Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2020
22

Tips & Analys för Topptipset 23/11

Fotbollen tuggar vidare och under måndagen står väldigt mycket på spel i vårt avlånga land. Ågren och Europajakt i Allsvenskan kombineras med streckstrid i Norrettan innan vi avrundar med besök i England, Spanien, Danmark och Belgien. Mot fullträffen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. IFK Göteborg - Häcken 2

Statistik
Det är mycket som står på spel på Gamla Ullevi under måndagen. IFK Göteborg är inför starten av den 28:e omgången tre poäng på rätt sida om det negativa kvalstrecket, men så som Blåvitt sett ut under säsongen är det inget säkert avstånd. Spelet hackar betänkligt och här ser värdarna ut att få klara sig utan viktiga mittbackarna Da Graca och Calisir. Häcken jagar Europaplatser till nästa säsong och efter en mörk period var segern mot Östersund senast oerhört viktig. Då strecken ser ut att hamna där de ska är det läge att välja sida och då lockar de klart slagkraftigare Getingarna till fin procent.

2. IFK Norrköping - Falkenberg X

Statistik
Trots den fantastiska starten på säsongen ser det ut att bli tufft att nå Europaplatserna för Norrköping. Skulle så bli fallet går det inte att göra annat än att fiasko-stämpla Pekings säsong. Totte Nyman brottas med skadebekymmer och med tanke på att Ponta Almqvist lämnat för ryska äventyr ser det skralt ut i Jensa Gustafssons offensiva led. Falkenberg krigar för sin överlevnad och formen är bra med raden 2-1-1 på deras fyra senaste. Ettans överstreckning kräver omgående backning. Gärna hela vägen.

3. Sirius - Mjällby 1

Statistik
Två lag som överraskat positivt går i klinch i Uppsala. Sirius har stått för en frejdig anfallsfotboll under i stort sett hela säsongen och hade det inte varit för det givmilda försvaret hade Kenka Rydström och company definitivt utmanat i den absoluta toppen. Stefano Vecchia och Yukiya Sugita är två lirare som utmärkt sig och bli inte förvånade om duon går högvilt under kommande transferfönster. Mjällby smyger med på den övre halvan och det är inget snack om att Lantz och grabbarna förtjänar sin tabellplacering. På Studenternas plastmatta blir det kämpigt för nykomlingarna, men den lågt streckade tvåan är ett roligt komplement åt ettan på större system.

4. Sollentuna - Vasalund 1

Statistik
Vi tar hissen två våningar ner och landar in i Norrettans brinnande toppstrid. Vasalunds låga är dock dränkt i champagne sedan ett tag tillbaka då gästerna redan är klara seriesegrare. 22 vinster på 28 spelade matcher talar sitt tydliga språk. Sollentuna åkte i dagarna ur Svenska Cupen mot Djurgården och här gäller det för värdarna att samla kraft för att försöka rubba BP på andraplatsen i serien. Seger är ett måste mot Vasalund, men det vändande mötet (6-0 till gästerna) skvallrar om att det är stor klasskillnad i grunden mellan de båda aktörerna. Så många tecken som möjligt.

5. Wolverhampton - Southampton X

Statistik
Southampton fick en trevande start på säsongen där försvaret läckte från alla möjliga håll, men Ralph Hassenhüttl och company har vänt på den skutan med besked. Fem segrar och en oavgjord på de sex senaste är extremt imponerande siffror. Mot Newcastle visade The Saints att de fungerar även utan nyckelspelaren Danny Ings som nyligen opererat sitt knä. Wolverhampton står i vanlig ordning för stabila insatser mest hela tiden, men Adama Traorés begränsade speltid har också begränsat Vargarnas offensiv. Tight tillställning att vänta och alla tecken är att föredra.

6. Athletic Bilbao - Real Betis 1

Statistik
En förmodat öppen historia ska synas på San Mamés mellan två herrskap som ännu inte kryssat i La Liga. Athletic Bilbao har torskat fyra av fem bortamatcher och det facitet ligger till stor grund varför baskerna placerar sig på tabellens nedre halva. I den egna borgen är dock formen stark och här gynnas de rödvita av att Betis saknar ett koppel tunga pjäser. Mandi, Canales, Fekir, Juanmi och Camarasa väntas alla missa måndagens uppgift och därmed blir det upp till Joaquín och Sanabria att försöka fixa biffen. Omöjligt är det inte, men klar fördel Bilbao.

7. FC Köpenhamn - Randers X

Statistik
Sedan månadsskiftet är Jess Thorup nygammal tränare för FC Köpenhamn. Ståle Solbakkens kräftgång tillsammans med det kapitalstarka huvudstadslaget nådde till slut vägs ände, men Thorups start var inte heller någon höjdare. 0-4 i brakan mot Midtjylland betydde att Köpenhamn alltjämt är kvar nere i bottenträsket och det är inte på långa vägar godkänt. Trots det streckas ettan all världens väg när Randers kommer på besök. Gästerna är ett lag FCK normalt ska slå ganska komfortabelt, men när läget är som det är går det inte att spika ettan. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

8. OH Leuven - Sint-Truiden 1

Statistik
Belgien stänger ner kalaset med en drabbning från Jupiler Leagues mittenregion. Sint-Truiden befinner sig förvisso precis ovanför återkvalsplatsen, men gästerna besitter tillräckligt med kapacitet för att kunna klara sig kvar utan större problem. OH Leuven har presterat betydligt bättre inledningsvis och hemma på Den Dreef Stadium ska värdarna ses med god segerchans. Se dock upp för ettans streckning. Sticker den en bit över 50 procent kan det vara läge att kolla på garderingar, främst då tvåan.


Singelstrecket! - Häcken

Blåvitt har haft en hädisk säsong och nu handlar det bara om att klara kontraktet utan kval. Häcken jagar Europaspel och kommer Getingarna upp i nivå på Gamla Ullevi ska de kunna bryta ner ett destruktivt Göteborg.

Kupongrensaren! - Falkenberg

Norrköping kämpar med formen och dessutom har värdarna problem i de främre leden. Falkenberg kommer med kniven mot strupen till Östgötaporten och kommer inte att lägga sig utan en rejäl fajt. Högersidan är av högsta prio.


Spelförslag:

72 rader

1. Göteborg - Häcken 2
2. Norrköping - Falkenberg 1x2
3. Sirius - Mjällby 1
4. Sollentuna - Vasalund 12
5. Wolves - Southampton 1x
6. A.Bilbao - Real Betis 12
7. Köpenhamn - Randers 1x2
8. Leuven - Sint-Truiden 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Göteborg - Häcken 2
2. Norrköping - Falkenberg 1x2
3. Sirius - Mjällby 12
4. Sollentuna - Vasalund 1x2
5. Wolves - Southampton (1)x(2)
6. A.Bilbao - Real Betis 1(2)
7. Köpenhamn - Randers 1x2
8. Leuven - Sint-Truiden 1(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td