Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2020
12

Tips & Analys för Topptipset 13/10

Tisdagens Topptips består helt och hållet av landslagsfotboll från Nations League och det sydamerikanska VM-kvalet. På europeisk mark tror vi Spanien och Montenegro gör jobbet medan Tyskland bör se upp med ett laddat Schweiz. Analysen är redo, häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Tyskland - Schweiz X

Statistik
Vi inleder met att titta till två storfavoriter i Nations League. Tyskland är första gigant till rakning där Jogi Löw och hans adepter dock kämpar med att hitta rätt. 3-3 mot Turkiet i veckan var ingen höjdare och dessutom hade Die Nationalmannschaft stora problem med ett reservbetonat Ukraina i söndags (2-1). Här lär den ohygieniske Löw och övriga bratwurstar stöta på nya problem. Schweiz spelade ut tyskarna i den förra rundan av Nations League och var då förtjänta av samtliga poäng. Det stannade dock vid delad ära, men när högersidan blir undervärderad här är det läge för retroaktiv utdelning. Måla på!

2. Ukraina - Spanien 2

Statistik
Ukraina har något spännande på gång tillsammans med Shevchenko som förbundskapten, men den här samlingen kommer inte gå till historien. De blågula har varit och är fortfarande extremt skade- och coronadrabbade. Mot Spanien kommer det att handla om att hålla nere siffrorna för värdarna. Luis Enriques mannar slog Ukraina med 4-0 i början av september och en ny seger är att vänta här. Spanjorernas höga press och snabba bollförflyttningar kommer att bli avgörande. Banktvåa.

3. Montenegro - Luxemburg 1

Statistik
Luxemburg har kammat till sig rejält på senare år och har faktiskt en helt okej trupp med ett par spelare som håller till på respektabel nivå i Europa. Gästerna återfinns på andraplats bakom Montenegro i denna C-grupp sedan de lagt Cypern på rygg med 2-0 i lördags. Daniel Sinani blev stor hjälte i den fighten med dubbla påsar tidigt i första halvlek. Tuffare batalj väntar Sinani och company när de nu styr skutan mot Podgorica. Montenegro har visserligen Bakic och Boljevic på botbänken, men visst bör ändå firma Savic/Jovetic lösa biffen på Pod Goricom. Trolig etta.

4. Bolivia - Argentina 2

Statistik
Messi satte tidigt 1-0 på straff hemma mot Ecuador vilket sedermera visade sig bli matchens enda mål. Argentina ägde som väntat mycket boll utan att för delen skapa speciellt många heta målchanser. Ecuador kom å andra sidan knappt till något bra läge under 90 minuter. Lurig bortamatch väntar under tisdagskvällen på hög höjd i La Paz. Bolivia har en svag trupp där de flesta spelarna till vardags huserar i den inhemska ligan. På hög höjd är dock bolivianerna svårspelade vilket Argentina fick erfara när de föll med 0-2 i VM-kvalet 2017. Med krysset som stöd bredvid utgångstvåan bör vi dock vara hemma.

5. Ecuador - Uruguay 1

Statistik
Quito ligger precis som La Paz på hög höjd och Ecuador är likt Bolivia svårspelade hemmavid. Värdlaget kommer närmast från en 0-1-förlust mot Argentina där försvaret såg stabilt ut rakt igenom. Chanserna till poäng för de gulklädda får anses vara riktigt bra när Uruguay kommer på besök. Gästerna lyckades besegra Chile med 2-1 senast efter att Maximiliano Gomez smällt dit en retur på stopptid. Ecuador har lagt Uruguay på rygg två gånger i följd på hemmabana och känslan är att Alfaros manskap drar det längsta strået. Ettan spikas på mindre system medan samtliga tecken åker in när plånboken flexas.

6. Venezuela - Paraguay 1

Statistik
Jämn drabbning att vänta när Venezuela tar emot Paraguay hemma i Mérida i den andra omgången av VM-kvalet. Venezuela räckte inte till borta mot Colombia där de fick se sig besegrade med 0-3. Spelmässigt såg det inte så pjåkigt ut, men matchen var såklart avgjord sedan colombianerna dunkat dit tre bollar i första halvlek. I Córdoba och Rincón har dock värdarna ett par fina spetsspelare som torde kunna vaska fram en del chanser offensivt här. Paraguay har inte vunnit en bortamatch i tävlingssammanhang sedan 2017 och lär vara nöjda med ett oavgjort resultat. 1X är en sund start. Ta även med tvåan om pengarna räcker.

7. Peru - Brasilien 2

Statistik
Brasilien är tveklöst kupongens stora favoriter tillsammans med Spanien. Brassarna körde, inte helt oväntat, över Bolivia med 5-0 sedan firma Neymar/Firmino varit på glatt spelhumör. Gästernas enorma stjärnglans går knappast någon förbi, men Peru är inget ängagäng – hemma i Lima delade peruanerna på äran när Uruguay var på besök för ganska exakt ett år sedan. Inbördes har dessutom Los Incas slagit brassarna två gånger på fem försök sedan 2016. Tvåan är självfallet högst trolig, men krysset under 20 procent är ändå svårt att blunda för.

8. Chile - Colombia X

Statistik
Nattens sista batalj hämtas från Estadio Nacional de Chile dit Colombia beger sig med en stark 3-0-viktoria borta mot Venezuela. Colombianerna hade, som redan nämnts, stängt butiken efter 45 minuter med tre påsar signerade Zapata och Muriel. Chile gick snöpligt på pumpen borta mot Uruguay efter ett sent insläppt mål i en annars helt jämnt tillställning. Reinaldo Rueda förfogar över ett ganska ålderstiget lag där stjärnorna fortfarande heter Alexis Sánchez och Arturo Vidal. Knapp fördel Colombia, med sunda streck tar vi dock inga risker utan kopplar på hela säkerhetsbältet redan på mindre system. 1X2.


Singelstrecket! - Spanien

Spanien börjar se allt bättre ut under Luis Enrique. En rejäl anfallare är i princip det enda som saknas, men mot Ukraina kommer det inte att spela någon roll. Spanjorerna vinner komfortabelt.

Kupongrensaren! - Schweiz

Tyskland hade stora problem senast de ställdes mot Schweiz och blir här för hårt betrodda. Petkovic och company kan mycket väl ställa till med problem i Köln. Gardera hela vägen!


Spelförslag:

72 rader

1. Tyskland - Schweiz 1x2
2. Ukraina - Spanien 2
3. Monten. - Luxemburg 1
4. Bolivia - Argentina x2
5. Ecuador - Uruguay 1
6. Venezuela - Paraguay 1x
7. Peru - Brasilien x2
8. Chile - Colombia 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tyskland - Schweiz 1x2
2. Ukraina - Spanien 2
3. Monten. - Luxemburg 1(x)
4. Bolivia - Argentina x(2)
5. Ecuador - Uruguay 1(x2)
6. Venezuela - Paraguay 1x2
7. Peru - Brasilien x2
8. Chile - Colombia 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td