugawa som inte lär visa någon pardon här. Ettan är bara att spika av.


Singelstrecket! - Red Bull Salzburg

Precis som oddset indikerar förväntas det bli kattens lek med råttan på Red Bull Arena denna onsdagskväll. Hemmastarka Salzburg är bättre på samtliga positioner och vinner enkelt.

Kupongrensaren! - Brighton

Nåja, någon rensare är kanske inte Brighton, men väl en fin skrällkandidat. The Seagulls spelade otroligt fin fotboll mot Man United häromsistens och var värda ett bättre öde. En lika bra insats från Fiskmåsarna och skrällen är ett faktum!


Spelförslag:

72 rader

1. Dortmund - B.München 2
2. Lazio - Atalanta 12
3. Burnley - Man City x2
4. Brighton - Man United 1x2
5. Everton - West Ham 1
6. Midtjylland - Slavia Prag 1x2
7. PAOK - Krasnodar 1x
8. Salzburg - Maccabi Tel Aviv 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Dortmund - B.München (x)2
2. Lazio - Atalanta 1x2
3. Burnley - Man City x2
4. Brighton - Man United 1x2
5. Everton - West Ham 1(2)
6. Midtjylland - Slavia Prag 1x2
7. PAOK - Krasnodar 1(x2)
8. Salzburg - Maccabi Tel Aviv 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td