Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2020
07

Tips & Analys för Topptipset 8/12

Champions League är tillbaka och pryder tisdagens Topptips-kupong med sex matcher. Nagelbitare utlovas från Red Bull Arena och Olympiastadion där väldigt mycket står på spel innan vi avrundar med två fajter från The Championship. Nu gasar vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. RB Leipzig - Manchester United 2

Statistik
Barcelona och Juventus får ursäkta, men det här är kupongens kanske mest spännande möte på förhand. Red Bull Leipzig slog, med nöd och näppe, Istanbul Basaksehir senast och har därmed givit sig själva chansen till avancemang i Champions League. Seger är dock ett måste mot Manchester United och Tjurarna får försöka klara av den uppgiften utan Upamecano, Laimer och Klostermann som samtliga missar tisdagens batalj. United vann det vändande mötet med 5-0 i Manchester och står läsklaget lika högt med sin backlinje här blir det ånyo stryk även om gästerna saknar avstängda Fred. Solskjaers mannar har med det sagt en tendens att prestera väl ojämnt och gaffeln är inget dumt val i denna öppna fajt.

2. Barcelona - Juventus X

Statistik
Gigantmöte på Camp Nou mellan två drakar som mår allt annat än bra för stunden. Messi och Ronaldo lär dock vilja stå i händelsernas centrum och det är framför allt portugisen som har något att bevisa här då han missade det vändande mötet i Turin. Barca kommer från ett pinsamt nederlag mot Cádiz medans Juve hade stora problem med att avfärda ett för dagen beskedligt Torino i lördags. Även om katalanerna vinner gruppen vid oavgjort är det inte läge att nonchalera en blodtörstande Ronaldo med kumpaner. Alla tecken.

3. PSG - Istanbul Basaksehir 1

Statistik
Kupongen blir en sjurätters när vi ska syna en av de mest givna ettorna på länge på Parc des Princes. Istanbul Basaksehir fick en mardrömslottning i höstas och turkarnas första äventyr i Champions League någonsin kan verkligen sammanfattas i den klassiska “se och lära”-kategorin. PSG behöver vinna för att gå vidare och vinna är precis vad Tuchels mannar kommer att göra. Neymar och Mbappé har här alla möjligheter att blanda sig i racet om skytteligatiteln. Bergetta.

4. Chelsea - Krasnodar 1

Statistik
Frank Lampard valde att starta med Olivier Giroud på topp i gruppfinalen mot Sevilla senast. Det visade sig vara ett lyckat drag från den gode Frank då Giroud svarade med att stänka in fyra baljor på de stackars andalusierna. Med den viktorian säkrade också Chelsea gruppsegern vilket innebär att Lampard kan vaska den här matchen helt och hållet. Krasnodar har tidigare visat att de kan spela hyfsat jämnt mot större europeiska klubbar och när högersidan skapar korsdrag bland kuponghögarna måste den finnas med.

5. Rennes - Sevilla 1

Statistik
Sevilla föll platt mot Chelsea och då Lopetegui mer eller mindre valde att rotera bort den matchen kändes det som att det inte spelade någon större roll. Det är inte omöjligt att vi återigen får se ett reservbetonat Sevilla när resan nu går till Frankrike. Rennes väntar på Roazhon Park och även om fransmännen inte kommit upp i nivå i Champions League får de här en fin möjlighet att gå ut med huvudet högt. Strecka från vänster i nordvästra Frankrike.

6. Dynamo Kiev - Ferencváros X

Statistik
Pulsen skruvas upp när vi beger oss till Olympiastadion i Kiev för avslutningen av Champions League. Dynamo Kiev hade Ferencváros i brygga i det vändande mötet i Ungern, men Tokmac Nguen och övriga kom ut som ett helt nytt lag i den andra halvleken och lyckades till slut få med sig 2-2. Det gör att tisdagens möte avgör vilket av herrskapen som får spela vidare i Europa League. Visst favoritskap ska ges Dynamo i kraft av hemmagräs, men gästerna har stundtals visat hög höjd och förtjänar mer förtroende än vad de får av tipparna. Alla tecken.

7. Millwall - QPR 1

Statistik
Millwall förlorade för andra gången i rad i helgen och även om Lejonen var med i matchen, det var de även mot Blackburn dessförinnan, var det något helt annat som stal rubrikerna. Publiken buade ställningstagandet mot rasismen innan matchen och sådant får bara inte hända. Queens Park Rangers kommer i sin tur från tre raka förluster och The Superhoops får anses nöjda om de skulle lämna The Den med en poäng. Utgångsettan är en tydlig sådan då Lejonen inte är lätta att tas med på eget gräs.

8. Swansea - Bournemouth X

Statistik
Spännande batalj från Wales där topplagen Swansea och Bournemouth drabbar samman på Liberty Stadium. Körsbären kom från en tung period till mötet med Barnsley men väl där lyckas de rödsvarta ta sig in på vinnande väg igen via 4-0. Swansea avfärdade i sin tur Luton utan några större problem och Svanarna smyger med i toppen på imponerande vis. Kunnandet i grunden talar för gästerna, värdet talar för värdarna, men kryssrisken är kanske allra störst.


Singelstrecket! - PSG

Istanbul Basaksehir har tagit tre poäng fler än vad de förmodligen trodde att de skulle göra, men fler kommer det inte att bli. PSG är alldeles för bra.

Kupongrensaren! - Ferencváros

Ferencváros stod för en heroisk insats i det vändande mötet och här går det inte att räkna bort ungrarna. Särskilt inte till rådande streck, värdet i öst måste med.


Spelförslag:

72 rader

1. Leipzig - Man United 12
2. Barcelona - Juventus 1x2
3. PSG - Basaksehir 1
4. Chelsea - Krasnodar 1x
5. Rennes - Sevilla 1
6. Dyn.Kiev - Ferenc. 1x2
7. Millwall - QPR 1
8. Swansea - Bournem. 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Leipzig - Man United 12
2. Barcelona - Juventus 1x2
3. PSG - Basaksehir 1
4. Chelsea - Krasnodar 1x2
5. Rennes - Sevilla 1(x)
6. Dyn.Kiev - Ferenc. 1x2
7. Millwall - QPR 1(x)
8. Swansea - Bournem. (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td