Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2020
30

Tips & Analys för Topptipset 1/12

Champions League förgyller tisdagens Topptips med sex härliga bataljer. En på förhand intressant drabbning är den på tysk mark mellan Mönchengladbach och Inter. Inter är illa ute och måste ta tre poäng på Borussia-Park. Kupongen innehåller dessutom två kluriga kamper från The Championship. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Atlético Madrid - Bayern München 1

Statistik
Bayern München har redan säkrat gruppsegern via fyra raka trepoängare inför trippen till Wanda Metropolitano. Tyskarna har skador på Kimmich och Davies och dessutom ett tufft matchschema framför sig. På lördag stundar bland annat ett toppmöte mot Leipzig. Det är med det sagt troligt att Flick luftar bänken i Madrid. Atlético kommer närmast från två raka kryss mot Lokomotiv Moskva, men fortsätter att ånga på i La Liga där madrassmakarna har högst poängsnitt per match bland samtliga lag. Superläge för Simeone och company att slå tillbaka de regerande CL-mästarna. Ettan spikas!

2. Mönchengladbach - Inter 2

Statistik
Så till matchen vi flaggade för i ingressen. På Borussia Park måste Inter vinna för att ha chans att gå vidare till slutspel. De blåsvarta från Milano har en tuff uppgift framför sig mot ett Mönchengladbach som toppar gruppen och imponerat under hela hösten. Inter föll mot Real Madrid senast efter att Arturo Vidal dragit på sig två gula kort för snack i samma sekvens. Bedrövligt agerande av rutinerade Vidal som därmed är avstängd här. Med det sagt bör ändå ett desperat Inter gälla som favoriter. Plocka med ettan först på större system.

3. Liverpool - Ajax 2

Statistik
Från ett formtoppat tysk lag till en gnällig tysk tränare. Jürgen Klopp skyllde poängtappet mot Brighton och Milners skada på TV-bolag, starttider och fan och hans moster. Klopp kan torka sina krokodiltårar i och med det faktum att Pool toppar gruppen i Champions League. Andraplatsen har Ajax lagt vantarna på, men det är fortsatt ovisst inför de avslutande omgångarna. Atalanta skuggar nämligen strax bakom. Ajax stod för en imponerad andra halvlek hemma mot Midtjylland senast och vann med 3-1. Det skulle inte förvåna om firma Tadic, Antony och Traoré ställer till med oreda på Anfield. Alla tecken åker in redan från start.

4. Porto - Manchester City 2

Statistik
Mahrez glänste rejält hos Manchester City med sina tre strutar när Burnley krossades med hela 5-0 i helgen. Peps ljusblå krigare reser till Portugal med chans att säkra gruppsegern vid en poäng på Dragao. Porto har efter 1-3-nederlaget på Etihad säkrat nio poäng och dessutom inte släppt in en enda boll. Hemmalaget har fortsatt en del problem i truppen, Pepe är med största sannolikhet out samtidigt som Grujic är avstängd. När Guardiola väntas mönstra en stark elva ska tvåan hållas som trolig. Strecka från höger.

5. Marseille - Olympiakos 1

Statistik
Ett både vinst- och mållöst Marseille har revansch att utkräva på Olympiakos efter den snöpliga 0-1-förlusten på Georgios Karaiskakis. Ska fransmännen ha någon chans att greja en tredjeplats i Grupp C är det tre pinnar som gäller på Vélodrome, något värdarna får anses ha god chans att lösa. De grekiska mästarna från Piraeus skapar sällan några positiva rubriker på främmande mark och saknar dessutom både Randjelovic och Valbuena. Till omkring 40 procent känns ettan helt klart vettig i utgång. Plocka med krysset om stålarna räcker.

6. Atalanta - Midtjylland 1

Statistik
Från den franska sydkusten till norra Italien och Bergamo där FC Midtjylland gästar ett Atalanta med vind i seglen efter 2-0-knallen på Anfield mot Liverpool. Danskarna står alltjämt på noll poäng i Champions League men imponerande stundtals både mot Ajax och Liverpool. Atalanta har blandat höga toppar med djupa dalar under hösten och blir inte helt oväntat stenhårt streckade här. Att gästerna tvingas klara sig utan svenske Jens Cajust och Sviatchenko är såklar tungt, men de blåsvarta värdarna har även de ett par jobbiga avbräck. Även om ettan såklart är väldigt trolig är det inte fel att åtminstone plita ner ett potentiellt rensarkryss.

7. Derby - Coventry X

Statistik
Två kluriga kamper från den engelska andraligan rundar av tisdagens Topptips. Coventry reser till Pride Park med poängplock i tre matcher i följd. Senast lyckades The Sky Blues knipa en pinne borta mot ligaledarna Norwich, inhopparen Maxime Biamous kvitterade i den 89:e minuten. Derby var på väg mot säsongens blott andra trepoängare när “Baggarna “ både ledde och dominerade hemma mot Wycombe. Matchen slutade dock 1-1 och Rooneys gäng är fortsatt jumbo i tabellen. Derby är det klart bättre laget på pappret men är helt under isen för stunden. Allt annat än en helgardering är förenat med livsfara!

8. QPR - Bristol City 1

Statistik
Kupongen når sin ändhållplats i västra London där QPR välkomnar Bristol City under tisdagskvällen. Värdarna fortsätter sina vana trogen att varva bra insatser med undermåliga prestationer. Sett till de fem senaste har The Hoops vunnit två, torskat två och kryssat en. Efter tre raka vinster har Bristol endast plockat en pinne sista två. The Robins är i grunden ett bättre lag än QPR, men saknar fortsatt spelare som Mawson och Weimann. Strecka från vänster men snåla helst inte med garderingar i detta ovissa möte.


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Efter två mindre bra insatser mot Lokomotiv har nu Atlético Madrid ett gyllene läge att lägga ett både skadedrabbat och troligen roterande Bayern München på rygg. Ettan under 45 procent är en strålande värdespik!

Kupongrensaren! - Ajax

Liverpool är ett annat gäng som har en diger skadelista inför mötet med Ajax. En nederländsk knall på Anfield ska absolut inte uteslutas!


Spelförslag:

72 rader

1. A.Madrid - B.München 1
2. M-gladbach - Inter 2
3. Liverpool - Ajax 1x2
4. Porto - Man City x2
5. Marseille - Olympiakos 1
6. Atalanta - Midtjylland 1x
7. Derby - Coventry 1x2
8. QPR - Bristol City 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. A.Madrid - B.München 1
2. M-gladbach - Inter (1)2
3. Liverpool - Ajax 1x2
4. Porto - Man City x2
5. Marseille - Olympiakos 1(x)
6. Atalanta - Midtjylland 1(x2)
7. Derby - Coventry 1x2
8. QPR - Bristol City 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td