Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2020
05

Tips & Analys för Topptipset 6/10

De stora ligorna har tagit ett uppehåll i samband med det stundande landslagsuppehållet. På tisdagens Topptips är det National League som gäller för hela slanten. På denna kluriga kupong lär åtta rätt generera hög utdelning! Analysen är redo, häng med.Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Dagenham - Barnet 1

Statistik
Vi inleder i nordöstra London där Dagenham jagar upprättelse efter premiärförlusten borta mot Halifax (0-2). Daggers, som landade in på en 17:e-plats i fjol, kom inte alls upp i nivå senast och förtjänade att vända hem tomhänta. Barnet lyckades ta sig hela vägen till playoff den gångna säsongen där det sedermera tog stopp mot Notts County. Under sommaren har flera nyckelspelare lämnat The Bees, däribland den starka försvarsduon Ricardo Santos och David Tutonda. Spelare man inte har lyckats ersätta vilket syntes i öppningsmatchen mot Eastleigh (torsk 1-5). Trolig etta som lämnas allena i derbyt.

2. Chesterfield - Hartlepool X

Statistik
Chesterfield grejade ett nytt kontrakt i National League med nöd och näppe föregående säsong. Försäsongen har inte heller varit någon succé för The Spireites som närmast kommer från två mediokra insatser mot Guiseley och Alfreton. Rhys Oates, ny från Morecambe, blev stor matchhjälte för sitt Hartlepool som efter mycket möda och stort besvär kunde lägga Aldershot på rygg hemma på Victoria Park. Oates satte det förlösande 2-1-målet i den 86:e matchminuten. Motsvarande möte i fjol slutade 5-1 till besökarna från östkusten. X2 inleder.

3. Solihull Moors - Wrexham 1

Statistik
Lilla Wrexham från Wales kan komma att få en ny ägare inom en snart framtid, det är ingen mindre än skådespelaren Ryan Reynolds som vill köpa klubben enligt ryktets väg. Återstår står att de vad som händer framöver. Sportsligt fick walesarna en smakstart på säsongen när Boreham Wood slogs tillbaka med 2-1. Tuffare opponent stundar härnäst i form av Solihull Moors som i fjol vann 12 av 19 kamper hemma på Damson Park. Fint värde i väst medför att spikkluban åker fram.

4. Aldershot - Sutton United 1

Statistik
Sutton reser till The Electrical Services Stadium med en färsk 3-0-viktoria hemma mot Maidenhead i ryggen. Aldershot förlorade sin premiär borta mot Hartlepool med 1-2, något som troligen är anledningen till den höga streckning som råder på gästerna. Aldershot är ett erkänt starkt hemmalag som i fjol endast kammade noll i sex matcher på eget gräs. Sutton har inte vunnit i denna borg på fem försök sedan 2015, den felstreckade tvåan lämnas därhän, 1X!

5. Bromley - Dover Athletic 1

Statistik
Åter tillbaka till London där Bromley har sin bas. The Ravens har goda möjligheter att inleda säsongen med en trepoängare. Värdarna brukar nämligen trivas mot Dover Athletic något som poängplock i sju av de åtta senaste inbördes vittnar om. Dover var ett stabilt mittenlag den gångna säsongen, men har under sommaren tappat flera starka spelare, däribland lagets bästa målskytt Effiong. Med dessa ingångsvärden känns det givet att fatta pennan från vänster. Spiketta eller möjligen 1X.

6. Eastleigh - Torquay 2

Statistik
Torquay landade in på en solid 14:e-plats förra säsongen efter en stark avslutning. Upp till Barnet på sista playoff-plats skiljde bara sex poäng. Klubben från Basil Fawltys (Pang i bygget) hemstad fick en smakstart i premiären sedan Connor Lemonheigh-Evans skjutit 1-0 på stopptid mot Stockport. Eastleighs sköljde i sin tur över ett ruskigt blekt Barnet med hela 5-1 i lördags. The Spitfires ser dock ut att bli rejält övervärderade hemma på Silverlake Stadium i ett på förhand relativt jämnt möte. Till dessa streck ska X2 prioriteras på varje vettig bong!

7. Stockport - Halifax 1

Statistik
Stockport får även de till synes för stort förtroende av det svenska folket som med största sannolikhet streckar efter motsvarande möte i fjol. Då vann nämligen Stockport med hela 5-1 mot gästande Halifax. The Shaymen, som besökarna kallas för, inledde säsongen med att lägga beslag på samtliga poäng hemma mot Dagenham. Nu väntar en betydligt tuffare motståndare som vill uppåt i seriesystemet. Premiären var dock allt annat än lovande för Stockports del. Med en etta som tickat över 60 procent i skrivande stund är det hög tid att plocka fram den breda penseln och helgardera.

8. Weymouth - Woking X

Statistik
Woking plockade fler poäng än tabellsjuan Barnet i fjol, men föll på ett svagare poängsnitt per match i kampen om en slutspelsplats. Nya tag för The Cardinals som knäppte Solihull Moors på näsan (2-1) i premiären. Weymouth kvalade upp till National League i somras. Nykomlingarna lyckades kriga till sig en poäng borta Altrincham i lördags tack vare en starkt försvarsinsats. Hemma på Bob Lucas Stadium kan säsongens första skalp mycket väl komma för The Terras. Öppen historia som helgarderas på små som stora system.


Singelstrecket! - Solihull

Solihull lär vara duktigt revanschsugna efter fadäsen borta mot Woking häromdagen. På hemmabana är The Moors allt som oftast stabila och senast Wrexham avgick med en viktoria här var 2017. Fin värdespik upp till 45 procent.

Kupongrensaren! - Torquay

Torquay har vind i seglen efter premiärvinsten hemma mot topptippade Stockport och kan mycket väl lugga ett överstreckat Eastleigh på poäng.


Spelförslag:

72 rader

1. Dagenham - Barnet 1
2. Chesterf. - Hartlepool x2
3. Solihull- Wrexham 1
4. Aldershot - Sutton 1x
5. Bromley - Dover 1
6. Eastleigh - Torquay x2
7. Stockport - Halifax 1x2
8. Weymouth - Woking 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Dagenham - Barnet 1(x)
2. Chesterf. - Hartlepool (1x)2
3. Solihull- Wrexham 1
4. Aldershot - Sutton 1x
5. Bromley - Dover 1(x)
6. Eastleigh - Torquay 1x2
7. Stockport - Halifax 1x2
8. Weymouth - Woking 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td