Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2020
26

Tips & Analys för Topptipset 27/11

Fredag, lönehelg, tacomys samt ett prima Topptips att sätta tänderna i dagen till ära. Sex länder och åtta olika ligor ska besökas i jakten på åtta gröna bockar. Premier League-mötet från London mellan Crystal Palace och Newcastle är en godbit som sticker ut lite extra. Nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Crystal Palace - Newcastle 2

Statistik
Vi river igång direkt med fågelmötet från Selhurst Park där Roy Hodgsons örnar ska nappas med Steve Bruce skator. Crystal Palace har varit väldigt mycket upp och ner i början, något resultatraden 4-1-4 vittnar. Sen fick Palace på näbben av bottenlaget Burnley och till denna drabbning saknar man spelare som Hennessy, Milivojevic och troligen Zaha. Tunga tapp för värdarna. Newcastle har två raka torsk inför trippen till London, men verkar få tillbaka storskytten Callum Wilson som mycket väl kan skjuta The Eagles i sank. Tvåan lockar i utgång, men plocka helst med alla tecken.

2. Brentford - QPR X

Statistik
Fortsatt kvar i den engelska huvudstaden där Griffin Park står värd för ett derby i The Championship. QPR inledde svagt, men har nu plockat poäng i fyra av de fem senaste kamperna varav tre segrar. Lyndon Dykes har noterats för fyra mål och har tillsammans med den bångstyrige Osayi-Samuel varit två viktiga pjäser hos The Hoops. Ponne Janssons Brentford har bara vunnit två fighter hemmavid på sex försök men målas trots det upp till månen. X2 bör prioriteras på varje vettig bong!

3. Fleetwood - Sunderland 2

Statistik
I den brittiska tredjeligan bjuds vi på ett spännande möte från den övre halvan av tabellen när sjuan Fleetwood tar emot åttan Sunderland på Highbury Stadium. The Fishermen kommer närmast från två överkörningar där varken Bristol Rovers (4-1) eller Plymouth (5-1) hade en sportmössa när topptrion Madden, Burns och Camps tryckte plattan i mattan. Den sistnämnde bombade in två baljor i bägge matcherna. Nu blir det betydligt tuffare för dem att komma loss. Sunderland står på samma antal poäng som Fleetwood men har spelat en match mindre. Gästerna har ännu inte förlorat på resande fot och ska hållas som det något bättre laget. Till rådande streckning är tvåan en spännande chansspik.

4. Wolfsburg - Werder Bremen 1

Statistik
I fjol var Werder Bremen en match från att åka ur Bundesliga. Denna säsong har Mackan Rosenbergs forna klubb varit piggare ur startblocken och plockat poäng i sju av de åtta inledande matcherna. Att Bremen spelat 1-1 i fem raka är såklart häpnadsväckande siffror. Att nypa en pinne borta mot Bayern München förtjänar en extra fjäder i den grönvita hatten. Wolfsburg gasar på i nordlig riktning, Vargarna glänser med tre segrar och tio inspelade poäng på de senaste fyra omgångarna. I lördags lades Schalke på rygg med 2-0 och nu riskerar Die Werderaner att gå samma öde till mötes. Att utesluta krysset känns dock riskabelt. 1X låses in.

5. Strasbourg - Rennes 1

Statistik
Efter en pigg start på säsongen har Rennes dalat rejält i Ligue 1 efter tre torsk sista fyra. I tisdags föll de rödsvarta tungt mot Chelsea i Champions League med 1-2 sedan Olivier Giroud knoppat dit avgörandet på stopptid. Nästjumbon Strasbourg satte tre strutar på topplaget Montpellier senast utan att för den delen säkra någon poäng (3-4). The Racers har fått vila i fem dagar och lär således ha piggare ben. Då tvåan överstreckas lockar vänstersidan i en batalj som på förhand känns som en öppen historia. Ettan först!

6. Valladolid - Levante 1

Statistik
Vidare till Spanien där Valladolid har kravlat sig över giljotinen via två raka vinster mot Athletic Bilbao och Granada. 3-1-segern mot Granada kan i mångt och mycket tillskrivas rutinerade Óscar Plano som dominerade och hamnade i poängprotokollet två gånger med både mål och assist. Levante skuggar Valladolid i tabellen två pinnar bakom och har plockat poäng i lejonparten av matcherna. Levantes spel på bortaplan har dock varit undermåligt och trots ett relativt lätt schema har “Grodorna” kryssat fyra i rad. Med hänsyn till värde är det dock inte dumt att gardera favoritettan.

7. AS Eupen - Charleroi 2

Statistik
Från Spanien till Belgien nu där Charleroi alltjämt krigar på i toppen av Jupiler League. Besökarna är bara tre pinnar bakom serieledande Club Brügge med en match mindre spelad. AS Eupen krigar på den undre halvan och har inte fått segerjubla på fem veckor. Med sju kryss under bältet är gästerna det lag som oftast delar på äran, men här får de så kallade “Pandorna” svårt att räcka till. Tvåan är en bra spik upp till 50 procent.

8. Tondela - Guimaraes 2

Statistik
Kupongen når sin slutdestination i Portugal där Tondela och Guimaraes ska duellera i den åttonde omgången av Primeira Liga. De gulgröna värdarna ståtar med två raka segrar hemma på Estádio João Cardoso, men till fredagens kvällsmatch saknar de flera skadade och sjuka spelare, däribland Mendes och Mbaye som smittas av Corona. Guimaraes är på pappret ett lag som ska kunna hota om en topp 5-plats, men behöver då få igång målskyttet som hittills varit undermåligt. Islossning mot Tondela? Hursomhaver gillas tvåan hela vägen upp till 45 procent. Gardera med krysset om kulorna räcker.


Singelstrecket! - Charleroi

Charleroi kliver vid seger upp på samma poäng som ligaledarna Club Brügge. Gästerna är klart bättre än AS Eupen och tvåan därmed en fin spik.

Kupongrensaren! - QPR

Brentford har inte fått det att flyga denna säsong och överskattas nu av det svenska folket. QPR är ett småklurigt lag som definitivt inte ska räknas bort på Griffin Park i detta derby.


Spelförslag:

72 rader

1. Crystal P - Newcastle 1x2
2. Brentford - QPR 1x2
3. Fleetwood - Sunderland 2
4. Wolfsburg - W.Bremen 1x
5. Strasbourg - Rennes 1x
6. Valladolid - Levante 1x
7. AS Eupen - Charleroi 2
8. Tondela - Guimaraes 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Crystal P - Newcastle 1x2
2. Brentford - QPR 1x2
3. Fleetwood - Sunderland x2
4. Wolfsburg - W.Bremen 1(x)
5. Strasbourg - Rennes 1(x2)
6. Valladolid - Levante 1x2
7. AS Eupen - Charleroi 2
8. Tondela - Guimaraes (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td