Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2020
26

Tips & Analys för Topptipset 27/10 - 250K EXTRA!

Svenska Spel fortsätter att erbjuda ståtliga Topptips denna vecka. Tisdagens kupong är kryddad med 250 000 kronor extra och innehåller inte mindre än sex maffiga bataljer från Champions League. Liverpool - Midtjylland gör kupongen till en sjurätters och med ytterligare ett par understreckade favoriter kan det vara läge att hålla ner storleken på systemen och öka radinsatsen. Lycka till!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Atlético Madrid - Red Bull Salzburg 1

Statistik
Vi inleder i den spanska huvudstaden där Atlético Madrid jagar revansch efter torsken borta mot Bayern München i den första Champions League-omgången. Madrassmakarna hade föga förvånande inte en sportmössa på tysk mark, men studsade snabbt tillbaka med en stark seger hemma mot Betis i ligan. Red Bull Salzburg fick bara oavgjort hemma mot Lokomotiv Moskva och inte blir det lättare mot hemmastarka Atlétcio. Ettan erbjuder just nu vettigt värde och är given i utgång. Plocka med krysset om pengarna räcker.

2. Atalanta - Ajax 1

Statistik
Atalanta gjorde jobbet i Herning när de blåsvarta enkelt lade Midtjylland på rygg med 4-0. Den offensiva trion Zapata, Gómez och Muriel lekte anfallsfotboll i den första halvleken och trollade in tre bollar inom knappa 20 minuter. Ajax reser till Bergamo med en helt galen 13-0-seger (!) i ryggen borta mot Venlo där bland annat Traoré bombade in fem påsar. Atalanta blir såklart en rejäl utmaning för holländarna, men Gasperinis gossar fick senast torsk av Sampdoria och med tanke på kupongens utformning i övrigt är tvåan till omkring 25 procent ett spännande tecken att ta hänsyn till.

3. Liverpool - Midtjylland 1

Statistik
Vidare till de brittiska öarna och Liverpool där allt annat än en hemmaseger vore sensationellt. Nordens kvarvarande bidrag i världens bästa klubblagsturnering Midtjylland orkade inte hålla stången mot Atalanta och nu väntar en ännu större utmaning när danskarna äntrar maffiga Anfield. När Salah, Jota, Firmino och company ska joxa med trasan får Vargarna från Herning snällt titta på och vara redo med autografblocken efter matchens slut. Bank-etta!

4. Marseille - Manchester City 2

Statistik
Marseille får finbesök denna tisdagskväll när Manchester City tågar in på Velodromen. Fransmännen fortsätter att övertyga hemma i Ligue 1 där de enkom har klivit på en mina efter åtta omgångar. Förlusten borta mot Olympiakos sved dock rejält och L’OM har faktiskt inte vunnit fler än två matcher sett till de senaste sju i samtliga tävlingar. Pep Guardiola får troligen klara sig utan Agüero som ådragit sig en ny skada medan Kevin De Bruyne väntas ta plats i Citys startelva. Given tvåa som singlas upp till 75 procent.

5. Porto - Olympiakos 1

Statistik
Från Frankrike till Portugal där Porto jagar poäng efter 1-3 förlusten på Etihad mot City i den första gruppspelsfighten. Portugiserna lyckades faktiskt ta ledningen genom Luis Díaz i den 14:e minuten, men det målmässiga övertaget blev kortvarigt sedan Agüero målat på straff sex minuter senare. Därefter släppte Drakarna in ytterligare två bollar i andra halvlek. Olympiakos höll sin sjunde nolla på de åtta senaste tävlingsmatcherna i samband med 1-0-viktorian hemma mot Marseille. När det vankas spel på resande tass i europeiska cuper tenderar dock grekerna att stöta på patrull. 1X är ett stabilt lås på Estádio do Dragao.

6. Mönchengladbach - Real Madrid X

Statistik
Innan The Championship tar kupongen i mål tar vi oss tillbaka till Tyskland och Borussia Park. Hit ska även Real Madrid bege sig med en nyponfärsk seger från El Clásico med sig i bagaget. Efter fadäsen hemma mot Shakhtar (2-3 i baken) var det nog tur för Zidanes del att hans adepter vaknade på rätt sida i lördags. Mönchengladbach fick med sig en poäng hem från Milano och var ytterst nära tre. Inter kvitterade till 2-2 i matchens absoluta slutskede. I normala fall ska det skilja ett par nivåer lagen emellan till Reals fördel. Med Los Blancos debacle mot Shakhtar kvar i närminnet lockar det ändå att plocka med samtliga tecken och hoppas på en hemmaseger.

7. Brentford - Norwich 1

Statistik
Norwich beger sig till London med vind i seglen efter tre raka triumfer. Kanariefåglarnas skadeläge är dock aningen oroväckande. Byram och Zimmermann är två gubbar som blir kvar i rehabrummet på Carrow Road medan Idah sitter på botbänken. Brentford saknar å sin sida Pontus Jansson. Svensken var enormt saknad när The Bees föll borta mot Stoke senast efter en bedrövlig försvarsinsats. Form och tabellposition talar för gästerna, men hemma i huvudstaden är Brentford ett aktat lag. Ettan betalar betalar bäst och känns därmed given i utgång.

8. Swansea - Stoke X

Statistik
En på förhand jämn drabbning mellan två klubbar som just nu befinner precis under playoff-strecket tar sin plats i Wales. Stoke stod för en helgjuten insats hemma mot Brentford senast (3-2). The Potters ståtar med den stiliga resultatraden 3-3-1 efter sju omgångar. Swansea har exakt samma rad som gästerna, men inte riktigt lika bra form. Endast två poäng och tre gjorda mål framåt syns i The Swans papper sett till de senaste tre omgångarna. Aningen bättre streckvärde i västerled just nu, men helst ska samtliga tecken sättas på pränt.


Singelstrecket! - Liverpool

Efter 0-4 hemma mot Atalanta ska de danska vargarna från Herning ge sig i kast med Liverpool på Anfield. Klasskillnad råder och ettan är odiskutabel.

Kupongrensaren! - Mönchengladbach

Kan Real Madrid torska hemma mot ett gäng ukrainare från Donetsk kan de definitivt få problem med Mönchengladbach på Borussia Park. Ettan är kanske ingen rensare, men väl en spännande skräll till fin procent.


Spelförslag:

72 rader

1. A.Madrid - Salzburg 1
2. Atalanta - Ajax 12
3. Liverpool - Midtjylland 1
4. Marseille - Man City 2
5. Porto - Olympiakos 1x
6. M-gladbach - R.Madrid 1x2
7. Brentford - Norwich 1x
8. Swansea - Stoke 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. A.Madrid - Salzburg 1(x)
2. Atalanta - Ajax 1x2
3. Liverpool - Midtjylland 1
4. Marseille - Man City (x)2
5. Porto - Olympiakos 1x
6. M-gladbach - R.Madrid 1x2
7. Brentford - Norwich 1(x2)
8. Swansea - Stoke 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td