Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2020
23

Tips & Analys för Stryktipset 24/10 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips så är det äntligen premiär för den engelska fotbollen som många tycker är Stryktipset riktiga form. Det finns också rejält med jackpotpengar i potten med 15 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare på Stryktipset och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Tips-SM:s andra omgång står för dörren och det gör även en jackpot som är fylld med 12 miljoner kronor. Inget dåligt Stryktips med andra ord och vägen till evig ära går via tre matcher från Premier League samt tio fajter från The Championship. En drös fina skrälldrag finns att hämta och nu trampar vi plattan i mattan!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester United - Chelsea 2

Statistik
Kupongens smällkaramell låter inte vänta på sig. Old Trafford är skådeplatsen för mötet mellan Manchester United och Chelsea och värdarna visade upp sig från sin bästa sida i veckans Champions League. PSG lades på rygg efter en taktisk uppvisning från Solskjaer och väl utfört arbete från samtliga spelare. Det ska dock påminnas om att United inledningsvis sett svajiga ut defensivt och det kan Chelsea mycket väl utnyttja. Werner och Pulisic hotar via omställningar och även om de blåkläddas försvar inte heller är att lita på går det inte att bortse från tvåans värde här. Den måste finnas med även om alla tecken smakar bäst.

2. Liverpool - Sheffield United 1

Statistik
Efter allt ramaskri kring skadorna på Thiago, Alisson och framför allt Van Dijk var CL-premiärsegern skön för Liverpool. Klopp och gänget kunde åka hem med tre poäng och en hållen nolla från Amsterdam. Salah, Mané och Firmino byttes ut med en halvtimme kvar och det är ruskigt viktigt att den trion håller sig skadefri i fortsättningen. Här ska Liverpool, trots truppläget, hållas klart högst när Sheffield United kommer på besök. The Blades har sett trubbiga och ihåliga ut så här långt men kan å andra sidan spela helt utan press här. Ettans benhårda streckning lockar för ett rensarkryss på större rader.

3. Fulham - Crystal Palace X

Statistik
Londonderbyt från Craven Cottage är sista anhalt i Premier League. Fulham kommer från 1-1 mot Sheffield United i en fajt där de vitsvarta förtjänade betydligt mer än en pinne. Mitrovic brände bland annat en straff, således står Scott Parkers mannar fortfarande utan seger i finrummet. Crystal Palace blev totalt utspelade av Brighton senast men lyckades trots det få med sig en pinne tack vare Zahas straffmål. Örnarna väntas skapa betydligt fler chanser här, men att spika tvåan kommer inte på tal. Måla tvärs över i detta mycket ovissa möte.

4. Cardiff - Middlesbrough 2

Statistik
Vidare ner till The Championship där Middlesbrough har en stark period i ryggsäcken. Fem raka utan nederlag är starka papper och segern i veckan mot Bristol City var fullt rättvis. Neil Warnock ser uppenbarligen ut att ha något stort på gång med gästerna. Cardiff är ett i grunden något bättre lag än besökarna, åtminstone sett till trupperna, men walesarna agerar allt som oftast väldigt ojämnt. Raden 2-2-2 stärker det påståendet och här är det inte alls omöjligt att Boros fina trend fortsätter. Ettan plockas inte med förrän på större rader.

5. Bristol City - Swansea X

Statistik
Bristol City har kommit ner på jorden igen efter den smått osannolika starten. Efter fyra raka segrar har The Robins bara tagit en poäng av de senaste sex möjliga. Med offensiva spetsspelare som Wells, Weimann och Paterson kan dock värdarna blixtra till när som helst. Swansea har också sina styrkor i offensiven där Lowe, Gyökeres och Ayew är de största hoten. Den sistnämnda har axlat ett stort ansvar inledningsvis och kan mycket väl finnas med i målprotokollet även här. I en på förhand böljande tillställning är en helgardering att rekommendera.

6. Coventry - Blackburn 2

Statistik
För ett par år sedan spenderade Adam Armstrong sin tid i Coventry på lån från Newcastle och nu är det dags för anfallaren att ställas mot sin gamla arbetsgivare igen. Armstrong, med fem baljor på kontot, kommer hit med sitt Blackburn som gått kallt mot slutet. Motståndet har dock varit i tuffaste laget och här ska gästerna ses med god chans att studsa tillbaka på poänggivande väg igen. Coventry har gjort det helt okej så här långt men nykomlingarna lär hålla till i bottenträsket genom hela säsongen. Strecka från höger.

7. Huddersfield - Preston 2

Statistik
På John Smith’s Stadium ser svenska folket ut att stirra sig blinda på formraden. Huddersfield har tre vinster och en oavgjord på sina fyra senaste och har därmed gjort sig förtjänta av lyftet i tabellen. Vad som däremot inte syns i resultaten är att spelet inte imponerat nämnvärt. Här ställs de blåvita mot The Championships så här långt bästa bortalag. Preston är riktigt bra i grund och botten och veckans seger mot svårspelade QPR var ett styrkebesked. Den kom på resande fot och i trippen dessförinnan slog de liljevita Brentford. När tvåan lyser med sitt värde är det onekligen lockande att gå för en tredje raka.

8. Stoke - Brentford 2

Statistik
Som tidigare nämnts torskade Brentford mot Preston för drygt två veckor sedan, men därefter har The Bees ryckt upp sig. Ivan Toney, som satte två baljor i förlustmatchen, har visat vägen med totalt fyra baljor mot Coventry och Sheffield Wednesday, mål som givit gästerna sex av sex möjliga poäng. Stoke får nu den otacksamma uppgiften att försöka tygla Toney och övriga bin. The Potters klarade inte, trots enormt favoritskap, av att besegra Barnsley i veckan och får här dessutom klara sig utan Nathan Collins som såg rött i den fajten. Av bara farten löser Brentford sin tredje raka seger här.

9. Millwall - Barnsley X

Statistik
Barnsley kommer från två raka poängplock och det har gästerna minst sagt gjort sig förtjänta av. The Tykes är det gäng som fått absolut minst betalt för sina insatser så här långt och även om en tuff resa nu stundar till The Den är det långt ifrån omöjligt att vi får se ännu en bra prestation från Barnsleys sida. Millwall är tunga att möta och befinner sig också betydligt högre upp i tabellen än lördagens opponenter. Lejonen är dock inte de snabbaste i sidled och här blir ettan alldeles för hårt betrodd i ett på förhand ovisst möte. Glöm för allt i världen inte bort högersidans fina värde.

10. QPR - Birmingham X

Statistik
Ett av kupongens målsnålaste möten på förhand är det på Kiyan Prince Foundation Stadium. Varken QPR eller Birmingham har någon sprudlande offensiv att bjuda på, utan här är det hårt jobb och att ligga rätt i positionerna som räknas. De blåvita hade inför veckans match mot Preston tre raka kryss i ryggsäcken, men den fajten förlorades klart med 0-2. Birmingham lär inte komma upp i Prestons nivå men spelare för spelare håller gästerna en minimalt högre nivå än Warburtons gäng. Börja i mitten och plocka med värdetvåan på större rader.

11. Norwich - Wycombe 1

Statistik
The Championships överlägset största favorit under lördagen blir Norwich. Det är kanske inte så konstigt då gästande Wycombe förlorat sex av sex matcher hittills, men Kanariefåglarna är varken Liverpool eller Manchester City. Insatsen mot Derby (0-1) i början av månaden var horribel från värdarnas sida och här finns det stor risk för underskattning. Större under har skett än att The Chairboys skulle knipa en poäng på Carrow Road och krysset är ett smaskigt rensartecken att ha med direkt.

12. Reading - Rotherham 2

Statistik
Högst upp på tur-tronen hittar vi Reading. Raden 5-1-0 är The Championships mest oförtjänta facit och förr snarare än senare måste Fru Fortuna sluta le mot The Royals. Veckans seger mot Wycombe, megajumbon, var en stöld och här väntar ett gäng som inte ger bort en millimeter på deras planhalva. Rotherham har bara förlorat två gånger hittills och poängen borta mot Nottingham ska gästerna inte be om ursäkt för. Kommer de upp i samma nivå här blir det minst en pinne till. Stryk ettan helt och hållet.

13. Sheffield Wednesday - Luton 1

Statistik
Kupongen avrundas på Hillsborough där Sheffield Wednesday stod för en stark insats mot Brentford i veckan. Den räckte dock inte till några poäng, men en liknande prestation här och mycket är vunnet för de blåvita. Luton har nämligen helt kommit av sig efter den fina inledningen och ståtar nu med tre nederlag på de fyra senaste. Viktigare anfallaren Collins har dessutom testats positivt för Corona i veckan och är högst osäker till spel här. Då får The Hatters det ruskigt tufft. Ettan spikas utan några större funderingar.


Singelstrecket! - Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday besitter skyhögt kunnande och ska här ses med god segerchans mot Luton. Gästerna saknar den kanske viktigaste spelaren Collins och har dessutom taskig form.

Kupongrensaren! - Rotherham

Reading har haft rejäl flax inledningsvis men nu är det stopp och belägg. Rotherham kommer inte att ge bort något gratis här och är definitivt kapabla att åka hem med hela kakan från Madejski Stadium.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Chelsea 12
2. Liverpool - Sheffield U 1
3. Fulham - Crystal P 1x2
4. Cardiff - Middlesbrough x2
5. Bristol City - Swansea 1x2
6. Coventry - Blackburn 2
7. Huddersfield - Preston 2
8. Stoke - Brentford 2
9. Millwall - Barnsley 1x2
10. QPR - Birmingham x
11. Norwich - Wycombe 1x
12. Reading - Rotherham x2
13. Sheffield W - Luton 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Chelsea (1x)2
2. Liverpool - Sheffield U 1(x)
3. Fulham - Crystal P (1)x(2)
4. Cardiff - Middlesbrough 1x2
5. Bristol City - Swansea 1x2
6. Coventry - Blackburn (x)2
7. Huddersfield - Preston 2
8. Stoke - Brentford 2
9. Millwall - Barnsley 1x2
10. QPR - Birmingham x(2)
11. Norwich - Wycombe 1x
12. Reading - Rotherham x2
13. Sheffield W - Luton 1



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (12)

promo
td