Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2020
18

Tips & Analys för Topptipset 19/11

Torsdagens Topptips innehåller en saligt blandad kupong som sträcker sig över två dagar. Ärtsoppedagen bidrar med svenskt cupspel samt holländskt och brasilianskt ligalunk. Fredagen tar sedan vid med Polska Cupen, Ligue 1, Superligaen och Segunda División. Med gott hopp tar vi sikte på åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:29

1. Sollentuna - Djurgården 2

Statistik
Kalaset sparkar igång på Sollentunavallen där värdföreningen välkomnar Djurgården i kvalet mot Svenska Cupen. Blåränderna gick in i landslagsuppehållet med två raka förluster i ryggsäcken, men att den trenden ska fortsätta här är inte särskilt troligt. Sollentuna håller till i Norrettan och i den serien går de ruskigt starkt för stunden. Med två omgångar kvar att spela finns fortfarande chansen att nå en kvalplats till Superettan, en möjlighet SFK knappast försakar mot en på förhand övermäktig cupmotståndare. Tvåan singlas utan eftertanke.

2. Telstar - Dordrecht 1

Statistik
Vidare till tulpanriket där två matcher ska avhandlas. Dordrecht har knappast haft en munter start på säsongen och gästerna är klart sist i Eerste Divisie med endast fem inspelade poäng. Hade det inte varit för att inget av lagen i andraligan trillar ur hade Fårskallarna i allra högsta grad bokat en enkelbiljett nedåt. Telstar håller betydligt högre nivå i grund och botten och ska också ses med toppchans under torsdagsaftonen. Den som går efter de riktigt stora pengarna plockar med ett kryss.

3. De Graafschap - Cambuur 2

Statistik
Toppmöte mellan de båda förhandsfavoriterna De Graafschap och Cambuur. Kombattanterna slutade på de två översta platserna i fjol men eftersom förbundet då valde att låsa ligorna fick de så snällt spendera ännu en säsong i Eerste Divisie. De Graafschap har hittills inlett bäst och leder serien på 28 poäng, men Cambuur har en match mindre spelad och kan vid seger här ta sig förbi. Gästerna är inne i ett sanslöst stim med sex segrar på de sju senaste och målen bara rasslar in. Något oväntat ser värdet ut att landa till höger och då är det därifrån pennan fattas.

4. Wisla Plock - Pogon Szczecin X

Statistik
Fredagslunchen är en helig sådan och till den ska en polsk cupmatch synas. Det handlar om sextondelsfinal och lagen i aktion är Wisla Plock och Pogon Szczecin. De sistnämnda, med legendaren Zlatko Zahovic son Luka Zahovic i truppen, har en mer framskjuten ligaposition i Ekstraklasa och kan bara Luka komma igång med poängproduktionen ska gästerna kunna göra bra ifrån sig såväl i finrummet som i cupen. Pogon ställs dock inför en lurig förmiddag. Wisla Plock har inlett ligaspelet desto svajigare, men segern mot Slask Wroclaw för en dryg månad sedan skvallrar om kapaciteten värdarna besitter. Alla tecken är att föredra.

5. Vasco da Gama - Fortaleza 1

Statistik
I Brasilien står något av ett ångestmöte på schemat där hittills underpresterande Vasco da Gama tar emot ruskigt formsvaga Fortaleza. Besökarna reser med fyra raka nederlag i ryggsäcken och närmar sig bottenskiktet med stormsteg. Vasco hör för tillfället till just det skiktet, men värdarna har onekligen kapacitet för att kunna klättra i Série A. 2-0-segern mot Recife var en i många avseenden positiv sådan och kommer de svartvita upp i samma nivå här får Fortaleza en tuff strid framför sig. 1X ska med det sagt räcka.

6. Rennes - Bordeaux X

Statistik
Rennes gör som bekant sin debutsäsong i Champions League och även om det är en bedrift värd mängder med beröm ska det också konstateras att Les Rennais har haft problem med dubbelspelandet. En seger på de åtta senaste tävlingsmatcherna är inget facit som vittnar om toppstrid i Ligue 1 och här ställs de rödsvarta inför en tuff uppgift. Bordeaux har hittills inte kommit upp i förväntad nivå men gästerna besitter trots det nog med kapacitet för att kunna få med sig något härifrån. Med värdet till höger åker samtliga tecken med direkt.

7. Lyngby - Horsens 1

Statistik
Över till Danmark där en jumbofinal står på menyn i Superligaen. Lyngby och Horsens har hittills tävlat om att vara sämst i klassen och efter åtta avverkade omgångar är det oavgjort i den kampen. Båda aktörerna står noterade för två poäng vardera och komiskt nog kommer båda från varsin cupseger precis innan landslagsuppehållet. Motsvarande möte förra säsongen såg Lyngby som segrare och i kraft av eget gräs får vänstersidan utgångsförtroendet. Finns deg över bör dock hela spannet kopplas på.

8. Alcorcón - Lugo 2

Statistik
Spektaklet avrundas i den spanska andraligan. Alcorcón har haft en otroligt mörk höst och är solklar jumbo med endast fyra inspelade poäng. Värdarna ska dock inte ses som helt chanslösa här. Juli månads motsvarande möte slutade med delad pott och i ärlighetens namn har Lugo överpresterat en del mot slutet. Gästerna lär dala i tabellen vad det lider och även om tvåan inleder är det ingen dum idé att gardera upp detta trots allt ovissa möte hela vägen på större system.


Singelstrecket! - Djurgården

Djurgården jagar en plats i Svenska Cupens gruppspel och även om formen varit något sviktande i Allsvenskan går inte Blåränderna på någon mina här. Bergtvåa.

Kupongrensaren! - Bordeaux

Bordeaux kan mycket i sina bästa stunder men har hittills inte fått till det. Rennes har problem med dubbelspelandet i Champions League och blir här för stora favoriter. Högersidan måste med.


Spelförslag:

72 rader

1. Sollentuna - Djurgården 2
2. Telstar - Dordrecht 1x
3. De Graafschap - Cambuur 2
4. Wisla P - Pogon Szczecin 1x2
5. Vasco - Fortaleza 1x
6. Rennes - Bordeaux 1x2
7. Lyngby - Horsens 1x
8. Alcorcón - Lugo 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sollentuna - Djurgården 2
2. Telstar - Dordrecht 1x
3. De Graafschap - Cambuur (x)2
4. Wisla P - Pogon Szczecin 1x2
5. Vasco - Fortaleza 1(x)
6. Rennes - Bordeaux 1x2
7. Lyngby - Horsens 1x2
8. Alcorcón - Lugo (1x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td