Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2020
04

Tips & Analys för Stryktipset 5/12

Då ses vi på lördag igen. Stryktipset sparkar igång med tre matcher från Premier League där det egentligen bara är Manchester City som kan känna sig helt säkra på samtliga poäng. The Championship tar sedan vår hand över mållinjen med tio duster. Nu kör vi!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. West Ham - Manchester United 2

Statistik
Akten på London Stadium blir kupongens första där West Ham och David Moyes välkomnar skottens gamla klubb Manchester United till huvudstaden. Senast det var spel på den här arenan slog The Hammers Aston Villa med 2-1, men det var en allt annat än rättvis seger. En liknande insats här borgar för förlust och värdarna har dessutom frågetecken för viktige Antonio som fick gå ut i halvlek mot Villa. Man United kommer från en tuff fajt i veckan mot PSG och har dessutom en livsviktig uppgift framför sig redan i nästa vecka mot RB Leipzig. Med det sagt ska tvåan hållas som trolig, men ett kryss är inte dumt att försöka få med på större system.

2. Chelsea - Leeds X

Statistik
Chelsea fortsätter att ösa på och underskattade Olivier Girouds fyra pytsar låg till fullständig grund för 4-0-segern borta mot Sevilla i onsdags. Fransmannen lär troligtvis ändå inte starta här då Frank Lampard har någon svårförklarlig fetisch för att starta begränsade Tammy Abraham istället. Leeds svajade en del inledningsvis men The Damned United kommer nu från två riktiga styrkebesked mot Arsenal och Everton. Bielsas mannar fruktar ingen motståndare och här får The Blues se upp. Ett potentiellt favoritfall på Stamford Bridge gör att det luktar smaskig utdelning. Alla tecken!

3. Manchester City - Fulham 1

Statistik
Fulham tog säsongens blott andra seger när de betvingade Leicester i måndags med 2-1. Insatsen var helhjärtad och det tidigare så darriga Londonlaget har i ärlighetens namn sett bättre ut mot slutet. Lördagens uppgift blir med det sagt säsongens kanske allra tuffaste. Manchester City blåste över Burnley (5-0) när Mahrez och De Bruyne med kumpaner såg ostoppbara ut. I veckans Champions League lät Pep flera nyckelspelare vila för att komma friska och laddade till den här kampen. Något annat än en solklar ljusblå trea finns inte på Etihad.

4. Brentford - Blackburn 1

Statistik
Vidare till The Championship där ett ruskigt intressant möte sparkar igång andraligan. Endast två lirare står noterade för 13 fullträffar eller fler och de båda herrarna ställs nu öga mot öga på Griffin Park. Adam Armstrong var, som så många gånger förr, utslagsgivande i veckan när han på tilläggstid såg till så att 1-1 blev till 2-1 för Blackburn hemma mot Millwall. Med det målet toppar anfallaren skytteligan ett mål före Ivan Toney. Toney såg i sin tur till att bidra med en balja i Brentfords 2-0-seger över Rotherham. Förutom 24-åringens målskytte har The Bees varit vattentäta bakåt med endast två insläppta mål på de senaste sju omgångarna. Spelare för spelare håller värdarna högre nivå och ettan är en gångbar spik.

5. Huddersfield - QPR 1

Statistik
Huddersfield följde upp den fina trepoängaren mot Middlesbrough med att få ordentlig smörj av Cardiff i Wales. Den förlusten i sig var inte mycket att säga om och här gäller det att ladda batterierna då Queens Park Rangers gästar John Smith’s Stadium. The Terriers såg ut att vara på väg mot en bättre period runt månadsskiftet, men med två raka förluster tyder det mesta på att The Hoops får en jobbig säsong att handskas med. 1X torde räcka i West Yorkshire.

6. Stoke - Middlesbrough X

Statistik
Ett av kupongens allra jämnaste möten på förhand ska avhandlas i Stoke-on-Trent. Det rödvita värdlaget har sett bättre ut rent spelmässigt den här säsongen och onsdagens trepoängare mot Wycombe var fullt rättvis även om den satt långt inne. Här ställs dock The Potters mot en ruskigt svårspelad opponent. Middlesbrough ger inte bort en millimeter och efter den snöpliga torsken mot Huddersfield studsade Neil Warnocks manskap tillbaka på bästa sätt när Swansea lades på rygg i veckan. Att skilja de här båda kombattanterna åt är svårare än Postkod-Rickards miljonfråga. Spikkryss eller alla tecken.

7. Bristol City - Birmingham X

Statistik
Efter poängtappet mot Watford var Bristol City tillbaka på gammal god väg igen när de åkte till London i tisdags. Queens Park Rangers spelade i långa stunder ut The Robins som i vanlig ordning ändå fick med sig en diskutabel trepoängare. Visst är det en slags styrka att få med sig poäng även när spelet inte stämmer, men det är svårt att se hur det ska hålla i längden för värdarna. Birmingham är ingen enkel nöt att knäcka och här kommer Aitor Karanka att beordra defensiv stadga före någonting annat. Alla tecken åker med direkt där värdet till höger inte får missas.

8. Millwall - Derby X

Statistik
Millwall såg ut att gå mot det sjätte raka krysset när matchuret tickade upp på 90 minuter mot Blackburn. Adam Armstrong ville emellertid annat och anfallarens mål såg därmed till så att Lejonen inkasserade första förlusten sedan slutet på oktober. Derby är jumbo med endast en triumf på de inledande 15 omgångarna men Rooneys mannar kommer allt närmare seger nummer två. The Rams har haft både Wycombe och Coventry i brygga de senaste omgångarna och här är det inte omöjligt att Wazza och company äntligen får jubla igen. Måla tvärs över.

9. Norwich - Sheffield Wednesday X

Statistik
Norwich har haft ett helvetiskt skadeläge att förhålla sig till mot slutet och totalt en poäng mot Coventry och Luton talar sitt tydliga språk. Mot de sistnämnda saknades bland andra Pukki, Hugill, Idah, Quintilla, Cantwell, Hernandez, McLean och Krul och då truppläget är fortsatt oklart inför lördagen går det inte att köpa ettans hårda förtroende när ett lag som Sheffield Wednesday kommer på besök. Ugglorna är klart förbättrade defensivt sedan Tony Pulis trätt in på tränarposten och bli inte förvånade om han stänger igen butiken här. Det troliga krysset får sällskap av värdetvåan.

10. Swansea - Luton 1

Statistik
Veckans meriterande fullpoängare mot serieledarna Norwich var en fin fjäder i Nathan Jones hatt. Hans Luton har onekligen lyft sig ett hack från föregående säsong, men innan hyllningskören sticker iväg bör det också nämnas att The Hatters fått maximal utdelning sett till vad de presterat. Swansea blir ingen enkel motståndare för gästerna, förlusten mot Middlesbrough till trots. Svanarna är erkänt starka hemma i Wales och med lirare som Ayew, Grimes och Lowe finns det mer slagkraft i värdarnas trupp. Strecka från vänster.

11. Watford - Cardiff X

Statistik
På tal om Wales landar vi osökt in i London där Watford välkomnar Cardiff från, just det, Wales. The Bluebirds spelade playoff mot Premier League i fjol och med tanke på vilken bred och spetsig trupp Neil Harris förfogar över är det en rimlig målsättning även den här säsongen. Formen är kraftigt på uppåtgående efter totalt 7-0 på de två senaste matcherna och även om Watford blir en marig uppgift ska Cardiff kunna stå upp bra på Vicarage Road. The Hornets är ligans bästa hemmalag hittills men titt som tätt tenderar värdarna att underprestera. Börja med högersidan och ta inte med ettan förrän på större rader.

12. Preston - Wycombe 1

Statistik
Öppen historia att vänta mellan två aktörer som har sina spelidéer grundade i offensiven. Preston är fortfarande bäst i klassen vad gäller spel utanför hemtrakterna, men om The Lilywhites planerar att göra anspråk på playoff-platserna är det hög tid att börja prestera i egen borg också. Sex av sju möjliga förluster på Deepdale är skrämmande siffror. Wycombe såg ut att ha fått ett välbehövligt lyft efter den hädiska inledningen, men The Chairboys har inte vunnit sedan början på november. Känslan är att det här kan gå åt endera håll och då är gaffeln ett sunt val.

13. Coventry - Rotherham 2

Statistik
Viktigt möte från The Championships nedre regioner. Det regnar inte in trepoängare för varken Coventry eller Rotherham och troligtvis kommer de båda herrskapen få sikta in sig på att lösa kontraktet under vårens avslutning. Här ser, något oväntat, Coventry ut att få oförtjänt stort förtroende av svenska folket. Visst har segern mot Cardiff och poängplocket mot Norwich varit fina prestationer, men när Mange Hedmans gamla gäng förväntas föra en matchbild är de inte alls bekväma. Rotherham är ett väloljat bygge och då den här matchen bör ses som helt jämn på förhand är värdet i öst synonymt med en lockande chansspik.


Singelstrecket! - Manchester City

City är utvilade, på gång och alldeles för bra för Fulham. Detta kan bli en otäck eftermiddag för Scott Parker och grabbarna.

Kupongrensaren! - Leeds

Leeds har hittills visat att de är i Premier League för att stanna och även om Chelsea fått igång maskineriet går de knappast säkra här. Rensarsidan till höger är mumma.


Spelförslag:

432 rader

1. West Ham - Man United 2
2. Chelsea - Leeds 1x2
3. Man City - Fulham 1
4. Brentford - Blackburn 1
5. Huddersfield - QPR 1x
6. Stoke - Middlesbrough x
7. Bristol C - Birmingham 1x2
8. Millwall - Derby 1x2
9. Norwich - Sheffield W x2
10. Swansea - Luton 1
11. Watford - Cardiff x2
12. Preston - Wycombe 12
13. Coventry - Rotherham 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. West Ham - Man United x2
2. Chelsea - Leeds 1x2
3. Man City - Fulham 1
4. Brentford - Blackburn 1
5. Huddersfield - QPR 1(x)
6. Stoke - Middlesbrough (1)x(2)
7. Bristol C - Birmingham (1)x(2)
8. Millwall - Derby 1x2
9. Norwich - Sheffield W x(2)
10. Swansea - Luton 1(x)
11. Watford - Cardiff 1x2
12. Preston - Wycombe 12
13. Coventry - Rotherham 2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td