Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2020
16

Tips & Analys för Topptipset 17/11

Landslagsfotbollen rullar vidare och Topptipset denna tisdag består av matcher från Nations League och det sydamerikanska VM-kvalet. Sveriges avgörande match mot Frankrike är en självklart höjdpunkt på kupongen. I Sydamerika har ett par trevliga drag identifierats. Analysen är redo, häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Frankrike - Sverige X

Statistik
Sverige säkrade en så viktig seger hemma mot Kroatien och har således fortsatt möjlighet att undvika nedflyttning. Dejan Kulusevski fick göra sitt första landslagsmål på seniornivå och 20-åringen har även imponerat under hösten för klubblaget Juventus. Passande nog säkrade Frankrike även avancemang under lördagen då Portugal besegrades med 1-0 och världsmästarna har således endast ära att spela om här. Det öppnar givetvis upp dörrarna för blågult på Stade de France mot ett mätt och roterande hemmalag. 1X inleder innan samtliga tecken åker in på större system.

2. Kroatien - Portugal 2

Statistik
I grupp A1 är Portugal redan klar tvåa och har därmed endast äran att spela för, som lag ska tilläggas. En som inte kommer lägga några fingrar emellan, om han nu får starta, är Cristiano Ronaldo som är på jakt efter Ali Daeis rekord som meste målgörare i landslagssammanhang. Kroatien är inför avgörandet just före Sverige i tabellen tack vare fler gjorda mål och kan komma att behöva ta tre poäng mot Ronaldo och company. Kroaterna har agerat skakigt i defensiven, och tvingas här klara sig utan Marseille-backen Caleta-Car som är avstängd. En portugisisk triumf ligger närmast till hands, men avvakta helst startelvorna om möjlighet finns. Under 50 procent är tvåan just nu en bra spik.

3. Spanien - Tyskland X

Statistik
Fotbollsgudarna tycks inte vara särskilt intresserade av att se Spanien avancera till playoff. Trots totaldominans mot såväl Ukraina som Schweiz fick La Roja endast med sig en poäng totalt från dessa två bataljer. Inte nog med det, den normalt stensäkra straffsparksläggaren Sergio Ramos missade två gånger om från elva meter mot de sistnämnda. Istället har Tyskland övertagit förstaplatsen inför den avgörande omgången och säkrar således avancemang vid oavgjort. Leroy Sané och Timo Werner är i ruskigt bra form och det var föga förvånande duon som stal rubrikerna i 3-1-viktorian mot Ukraina. Vi har väldigt svårt att utesluta något scenario och då är det bara att kosta på sig en helgardering.

4. Schweiz - Ukraina 1

Statistik
Schweiz lyckades nypa en helt nödvändig poäng hemma mot Spanien. Stor poängräddare för alpnationen blev målvakt Sommer med sina två (!) straffräddningar. Det rödklädda värdlaget kan dock inte ropa hej ännu. Ukraina måste slås tillbaka med 1-0, 2-1 eller med minst två bollar för att Schweiz ska hänga kvar i National Leagues finrum. Yaremchuk gav Ukraina en tidig ledning borta mot Tyskland som dock vände på steken och tämligen enkelt vann med 3-1. Ettan får anses vara trolig i Luzern men streckas just nu i högsta laget. 1X bör med det sagt räcka hela vägen.

5. Ecuador - Colombia 2

Statistik
Vi styr skutan tvärs över Atlanten och tar sikte på det sydamerikanska VM-kvalet. Colombia föll tungt mot Uruguay i den senaste rundan och behöver nu studsa tillbaka med en viktoria för att inte tappa mark i tabellen. Ecuador har börjat kvalet med två segrar av tre möjliga vilket får anses vara över förväntan. Hemma i Quito är det ecuadorianska landslaget oftast svåra att tampas med, men med spelare som Muriel och Zapata ska ändå Colombia hållas som det klart bättre laget. Med sunda streck är tvåan en tänkbar chansspik.

6. Venezuela - Chile 1

Statistik
När Chile lade Peru på rygg häromsistens (2-0) agerade rutinerade Arturo Vidal förgrundsfigur med två mål i första halvlek. Det ska dock nämnas att matchen i Santiago var spelmässigt jämn. Venezuela står på tre torsk och 0-5 i målskillnad efter tre omgångar. En mindre smickrande start på kvalet såklart, men det ska dock sägas att venezuelanerna stött på tufft motstånd i form av Colombia och Brasilien på bortaplan. Hemma i Caracas ska inte Venezuela underskattas och med en tvåa som streckas i högsta laget är det läge att fatta pennan från vänster. Tvåan chansas bort på mindre system.

7. Uruguay - Brasilien X

Statistik
Det brasilianska landslaget beger sig söderut för match mot Uruguay som i fredags överraskade genom att bortaslå Colombia med hela 3-0. Cavani satte 1-0 redan efter fem minuter och i andra halvlek hittade både Suárez och Benfica-talangen Núnez dit med varsina påsar. Brassarna ståtar med full pott efter tre omgångar, men imponerade inte nämnvärt i 1-0-segern hemma mot Venezuela. Med Casemiro, Coutinho, Fabinho och Militao out är det svårt att motivera den hårt ansatta tvåan. Vi ritar dit samtliga tecken och håller tummarna för Suárez och hans landsmän.

8. Peru - Argentina 2

Statistik
Lima agerar sista anhalt när Peru och Argentina ska upp i ringen på Estadio Nacional. Värdnationen följde upp 2-4-förlusten mot Brasilien med att åka på däng borta mot Chile. I de bakre leden läcker peruanerna betänkligt – åtta insläppta på tre matcher är näst flest efter jumbon Bolivia. Här behöver Los Incas steppa upp flera snäpp om de ska ha någon som helst chans mot Argentina. Besökarna har varit illa ute mot Ecuador, Bolivia och Paraguay men ändå lyckats snubbla med sig sju poäng av nio möjliga. Det finns betydligt mer att hämta av Argentina och visst ska tvåan hållas som trolig. Med hänsyn till värde bör krysset tas i beaktning om pengarna räcker.


Singelstrecket! - Portugal

Kroatien har sett tama ut en längre tid och hade tur som inte förlorade med större siffror mot Sverige. En rekordjagande Ronaldo lär troligen starta och kan absolut skjuta kroaterna i sank.

Kupongrensaren! - Venezuela

Arturo Vidal såg ensam till att Chile avgick med en 2-0-seger hemma mot Peru. Chile är dock betydligt svagare på resande tass och kan mycket väl stöta på problem i Caracas.


Spelförslag:

72 rader

1. Frankrike - Sverige 1x
2. Kroatien - Portugal 2
3. Spanien - Tyskland 1x2
4. Schweiz - Ukraina 1x
5. Ecuador - Colombia 2
6. Venezuela - Chile 1x
7. Uruguay - Brasilien 1x2
8. Peru - Argentina 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Frankrike - Sverige 1(x2)
2. Kroatien - Portugal 2
3. Spanien - Tyskland 1x2
4. Schweiz - Ukraina 1x
5. Ecuador - Colombia (x)2
6. Venezuela - Chile 1x2
7. Uruguay - Brasilien 1x2
8. Peru - Argentina (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td