Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2020
25

Tips & Analys för Topptipset 26/11

I tisdags höll favoriterna stången i Champions League och utdelningen blev därmed riktigt skral på Topptipset. Bättre förutsättningar för fint klirr i kassan denna torsdag när åtta fighter från Europa League ska avhandlas där ett par sköna skrällar har identifierats. Mot “åttan”!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:59

1. AZ Alkmaar - Real Sociedad 2

Statistik
Kupongen sätter igång på holländsk mark där ett svenskmöte gläntar på dörren när Alexander Isaks Real Sociedad gästar Jesper Karlssons AZ Alkmaar. När lagen möttes i San Sebastián kontrollerade La Real handlingarna från start till mål även om de “bara” vann med 1-0. Spanjorerna har därefter plockat två raka vinster i La Liga som man fortfarande toppar. Att Jeppe Karlsson och company ska ha något att hämta mot ett formtoppat Sociedad känns föga troligt och tvåan spikas upp till 55 procent.

2. Rangers - Benfica 1

Statistik
Rangers hade ett gyllene läge att roffa åt sig samtliga poäng i det vändande mötet i Lissabon. Skottarna gick nämligen upp i en 3-1-ledning sedan Otamendi åkt på en tidig utvisning. Benfica lyckades emellertid komma ikapp till 3-3 efter en fantastisk andra halva där 21-årige Darwin Núnez först assisterade till Silvas reducering innan uruguayanen själv satte 3-3-bollen på stopptid. Tungt för Gerrards mannar som dock ska hållas som favoriter hemma på Ibrox Stadium. Benfica saknar, förutom avstängde Otamendi, även Núnez, Pedrinho och Almeida. 1X torde räcka.

3. Standard Liège - Lech Poznan 1

Statistik
Vi håller oss kvar kvar i Grupp D där dessa gäng kommer få svårt att rå på Rangers och Benfica i slutändan. Ska Standard Liège ha någon chans på slutspel behöver belgarna nypa tre pinnar när Mikael Ishaks Lech Poznan besöker Vallonien. Den svenske anfallaren smällde dit två mål när Lech slog tillbaka Standard med 3-1 hemma. Mäkta imponerande såklart av Ishak som fått ett rejält lyft i Polen efter flytten från Nürnberg. Här väntas det bli tuffare för de blåklädda som får vara nöjda om de kommer härifrån med en pinne. 1X inleder.

4. Nice - Slavia Prag X

Statistik
Svårtippat när vi styr skutan mot den franska rivieran. Slavia Prag reser hit med vind i seglen efter fyra raka segrar i samtliga tävlingar och toppar denna grupp tillsammans med Leverkusen. Nice är dock svåra att tampas med på Allianz Riviera samtidigt som Slavia haft stora problem på resande fot. I de europeiska tävlingarna har tjeckerna förlorat klart mot både Midtjylland och Hapoel Beer Sheva. Väldigt jämnt där samtliga tecken tar plats redan på mindre system.

5. Cluj - Roma 1

Statistik
Efter fadäsen (0-0) hemma mot CSKA Sofia för en knapp månad sedan har Roma gått rent, både i Serie A och i Europa League. När Cluj var på besök i den eviga staden vann Roma med hela 5-0 efter att Mayoral petat dit två bollar. Det krävs att han och övriga romare är på tårna för på hemmabana är Cluj alltid att räkna med. Roma är hårt skadedrabbade – Dzeko, Pastore, Smalling och Fazio är några som väntas missa matchen i Rumänien. Dessutom väntar Napoli i helgen så gästerna kan komma att rotera. Något som öppnar upp för Cluj. Med en högervriden streckning bör 1X prioriteras.

6. PSV Eindhoven - PAOK 1

Statistik
PSV Eindhoven rasade ihop totalt i Thessaloniki när PAOK vände 0-1 till 4-1 inom loppet av 20 minuter i andra halvlek. Illa för holländarna som därmed har gått på pumpen två gånger i gruppspelet och bara besegrat Nicosia. Det är bara vinst som gäller nu för de rödvita i returen mot PAOK som inte håller samma klass när det kommer till spel på resande fot. Med spelare som Zahavi, Götze och Malen har PSV stor chans att få revansch på de svartvita örnarna. Strecka från vänster.

7. Granada - Omonia Nicosia X

Statistik
Omonia Nicosia har stått upp oväntat bra i tuffa Grupp E. Cyprioterna knep en poäng borta mot svårspelade PAOK och var sedan extremt nära att få med sig en pinne mot PSV. Gästernas status på truppen ser lovande ut även fast avstängde Michal Duris är ett kännbart tapp. Granada är både skadedrabbat och dessutom ur gängorna inför denna kamp i Andalusien. Spanjorerna har enkom vunnit en av sina fem senaste strider i alla tävlingar, den mot just Nicosia. Då ettan streckas till skyarna plockar vi med samtliga tecken och jobbar in gästerna.

8. Dundalk - Rapid Wien 2

Statistik
Topptips-säcken knyts samman i Dublin där Dundalk ska ge sig i kast med Rapid Wien. Det vändande mötet i Österrike blev ett häftigt sådant då det bjöds på hela sju bollar. Wien segrade med 4-3 och ska även hållas som klara favoriter på Tallaght Stadium, som inte är Dundalks normala hemmaarena. Irländarna har gjort det bra som tagit sig till Europa League, men det är tydligt att öborna inte riktigt håller på denna nivå. Die Grünen, som besökarna kallas för, är ett klart bättre lag spelare för spelare och tvåan kan dessutom komma att bjuda på fint värde. Tvåan lämnas allena på bongens sista rad!


Singelstrecket! - Rapid Wien

Dundalk misslyckades i ligaspelet och har det tufft att hävda sig på denna nivå. Rapid Wien är ett vassare lag rakt igenom och denna chans missar inte österrikarna. Tvåan spikas.

Kupongrensaren! - Omonia Nicosia

Nicosia streckas just nu ner till under fem procent och så dåliga är absolut inte cyprioterna. Granada har sett mänskliga ut på slutet och saknar flertalet tunga pjäser. Rensaren testas i Andalusien!


Spelförslag:

72 rader

1. AZ Alkmaar - Sociedad 2
2. Rangers - Benfica 1x
3. St.Liège - Lech Poznan 1x
4. Nice - Slavia Prag 1x2
5. Cluj - Roma 1x
6. PSV Eindhoven - PAOK 1
7. Granada - Omonia Nicosia 1x2
8. Dundalk - Rapid Wien 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. AZ Alkmaar - Sociedad (x)2
2. Rangers - Benfica 1x
3. St.Liège - Lech Poznan 1(x2)
4. Nice - Slavia Prag 1x2
5. Cluj - Roma 1x2
6. PSV Eindhoven - PAOK 1(x)
7. Granada - Omonia Nicosia 1x2
8. Dundalk - Rapid Wien 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td