Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2020
01

Tips & Analys för Europatipset 2/12

Onsdagen ser ut att bli något alldeles extra och detsamma går även att säga om Europatipset. Sex matcher från Champions League inleder kupongen där varenda möte är vitalt för fortsättningen av turneringen. Därefter tar vi en svängom till England där sex fajter från The Championship och en från League One avrundar. Häng med!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 19:59

1. Manchester United - PSG 2

Statistik
Ruskigt spännande match från Old Trafford där Paris Saint-Germain är det gäng som spelar med kniven mot strupen. Parisarna har bara lyckats spela in en poäng på de två senaste i ligan och det vändande mötet med Man United slutade som bekant med en 1-2-torsk. Det är nu upp till Neymar och Mbappé att skina när det verkligen gäller, men enkelt kommer det inte att bli. United lär dra hem trupperna och ställa om på bland andra Rashford och Cavani, en taktik som fungerade bra i Paris och som säkerligen kan fungera bra även här. Ett på förhand målglatt möte borgar för en gaffel (etta-tvåa).

2. Sevilla - Chelsea 1

Statistik
Sevilla och Chelsea är redan klara för avancemang och den här matchen gäller således vem som sannolikt blir etta respektive tvåa i gruppen. Chelsea avgjorde sent mot Rennes och de blåklädda hade även stora problem med att komma till rejäla målchanser när de i helgen ställdes mot Tottenham. Sevilla är inne i en formtopp med fem raka triumfer och andalusierna spelade jämnt med onsdagens opponent på Stamford Bridge. Med en dags mer vila i benen och fördelen av eget gräs får värdarna utgångstecknet, men krysset bör följa med på större system.

3. Club Brügge - Zenit 2

Statistik
Zenit är ute ur Champions League men här gäller det för ryssarna att mobilisera kraft för att ha chans att spela vidare i Europa League. Väldige Dzyuba på topp är en urkraft som är jobbig att hantera för alla försvar och han kan mycket väl bli tungan på vågen när gästerna ska ta sig an Club Brügge. Belgarna vann det vändande mötet med 2-1 i Sankt Petersburg men blir här alldeles för övervärderade. Med vänstervriden streckning fattas pennan i första hand från höger.

4. Juventus - Dynamo Kiev 1

Statistik
Juventus kämpar med stabiliteten och när Andrea Pirlo valde att vila Ronaldo i helgens ligamatch mot Benevento tappade Den gamla damen poäng (1-1). Så värst många tapp till lär inte Pirlo ha råd med om han planerar att sitta kvar som tränare säsongen ut. Segern i den förra omgången mot Ferencváros satt otroligt långt inne och även om Juve ska gälla som solklara favoriter här finns det fog för att gardera ettan. Dynamo Kiev stod upp bra i det vändande mötet och ukrainarna var dessutom nära att lugga Barcelona på poäng på Camp Nou. Finns deg över kan rensarkrysset vara ett möjligt genidrag.

5. Ferencváros - Barcelona 2

Statistik
Ferencváros spåddes på förhand bli en slagpåse i Grupp G men ungrarna har visat att det trots allt finns en hel del kunnande i truppen. Erik Niva-favoriten Tokmac Nguen är en spelare som lär ha intressenter efter sig i januari. Här får dock värdarna svårt att räcka till när Barcelona kommer på besök. Katalanerna körde över Dynamo Kiev trots att Messi och De Jong tilläts stanna hemma och Koeman kan säkerligen välja att rotera även här. Det ska ändå spela mindre roll och även om tvåan är en mindre rolig spik lär den sitta. Ferencváros får sikta in sig på nästa veckas möte med Dynamo Kiev.

6. Dortmund - Lazio 1

Statistik
Borussia Dortmund torskade oväntat i helgen mot Köln och möjligen kan det ha varit på grund av att fokus redan då låg på onsdagens uppgift. Lazio gästar Signal Iduna Park och vid händelse av vinst är de gulklädda klara gruppsegrare. Erling Braut Håland leder skytteligan på sina sex baljor och norrmannen lär törsta efter nya pytsar när han ställs öga mot öga med Ciro Immobile. Italienaren och övriga kumpaner vann det vändande mötet i Rom, men här stundar en tuffare uppgift. På en överlag svårspikad kupong är ettan ett lockande singelstreck till runt 60 prollar.

7. Middlesbrough - Swansea X

Statistik
Middlesbrough stod för ovanlighetens skull för en svajig defensiv insats när de i helgen torskade mot beskedliga Huddersfield. Neil Warnock var av förståeliga skäl allt annat än nöjd och här är således en hållen nolla prioriterad. Swansea har överraskat positivt mest hela säsongen, men walesarna saknar en dimension offensivt då Gibbs-White alltjämt går skadad. Det skulle inte förvåna om det här mötet tickar jämnt länge och spikkrysset är därför inte helt otänkbart. Vid gardering lockar lillvärdet på ettan.

8. Blackburn - Millwall 2

Statistik
Oviss kamp från Ewood Park där Blackburn till synes får alldeles för högt förtroende. Visst har värdarna sett bra ut i perioder och med Adam Armstrong på topp kan mycket hända, men Millwall är ett lag som de blåvita kommer få extremt svårt att bryta ner. Lejonen kommer hit med fem raka oavgjorda duster innanför västen och även om offensiven inte glänst är det en styrka i sig att vägra nederlag. Den lågt streckade tvåan är av högsta prio men finns utrymme bör så många tecken som möjligt finnas med redan från start.

9. Sheffield Wednesday - Reading 1

Statistik
Reading fick äntligen vinna igen då svajiga Bristol City lades på rygg med 3-1 efter en stark insats. Det ska dock nämnas att The Royals fått alldeles för många poäng sett till vad de presterat över en längre tid och redan här väntar tufft motstånd. Sheffield Wednesday är erkänt starka på Hillsborough och med Tony Pulis som nytt ansikte vid tränarrodret är Ugglorna inte lätta att få hål på. Här är känslan att Pulis och gänget tar sin första gemensamma seger och ettan singlas till förmånlig procent.

10. Nottingham - Watford 1

Statistik
Watford slog Preston enkelt på hemmaplan i helgen och segern var The Hornets sjätte av sju möjliga på eget gräs hittills. Utanför hemtrakterna har Kenka Sema och gänget inte alls varit lika framgångsrika, något raden 1-4-2 vittnar starkt om. Trots det blir tvåan väl högt streckad när resan bär av till City Ground. Nottingham kommer förvisso från tre raka förluster men det ska också sägas att Sherifferna presterat bättre än vad den dystra trenden gör gällande. Den värdemässigt fina vänstersidan agerar utgång.

11. Wycombe - Stoke 2

Statistik
Trots spelmässiga överkörningar av både Norwich och Sheffield Wednesday har Stoke bara fått med sig en poäng av sex möjliga. Tunga siffror såklart, men då The Potters haft problem med att föra matchbilder under flera års tid kan den klena poängutdelningen fungera som motivationsfaktor när Wycombe kommer på besök. The Chairboys är utan tvekan ett lag för den absoluta bottenstriden och kommer gästerna upp i normal nivå blir det tufft för Gareth Ainsworths mannar. Tydlig utgångstvåa.

12. Luton - Norwich X

Statistik
Norwich tappade poäng mot Coventry och då mer än en hel startelva fattades för Kanariefåglarna i den kampen var det inte oväntat. Skadeläget är fortsatt jobbigt här och Kenilworth Road är ingen arena att bara åka och hämta hem tre poäng på. Luton är klart bättre defensivt den här säsongen än föregående och The Hatters slog faktiskt Norwich i september månads Ligacupmöte. Med högervriden streckning ges alla tecken plats redan från start.

13. Charlton - MK Dons X

Statistik
League One stänger kalaset med en drabbning från The Valley. Charlton tog en fin skalp borta mot Ipswich senast och med den trepoängaren placerar sig Lee Bowyers mannar precis under toppduon Hull och Peterborough. Här blir dock svenska folket förblindade av tabellen och streckar upp värdarna alldeles för högt. Milton Keynes Dons kan mycket i sina stunder och kommer gästerna upp i samma nivå som när de slog Sunderland på Stadium of Light lever värdarna farligt. Måla tvärs över!


Singelstrecket! - Borussia Dortmund

Dortmund vädjar gruppseger och vid vinst mot Lazio är saken biff. Håland, Sancho och grabbarna lägger i en växel som romarna inte kan matcha.

Kupongrensaren! - Nottingham

Watford har varit allt annat än bra på resande fot men blir trots det övervärderade. Nottingham är bättre än vad både formrad och tabell visar och ska ses med god poängchans på City Ground.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - PSG 12
2. Sevilla - Chelsea 1
3. Club Brügge - Zenit x2
4. Juventus - Dyn.Kiev 1x
5. Ferenc. - Barcelona 2
6. Dortmund - Lazio 1
7. Mboro - Swansea x
8. Blackburn - Millwall 1x2
9. Sheffield W - Reading 1
10. Nottingham - Watford 1x
11. Wycombe - Stoke 2
12. Luton - Norwich 1x2
13. Charlton - MK Dons 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - PSG 12
2. Sevilla - Chelsea 1(x)
3. Club Brügge - Zenit 1x2
4. Juventus - Dyn.Kiev 1x
5. Ferenc. - Barcelona 2
6. Dortmund - Lazio 1
7. Mboro - Swansea (1)x
8. Blackburn - Millwall (1x)2
9. Sheffield W - Reading 1
10. Nottingham - Watford 1(x2)
11. Wycombe - Stoke (x)2
12. Luton - Norwich 1x2
13. Charlton - MK Dons 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td