Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2020
29

Tips & Analys för Topptipset 30/10

Fredagens Topptips sträcker sig över sex länder där sju olika ligor ska synas. Mötet i Birmingham mellan Wolverhampton och Crystal Palace är en godbit som sticker ut lite extra. Skrällvarningar utfärdas i bland annat Portugal och Belgien och nu kör vi så det ryker!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Wolverhampton - Crystal Palace X

Statistik
Kupongen inleder i Birmingham med vad som får anses som höjdpunkten. Wolverhampton har trots ett trevande anfallsspel plockat sju poäng av de senaste nio möjliga, men här väntar ett motstånd som inte ger bort något gratis. Crystal Palace sätter alltid defensiven först under Roy Hodgson och när Zaha presterar som han gör i de främre leden går det hur bra som helst. Wolves är dock inte heller fy skam i deras försvarslinje och den här drabbningen kan mycket väl ticka jämnt länge. Krysset inleder då även om alla tecken är att föredra på större rader.

2. Coventry - Reading X

Statistik
Reading har stått för en sanslöst stark inledning med sju segrar på åtta försök. Det försätter The Royals i ett guldläge för stunden med hela sex poäng ner till tvåan Bournemouth. Vid en djupdykning i Readings siffror blir det dock tydligt att den här trenden inte lär fortsätta särskilt länge. Coventry har i sin tur gått tungt sedan de tog sig upp i The Championship, men värdarna går ut i fredagsaftonen med absolut ingenting att förlora. Den hårt streckade tvåan bör få täckning med bred pensel.

3. Schalke - Stuttgart 2

Statistik
Schalke är tillsammans med Mainz Bundesligas överlägset sämsta lag så här långt. På fem matcher har klubben från Gelsenkirchen släppt in hela 19 (!) mål, ett helt ohållbart facit. Blir det inte bättring riskerar de blåvita i allra högsta grad att spela i Zweite Bundesliga nästa säsong. Stuttgart kom inför den här säsongen från andraligan, men det har inte synts på plan. Nykomlingarna har bland annat pulveriserat Mainz och slagit ett erkänt starkt Hertha Berlin och är inte alls oförtjänta av sin femteplats. Här talar mycket för ännu en seger och tvåan är ett givet utgångstecken till under 45 procent.

4. Eibar - Cádiz 2

Statistik
Vidare till La Liga där en annan nykomling går starkt likt Stuttgart i Tyskland. Här handlar det om Cádiz, fjolårsmästarna i Segunda División som hittills lagt storheter som Bilbao och självaste Real Madrid på rygg, båda dessutom på bortaplan! Det är onekligen starkt jobbat och här får Eibar se upp. Baskerna spelar en småtrevlig fotboll och slog också Sevilla senast, men här kan de mycket väl bli bortkontrade av gästerna. Ta bort ettan och gå för formen till höger med X2.

5. Pacos de Ferreira - Porto 1

Statistik
Porto tappade flera tunga pjäser under sommarens transferfönster och det har också satt sina spår i ligaspelet. Drakarna är redan fem poäng efter ärkerivalen Benfica och när de blåvita dessutom dubbelspelar i Champions League blir det kort vila i benen inför mötet med Pacos de Ferreira. Värdarna är defensivt skickliga och går in i det här mötet med en stor skopa självförtroende efter att ha tagit fyra poäng av de senaste sex möjliga. Nonchalera den högt streckade tvåan på mindre system!

6. Genk - AS Eupen X

Statistik
Genk har efter en svag inledning börjat tuffa igång allt mer. Vinsterna mot Charleroi och Gent är båda styrkebesked, men i matcher där värdarna väntats dominera har de hittills haft en tendens att vika ner sig. Insatsen mot Beerschot (2-5-torsk) var en sådan och här ska inte AS Eupen streckas ner som solklara underdogs. Gästerna har också de slagit Gent och poängen borta mot Anderlecht skvallrar om att ASE besitter högre kunnande än vad strecken ger sken av. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

7. NAC Breda - NEC Nijmegen 1

Statistik
Över till Holland och Eerste Divisie som tar vår hand hela vägen in i mål. NAC Breda inledde säsongen i ett ursinnigt tempo med sex raka segrar. Mot slutet har formen kommit av sig, men med en spelare som Sydney van Hooijdonk, Pierres son, i kedjan är det bara en tidsfråga innan värdarna studsar in på vinnande väg igen. NEC Nijmegen parkerar in precis under NAC Breda, men med en match mer spelad. Gästerna har liksom van Hooijdonk och gänget siktet inställt på toppstrid, men här får Nijmegen nöja sig om en pinne följer med hem.

8. FC Oss - De Graafschap 2

Statistik
De Graafschap, med det superba smeknamnet Superbönderna, är ett av Eerste Divisies allra bästa lag. Lantbrukarna hade tillhört finrummet om inte förbundet stått i vägen i fjol, men den här säsongen ska inget få sätta stopp för gästerna. Raden 6-1-1 sedan seriestart vittnar starkt om kapaciteten De Graafschap besitter och fajten mot FC Oss lär bli en ensidig sådan. Värdarna har hittills förlorat hälften av sina matcher och här är ytterligare ett nederlag att vänta. Tvåa.


Singelstrecket! - De Graafschap

Superbönderna har siktet inställt på Eredivisie och inledningen har också varit stark. FC Oss kommer att tillhöra den nedre halvan och lär inte att ha mycket att säga till om här.

Kupongrensaren! - Pacos de Ferreira

Ett sargat Porto med veckomatch från Champions League i benen ska ta sig an Pacos de Ferreira på bortagräs. Ingen lätt uppgift då värdarna visar smygform och dessutom har en hel veckas vila i kropp och själ.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Crystal P x
2. Coventry - Reading 1x2
3. Schalke - Stuttgart 2
4. Eibar - Cádiz x2
5. P.Ferreira - Porto 1x
6. Genk - AS Eupen 1x2
7. NAC Breda - NEC Nijm. 1x
8. FC Oss - De Graafschap 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Crystal P (1)x(2)
2. Coventry - Reading 1x2
3. Schalke - Stuttgart (x)2
4. Eibar - Cádiz x2
5. P.Ferreira - Porto 1x2
6. Genk - AS Eupen 1x2
7. NAC Breda - NEC Nijm. 1(x)
8. FC Oss - De Graafschap 2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td