Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2020
19

Tips & Analys för Topptipset 20/11

Fredagens Topptips innehåller spridda skurar från Europas alla hörn. Ligue 1 brassar på med stormatch mellan Monaco och PSG där huvudstadslaget inte alls går säkra. I Holland ska två matcher från andraligan avverkas och fint skrälläge hittas på Stadion de Vliert. Nu gasar vi mot helgen med en fullträff!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:44

1. Monaco - PSG X

Statistik
Kupongens mest högoktaniga möte inleder när Monaco välkomnar Paris Saint-Germain. Parisarnas truppläge är bättre än på länge, men det ska också sägas att en enormt viktig match ligger och väntar redan under tisdagen. Då ska Tuchel och company kampera mot RB Leipzig, en fajt som definitivt kan stjäla fokus från den här kampen. Monaco är utan viktige Ben Yedder, men med lirare som Volland, Geubbels och Martins i de främre leden ska de rödvita kunna göra bra ifrån sig ändå. Värdet till vänster är för bra för att missa och alla tecken åker med redan på mindre system.

2. Coventry - Birmingham 2

Statistik
Miniderby från St Andrew’s där både Coventry och Birmingham spelar sina hemmamatcher, trots att det skiljer drygt tre mil mellan städerna. Coventry hyr in sig på arenan och värdarnas äventyr i The Championship får så här långt sammanfattas som strax under godkänt. Nykomlingarnas sju nederlag på elva matcher tyder på att det blir strid i bottenträsket hela säsongen. Birmingham håller högre klass i grund och botten och kan de bara få igång de rutinerade rävarna Hogan och Jutkiewicz på topp är mycket vunnet i detta möte. X2 torde räcka.

3. Osasuna - Huesca X

Statistik
Osasuna stod för en succéartad fjolårssäsong och placeringen på den övre halvan förtjänar en plats i Pamplonaklubbens historieböcker. Rent kvalitetsmässigt håller värdarna dock inte mer än mitten-nivå och inför mötet med Huesca saknas bland andra viktige Chimy Ávila. Det är ett tungt tapp och då ska det också sägas att nykomlingarna från Segunda är en svår nöt att knäcka. Poängplock i sex av nio fajter imponerar och mot ett lag som inte trivs med bollinnehavet är det inte alls omöjligt att Huesca kontrar sig till en fullpoängare. Måla tvärs över.

4. Espanyol - Girona 1

Statistik
Espanyol drattade ur La Liga i fjol och den största anledningen till fiaskot var dubbelspelandet i Europa League. Katalanernas ligaspel blev då oerhört lidande, men efter bara tolv spelade matcher i Segunda syns det redan att de blåvita med största sannolikhet kommer att gå upp igen. Raúl de Tomás gör lite som han vill med motståndarna och anfallaren kan mycket väl vara på tungan på vågen mot Girona. Gästerna saknar i sin tur målkungen Stuani och utan honom är inte de rödvita alls lika slagkraftiga. Ettan inleder och ackompanjeras senare enbart på grund av hård streckning av krysset.

5. Frosinone - Cosenza 1

Statistik
Från den näst översta tapas-hyllan till pastans dito nere på stöveln. Frosinone har inlett Serie B starkt och allra mest imponerar defensiven. Frossarna har bara släppt in fyra mål på sju matcher och med det starka kvittot återfinns värdarna i toppskiktet av tabellen. Det gör däremot inte Cosenza som så här långt inte har segerjublat en enda gång. Det är givetvis svagt men nämnas bör också att fem av de sju matcherna slutat med oavgjort resultat. Viss trägenhet finns således hos Vargarna som dock får det tufft här. Strecka från vänster.

6. Dunfermline - Hearts 2

Statistik
Seriefinal, bortsett Raith Rovers, från den skotska andraligan där Dunfermline tar emot Hearts. De sistnämnda trillade med minsta möjliga marginal ur Premiership i fjol, men av de tre inledande matcherna i andraligan att döma lär de göra ett snabbt återtåg. Nio av nio möjliga poäng är inspelade och anfallaren Liam Boyce spelar i en egen division på den här nivån. Visserligen har han varit iväg med landslaget, men då Nordirland knappt kan anfalla återvänder Boyce med sparad energi. Dunfermline håller inte alls samma nivå som Hearts och stannar tvåan under 55 procent är det en kanonspik!

7. Den Bosch - Jong Ajax X

Statistik
Vidare till Nederländerna där vi också stannar för återstoden av kupongen. Den Bosch går tungt för stunden och värdarna har faktiskt inte vunnit en enda match sett till de åtta senaste omgångarna. Toppchans för gästande Jong Ajax kan således tyckas, men junisarnas trupp förändras i takt med att klockan tickar. Med ovisst truppläge och svajiga resultat (6-0-5) sedan seriestart är det svårt att spika den högt streckade tvåan. Hemmalaget med det borrmaskins-klingande namnet har tagit poäng av fredagens kombattanter vid två av de tre senaste inbördes mötena och kan definitivt göra det igen. Använd den breda penseln på större system.

8. Maastricht - Jong PSV Eindhoven 1

Statistik
I Eredivisie krigar Ajax och PSV Eindhoven mot varandra säsong ut och säsong in och så gör även de båda storlagens yngre förmågor i Eerste Divisie. Jong Ajax går dock något starkare än sina ärkerivaler för stunden. Gästerna har bara vunnit en av de fyra senaste och ställs här inför en lurig uppgift borta mot Maastricht. De rödvita är bättre än vad tabellen ger sken av och värdet till vänster, framför allt på ettan, får inte missas. Större rader innebär samtliga tecken.


Singelstrecket! - Hearts

Hearts siktar på en kortvarig sejour i Championship och med tre raka segrar ser framtiden ljus ut. Gästerna är klart starkare än Dunfermline i grunden och tvåan är en kanonspik.

Kupongrensaren! - Monaco

PSG har viktig match i Champions League redan på tisdag, ett faktum som kan stjäla visst fokus från den här uppgiften. Monaco kan mycket i sina stunder och vänstersidan måste finnas med.


Spelförslag:

72 rader

1. Monaco - PSG 1x2
2. Coventry - Birmingham x2
3. Osasuna - Huesca 1x2
4. Espanyol - Girona 1
5. Frosinone - Cosenza 1
6. Dunfermline - Hearts 2
7. Den Bosch - Jong Ajax x2
8. Maastricht - Jong PSV 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Monaco - PSG 1x2
2. Coventry - Birmingham x2
3. Osasuna - Huesca 1x2
4. Espanyol - Girona 1(x)
5. Frosinone - Cosenza 1(x)
6. Dunfermline - Hearts 2
7. Den Bosch - Jong Ajax (1)x(2)
8. Maastricht - Jong PSV 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td