Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2020
06

Tips & Analys för Topptipset 7/10

På onsdagens Topptips ska åtta träningslandskamper analyseras och här gäller det att vara på sin vakt då det är oklart hur ländernas förbundskaptener väljer att formera sina styrkor, något som såklart kan medföra att oddsen skiftar tätt inpå matchstart. Ett mindre system med en högre radinsats är att föredra i nuläget. Lycka till!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:29

1. Portugal - Spanien X

Statistik
Ett grannmöte på Iberiska halvön inleder festen denna lillördag. Förbundskaptenerna i respektive lag har tagit ut förhållandevis unga trupper. I Spanien hittar vi bland annat två spännande talanger i Ansu Fati och Ferran Torres medan Portugal kan kontra med Diogo Jota, Joao Félix och Francisco Trincao. Senast dessa nationer drabbade samman var i VM 2018, den matchen slutade lika på 3 och mycket talar för ännu en jämn fight i Lissabon. Utgå från mitten men komplettera helst med övriga tecken redan från start.

2. Tyskland - Turkiet X

Statistik
Det sprakar inte direkt om Tysklands landslag för tillfället. Die Mannschaft fick nöja sig med två kryss mot Spanien och Schweiz när det senast begav sig i Nations League. Jogi Löw får dessutom klara sig utan spelare som Gündogan och Sané under denna samling. Det är inte heller helt otänkbart att den tyske förbundskapten väljer att testa en mindre namnkunnig elva i Köln. Något som skulle kunna öppna upp för Turkiet som brukar trivas mot stormakter. Det fick bland annat Frankrike erfara i EM-kvalet när turkarna vann med 2-0. På en favoritbetonad kupong är det inte dumt att hela upp detta möte och hålla tummarna för en ny turkisk knall!

3. Nederländerna - Mexiko 1

Statistik
Vi styr skutan västerut och tar sikte på Amsterdam som välkomnar Mexikos landslag. Frank de Boer debuterar som förbundskapten för Nederländerna sedan Ronald Koeman dragit vidare till Barcelona. Holländarna såg sådär ut mot både Polen och Italien i Nations League och de Boer får här klara sig utan skadade de Ligt, dessutom lär Virgil van Dijk mest troligen vilas. Mexico har Wolves Raul Jiménez i fören som ett ständigt hot, men saknar viktige Hirving Lozano. Möjligen att gästerna kan kriga till sig ett kryss på Johan Cruyff Arena. 1X räcker långt.

4. Frankrike - Ukraina 1

Statistik
Ett blekt Frankrike hade tur som vann på Friends Arena i Nations League. Ett par dagar senare gjorde Les Bleus jobbet hemma mot ett svajigt Kroatien. På Stade de France är fransmännen alltid svåra att tampas med, under EM-kvalet var det endast Turkiet som knep poäng här. Med tanke på att ett Nations League-möte med Portugal stundar kommande helg lär Deschamps mixtra en hel del med startelvan. Shevchenko passar säkerligen även han på att lufta bänken, men Yarmolenko spelade ej för West Ham förra helgen och kan komma att starta för Ukraina. En hemmaseger ligger ändå såklart närmast till hands.

5. Polen - Finland 1

Statistik
Finland bortaslog Irland i den senaste Nations League-kampen, en match där finnarna var minst dåliga ska tilläggas. Vårt grannland i öst har tagit rejäla kliv på fotbollskartan i och med succén i EM-kvalet. Det polska landslaget får tillbaka en viss Robert Lewandowski som vilades under föregående samling. “Måldoktorn” kommer dessutom i gott slag efter att ha svarat för fyra mål i Bayern Münchens 4-3-triumf mot Hertha Berlin. Även om Lewandowski skulle vilas bör de rödvita ändå kunna mala ner Finland över 90 minuter. Ettan är värdemässigt fin och därmed given i utgång.

6. Schweiz - Kroatien 1

Statistik
Vi rör oss mot Alperna och Schweiz närmare bestämt som dagen till ära får besök av silvermedaljörerna från VM 2018. Kroatien jagar revansch efter att ha förlorat mot både Portugal och Frankrike i september. Gänget från Balkanhalvön gör det utan Ivan Rakitic som har beslutat sig för att avsluta sin långa landslagskarriär. En som dock finns med är Luka Modric som missade samlingen senast. Lille-försvaren Domagoj Bradaric kan komma att göra sin landslagsdebut på AFG Arena. Schweiz får klara sig utan coronasmittade Renato Steffen, men kan i övrigt mönstra ett starkt lag. Alplandet kryssade mot Tyskland och torde även ha goda poängchanser mot Kroatien. 1X känns som en sund start innan tvåan ackompanjerar på större system.

7. Österrike - Grekland 1

Statistik
Från en alpnation till en annan när Österrike välkomnar Grekland. Grekerna hade ett blytungt EM-kval där mästarna från 2004 bland annat kammade noll hemma mot Armenien och tappade poäng mot lilla Lichtenstein. Den blåvita nationen har sedan dess sett aningen förbättrat ut och kommer närmast från en 1-0-viktoria borta mot Kosovo. Österrike är emellertid en betydligt bättre fotbollsnation för stunden. “Das Team” förlorade visserligen oväntat sin senaste hemmamatch mot Rumänien, då saknades fixstjärnan David Alaba som nu är tillbaka. Ettan först!

8. Italien - Moldavien 1

Statistik
Så till kupongens avslutande och tillika mest lättanalyserade batalj. Italien har 16 raka matcher utan förlust, en svit som inte kommer att spricka under ondagskvällen. Moldavien äntrar Stadio Artemio med nio kamper i följd utan att få smaka segerns sötma. Italiens förbundskapten Mancini kommer såklart passa på att testa ett par spelare som normalt sett inte får många minuter. Det spelar mindre roll, ettan är så given den kan bli. Bara att spika av Gli Azzurri oavsett procent.


Singelstrecket! - Italien

Moldavien ska såklart inte vålla till några problem oavsett vilken elva Mancini väljer att mönstra. Italien är helt enkelt flera klasser bättre. Bank-etta deluxe!

Kupongrensaren! - Turkiet

Det vimlar inte av rimliga skrällchanser på kupongen, men nog ska Turkiet kunna komma undan med poäng borta mot Tyskland lite oftare än vad det svenska folket tror. X2 betalar riktigt bra och testas i Köln!


Spelförslag:

72 rader

1. Portugal - Spanien 1x2
2. Tyskland - Turkiet 1x2
3. Nederländerna - Mexiko 1x
4. Frankrike - Ukraina 1x
5. Polen - Finland 1
6. Schweiz - Kroatien 12
7. Österrike - Grekland 1
8. Italien - Moldavien 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Portugal - Spanien 1x2
2. Tyskland - Turkiet 1x2
3. Nederländerna - Mexiko 1(x2)
4. Frankrike - Ukraina 1(x)
5. Polen - Finland 1x
6. Schweiz - Kroatien 1x2
7. Österrike - Grekland 1(x)
8. Italien - Moldavien 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td