Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2020
20

Tips & Analys för Stryktipset 21/11 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 10 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig helg!


Det är en lördag i brutalitetens namn som ligger framför oss när den sista omgången av Tips-SM ska avhandlas. Stryktipset är laddat med en jackpot på 10 miljoner kronor och kupongen innehåller enbart engelska matcher, precis som det ska vara. Med gott hopp och vässade hjärnor sätter vi av mot fullträffen!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Tottenham - Manchester City 2

Statistik
Med bomber och granater sparkar vi igång kalaset med ett extremt högoktanigt möte i London. Tottenham tar emot Manchester City och Peps mannar har revansch att utkräva efter föregående säsongs motsvarande möte i februari. Spurs vann då otroligt orättvist med 2-0, men det lär bli en annan matchbild här. City är numera mer stabiliserade över hela banan och Rúben Dias intåg har verkligen stärkt de ljusblå. Frågetecken finns för Agüero och Sterlings medverkan, men med lirare som De Bruyne, Jesus och Mahrez redo för spel går det ingen nöd på The Citizens. Tottenham har inte sett bra ut spelmässigt mot slutet och till fint spelvärde lämnas tvåan allena.

2. Manchester United - West Bromwich 1

Statistik
Manchester United har verkligen blandat höga toppar med djupa dalar hittills. På Old Trafford har United bara tagit en ynka poäng, men när West Bromwich kommer på besök ska Solskjaers adepter kunna bättra på den kvoten avsevärt. Nilsson Lindelöf har problem med ryggen men å andra sidan tyder det mesta på att Rashford är tillbaka i spel efter smällen han ådrog sig mot Everton. Engelsmannen bildar en ruskigt stark offensiv tillsammans med Fernandes och Martial, en trio som ska kunna göra livet surt för gästerna. The Baggies kommer med två raka förluster i ryggen till Manchester och ska normalt inte ha något att hämta här. Urstark etta.

3. Aston Villa - Brighton 2

Statistik
Ett spännande möte mellan två lag som imponerat spelmässigt avrundar Premier League. Aston Villa har också överraskat poängmässigt då värdarna, med en match mindre spelad, är tre poäng ifrån serieledningen. Triumferna mot Liverpool (7-2) och Arsenal vittnar starkt om vad Lejonen kan hitta på i sina bästa stunder, men det ska också nämnas att Villa låg under med 0-4 efter en timmes spel mot Southampton. Här blir ettan övervärderad när Brighton kommer på besök. Fiskmåsarna har förtjänat fler poäng än vad de hittills fått och i grund och botten skiljer det i princip ingenting mellan de här båda aktörerna. Värdet till höger är av högsta prio och den våglige lämnar ettan utanför.

4. Middlesbrough - Norwich X

Statistik
Vi tar hissen ner till The Championship och landar in i ett möte mellan två herrskap som gått ruskigt starkt den senaste tiden. Middlesbrough har inte förlorat sedan premiären mot Watford men då sex av de efterföljande tio kamperna renderat i delad ära är Boro alltjämt utanför toppstriden. Visserligen skiljer bara en poäng upp till de åtråvärda playoff-platserna. Norwich har spelat in 17 poäng av de senaste 21 möjliga och tredjeplatsen som Kanariefåglarna innehar är på intet sätt oväntad. Truppen besitter mängder med kvalitet men här får gästerna se upp. Tuff och jämn kamp att vänta och när strecken ser ut att landa in där de ska är samtliga tecken att föredra.

5. Luton - Blackburn 2

Statistik
Kenilworth Road är en av Englands charmigaste arenor och under lördagseftermiddagen bjuds Blackburn in i ett möte som på förhand kan bli ett målglatt sådant. Luton har förvisso fått defensiven att klicka betydligt bättre den här säsongen än den föregående, men The Hatters är i grund och botten ett gäng med en viss förkärlek till det offensiva liret. Det är även Blackburn och med spelare som Brereton, Elliott och Johnson i truppen är de blåvita ett slagkraftigt sådant. Bäst av alla är Armstrong på topp och kan han fortsätta på galen inslagen målväg blir The Rovers ett hot för alla lag i serien. Strecka från höger.

6. Barnsley - Nottingham X

Statistik
Barnsley stjäl inte många rubriker under året men i veckan var The Tykes på förstasidan. Nyheten löd att värdarna var ute efter Mario Balotelli, en värvning som minst sagt skulle gett både Barnsley och hela ligan en kick. De rödvita har imponerat på eget gräs med raden 2-2-1 och svenska folket är därför inte sena på ettan. Nottingham har plockat samtliga av deras tolv poäng sedan Chris Hughtons inträde på tränarbänken och Sherifferna ska kunna stå upp bra på Oakwell Ground. Högersidan är ur en värdemässig synvinkel ett måste att ha med.

7. Millwall - Cardiff X

Statistik
Testosteron-nivån är inte låg på The Den och under lördagen kan mätaren onekligen smälla i taket. Millwalls försvar, med hårdföre Hutchinson i spetsen, välkomnar Cardiff till huvudstaden och gästerna frontas av den inte så lille Moore i anfallet. Den matchen i matchen är värd tv-tiden. Överlag lär det också bli en jämn tillställning där Lejonen sätter kollektivet i första hand medan walesarna har den mer spetsiga truppen. Visst värde finns att skörda i öst och då är det därifrån streckningen börjar. Ettan lämnas däremot inte utanför på större system.

8. QPR - Watford 2

Statistik
Londonderby från Kiyan Prince Foundation Stadium, tidigare Loftus Road, när Queens Park Rangers ska mäta svärd med Watford. Nykomlingarna från Premier League kommer hit med två raka 3-2-triumfer i bagaget och i trion Sema, Sarr och Pedro förfogar gästerna över flärd, speed och spets. QPR gick starkt i perioden kring det senaste månadsskiftet men fick kasta in handduken senast då det blev stryk med 1-3 borta mot Blackburn. Watford är ytterligare en nivå svårare och här får de blåvita vara nöjda om de löser en pinne.

9. Bristol City - Derby 2

Statistik
Derby är hittills säsongens stora besvikelse i The Championship. En seger efter elva omgångar är katastrofala siffror med tanke på vilken trupp The Rams har och föga förvånande fick Phillip Cocu lämna tränarposten under landslagsuppehållet. Tillfälligt ny bas är ingen mindre än Wayne Rooney och bara den lilla förändringen kan säkerligen lyfta gästerna avsevärt. Bristol City har överpresterat sett till deras insatser och femteplatsen som The Robins parkerar in på lär försämras under säsongens gång. Värdet till höger är smaskigt och ettan kan med gott samvete nonchaleras.

10. Preston - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Preston har varit kolossalt ojämna hittills och de urstarka prestationerna hemma på Deepdale under föregående säsong har inte synts till än så länge. Fem raka nederlag på eget gräs är sorgliga siffror, men å andra sidan är The Lilywhites seriens bästa bortalag. Självklart kommer trenden i egen borg förändras förr eller senare men när ettan streckas iväg av tipparna går det inte att lämna fullt förtroende i väst. Sheffield Wednesday fick en skjuts i positiv riktning av förbundet när deras inledande tolv minuspoäng reducerades ner till sex och med fyra inspelade poäng av de senaste sex möjliga är formen god. Större system innebär alla tecken.

11. Stoke - Huddersfield X

Statistik
Stoke är varje poolspelares mardröm då riktiga topprestationer varvas med bottennapp utan dess like. The Potters har en trupp med gott om rutin och kvalitet nog för att ta steget upp i Premier League, men de rödvita saknar också tydliga linjer i spelet vilket innebär att deras matchbilder tenderar att svänga flera gånger om. Värdarna blir ruskigt hårt betrodda när Huddersfield står på andra sidan. Hudds lär med glädje lämna över bollinnehavet till kombattanterna och istället satsa på omställningar, ett drag som definitivt kan bära frukt. Alla tecken åker med då högersidan rensar magiskt.

12. Swansea - Rotherham 1

Statistik
Precis innan uppehållet spelade Swansea helt jämnt med förväntade topplaget Norwich och det är en insats som skvallrar högt om kapaciteten Svanarna besitter. Försvaret har presterat starkt trots att Rodon försvann till Tottenham och framåt är Ayew, Lowe och Gyökeres ständiga hot för motståndarnas bakre led. Rotherham har en ruskigt tuff uppgift framför sig under lördagen. The Millers är i sin tur också ett försvarsstarkt lag, men här får gästerna svårt att stå emot över 90 minuter. Högst trolig ett vars hårda streckning gör att krysset kan övervägas som uppbackning.

13. Wycombe - Brentford 2

Statistik
Kupongen avrundas på Adams Park med ett förmodat ensidigt möte. Wycombe är förbättrade mot slutet och har bland annat segrar mot Sheffield Wednesday och Birmingham i närminnet, men det går inte att komma ifrån det faktum att värdarna är ett lag för det absoluta bottenträsket. Brentford håller hög klass och med målgalna Ivan Toney i spetsen ska besökarna hållas klart högst i denna kamp. Håller sig tvåan under 70 procent finns inga anledningar att gardera.


Singelstrecket! - Manchester United

Bortsett Nilsson Lindelöf har Manchester United ett bra truppläge inför mötet med West Bromwich. Värdarna trånar efter en seger på eget gräs och mycket tyder på att den kommer under lördagen.

Kupongrensaren! - Huddersfield

Huddersfield är ett lurigt lag med hög högstahöjd och här får gästerna alldeles för lite förtroende av svenska folket. Stoke blandar och ger och kan definitivt falla mot de kontringsstarka terrierna.


Spelförslag:

432 rader

1. Tottenham - Man City 2
2. Man United - West Brom 1
3. Aston Villa - Brighton x2
4. Mboro - Norwich 1x2
5. Luton - Blackburn 2
6. Barnsley - Nottingham 1x2
7. Millwall - Cardiff x2
8. QPR - Watford 2
9. Bristol City - Derby x2
10. Preston - Sheffield W 1x
11. Stoke - Huddersfield 1x2
12. Swansea - Rotherham 1
13. Wycombe - Brentford 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Man City 2
2. Man United - West Brom 1
3. Aston Villa - Brighton x2
4. Mboro - Norwich (1)x(2)
5. Luton - Blackburn (x)2
6. Barnsley - Nottingham 1x2
7. Millwall - Cardiff (1)x(2)
8. QPR - Watford (x)2
9. Bristol City - Derby x2
10. Preston - Sheffield W 1x2
11. Stoke - Huddersfield 1x2
12. Swansea - Rotherham 1(x)
13. Wycombe - Brentford 2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (13)

promo
td