Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2020
17

Tips & Analys för Europatipset 18/11 - JACKPOT!

Ett Europatips som får det att vattnas i gomsegeln ska avverkas under onsdagen. 3,5 miljoner i jackpot är en krydda god som någon och vägen till stålarna går via 13 fajter från Nations League. Håll koll på info när det närmar sig spelstopp och läs för allt i världen analysen nedan. Nu kör vi!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:44

1. Belgien - Danmark 1

Statistik
Vi inleder med en avgörande match från A-divisionens Grupp 2. Belgien toppar två poäng före Danmark och De röda djävlarnas triumf mot England var en imponerande sådan. Kevin De Bruynes storhet är vida känd och mot engelsmännen fick han god draghjälp av Youri Tielemans på mitten. Förbundskapten Martínez får dock klara sig utan avstängda duon Witsel och Meunier i kampen mot Danmark, två betydande tapp. Danskarna måste gå för seger, men även om Belgien är bland de tuffaste motstånd som finns är det lockande att gardera upp ettan. Särskilt då spelvärdet i öst är mumsigt.

2. Wales - Finland 1

Statistik
Grupp 4 i B-divisionen stoltserar också den med en härlig fight om förstaplatsen. Wales slog Irland med 1-0 i en sömnig historia och satte därmed sig själva i pole position inför den sista omgången. En poäng mot Finland räcker för att värdnationen ska ta hem gruppen. Finnarna slog i sin tur Bulgarien med 2-1, men sedan den matchen avslutades har ett gäng skador poppat upp hos Berguvarna. Sparv, Pohjanpalo och Pirinen kommer inte till spel vilket betyder att Wales ska ses med relativt klart favoritskap. Till förmånlig procent kan Bale och company gott spikas av.

3. Polen - Nederländerna 2

Statistik
Två länder med ögonen på Italiens match drabbar samman i Chorzów. Polen fick på näbben av just Italien senast och är därmed tvingade att vinna mot Nederländerna för att ha chans på gruppsegern. Goralski såg rött mot Gli Azzurri och kommer således inte medverka här. Oranje fick äntligen till en fullträff under Frank de Boers ledning när Bosnien slogs tillbaka med 3-1. Wijnaldum stod för två baljor i sin nya roll som “nummer tio” och han måste värdarna hålla ett extra öga på. Börja med tvåan och fyll sedan på med ettan i denna förmodat svängiga historia.

4. Bosnien - Italien 2

Statistik
Trots en skadeskjuten trupp med flera tongivande spelare borta slog Italien Polen på ett imponerande vis. 2-0-viktorian var aldrig i närheten av hotad och faktum är att Gli Azzurri smyger med som en av de stora favoriterna till sommarens EM-slutspel. Lyckas Roberto Mancinis adepter vinna även mot Bosnien är de klara för slutspel i Nations League och det finns inte mycket som talar emot gästerna. Värdarna har bara lyckats knåpa ihop två poäng och den enda egentliga anledningen till gardering är att tvåan streckas väldigt hårt.

5. Israel - Skottland 1

Statistik
Skottland ska för första gången sedan 1998 spela ett stort mästerskap igen. Straffsegern borta mot Serbien tog kiltarna hela vägen till nästa års EM och glädjen var extremt påtaglig efteråt. Föga förvånande satt den kampen och dess firande fortfarande i benen när gästerna reste till Slovakien och förlorade med 0-1. Det nederlaget innebär att Tjeckien har möjlighet att sno åt sig förstaplatsen om britterna även tappar poäng mot Israel. Värdnationen har ruskig offensiv kvalitet i form av Zahavi, Weissman och Solomon, tre lirare som definitivt kan skjuta skottarna i sank. Värdet till vänster är iögonfallande och tvåan lämnas därmed utanför.

6. Ungern - Turkiet 2

Statistik
Grupp B3 är tremanna-race där Ungern, Turkiet och Ryssland gör upp om förstaplatsen. De två förstnämnda möts på Ferenc Puskás Stadion där matchbilden troligtvis kommer att passa turkarna allra bäst. Ungern är ett lag som gillar att ha mycket boll och framför allt är det Dominik Szoboszlai som ska förses med absolut mest lädertid. Lyckas gästerna hålla honom i schack är dock mycket vunnet och med livsfarliga omställningar i deras arsenal är Turkiet en favorit värdig att hålla i handen hela vägen upp till 40 procent.

7. Irland - Bulgarien X

Statistik
Jumbomöte där båda länderna är hårt drabbade av Coronaviruset. Irland har hittills tagit dubbelt så många poäng som Bulgarien, men då de bara är två till antalet är värdarna långt ifrån säkrade inför den sista omgången. Förutom alla sjukdomsfall är Hendrick och Molumby dessutom avstängda och ettans hårda streckning smakar därmed illa i mun. Bulgarien har inte alls rosat marknaden den senaste tiden men mot ett offensivt svagt irländskt landslag ska gästerna kunna stå upp bra. Alla tecken åker med redan på mindre system.

8. Serbien - Ryssland X

Statistik
Blandad kompott i nästa kamp där Serbien spelar för sin överlevnad samtidigt som Ryssland krigar för att avancera upp till A-divisionen. Serbernas insats i EM-kvalet mot Skottland höll ingen vidare nivå och då den följdes upp med ett kryss i mötet med Ungern är det nu vinna eller försvinna som gäller. Ryssland torskade i sin tur senast mot Turkiet, ett nederlag som mer eller mindre tvingar även ryssarna till viktoria här. Ovisst är bara förnamnet och så många tecken som möjligt är att föredra.

9. England - Island 1

Statistik
Gareth Southgate lär säkerligen inte vara omtyckt bland tränarna i Premier League då den engelske förbundskaptenen tvingats skicka hem bland andra Henderson, Gomez, Sterling, Rashford och Alexander-Arnold med skador. Vissa av spelarna hade bekymmer redan innan samlingen, men läget är som det är och även om truppen är bred är England ganska kraftigt försvagade inför mötet med Island. Med det sagt ska The Three Lions ändå gälla som favoriter, men när ettan är uppe och dansar runt 90 procent är åtminstone rensarkrysset lockande. Större under har skett än att Island skulle lyckas få med sig en pinne.

10. Nordirland - Rumänien X

Statistik
En av kupongens absolut sömnigaste tillställningar på förhand ska synas på Windsor Park. Det blir inget EM för varken Nordirland eller Rumänien och troligtvis kommer inte den här fajten att betyda någonting då rumänerna väntar på en skrivbordsseger efter att Norge motvilligt fick ställa in veckans planerade kamp nationerna emellan. Inget av herrskapen har imponerat offensivt och skulle den här historian ticka 0-0 länge är det knappast några ögon som blir förvånade. Tänkbart spikkryss.

11. Tjeckien - Slovakien X

Statistik
Derbydags i Plzen där Tjeckien och Slovakien går i klinch. Svenska folket ser ut att ge väldigt stort förtroende åt värdnationen och sett till de senaste inbördes mötena är det inte svårt att förstå varför. Tjeckien har vunnit tre av de tre senaste mot Slovakien, men besökarna kommer hit med fin form. Straffsegern mot Nordirland betydde EM nästa sommar och 1-0-viktorian mot Skottland innebär att slovakerna alltjämt har chansen att stanna kvar i B-divisionen. Högersidan måste finnas med.

12. Grekland - Slovenien 1

Statistik
Grupp 3 i C-divisionen ska avgöras och inför mötet mellan Grekland och Slovenien är det slagläge för de sistnämnda. Minst oavgjort tar slovenerna upp i hierarkin och så som streckningen ter sig lär det finnas fint spelvärde i öst. Grekland är något förbättrade den senaste tiden, men utan riktiga kvalitetsspelare i offensiven är det svårt att köpa det klara favoritskapet som de vitblå får. Krysset ska definitivt finnas med direkt och på större rader får tvåan också åka med.

13. Kosovo - Moldavien 1

Statistik
Kupongen avrundas på Fadil Vokrri Stadium i Pristina där det är vinna eller försvinna som gäller. Kosovo har bara lyckats skrapa ihop två poäng efter fem omgångar och det enda som räddar värdnationen från jumboplatsen är att Moldavien varit sämre. Gästernas en pinne talar sitt tydliga språk, men så länge chansen finns kommer moldaverna att sälja sig dyrt i huvudstaden. Spelare för spelare är dock Kosovo rättmätigt stora favoriter och ettan agerar klar utgång.


Singelstrecket! - Wales

Finland måste öppna upp sig och när kontringslägen finns att tillgå för Bale och Brooks med flera kommer Berguvarna att få det kämpigt.

Kupongrensaren! - Bulgarien

Högst oklart truppläge hos båda gängen där dock Irland ser ut att vara värst drabbade. Ettans hårda streckning blir då svårköpt och här ska Bulgarien kunna få med sig något.


Spelförslag:

432 rader

1. Belgien - Danmark 12
2. Wales - Finland 1
3. Polen - Nederländerna 2
4. Bosnien - Italien x2
5. Israel - Skottland 1x
6. Ungern - Turkiet 2
7. Irland - Bulgarien 1x2
8. Serbien - Ryssland 1x2
9. England - Island 1
10. Nordirland - Rumänien x
11. Tjeckien - Slovakien 1x2
12. Grekland - Slovenien 1x
13. Kosovo - Moldavien 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Belgien - Danmark 1x2
2. Wales - Finland 1
3. Polen - Nederländerna 12
4. Bosnien - Italien (x)2
5. Israel - Skottland 1(x)
6. Ungern - Turkiet 2
7. Irland - Bulgarien (1x)2
8. Serbien - Ryssland 1x2
9. England - Island 1x
10. Nordirland - Rumänien x
11. Tjeckien - Slovakien 1x2
12. Grekland - Slovenien (1)x(2)
13. Kosovo - Moldavien 1(2)Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td