Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2020
08

Tips & Analys för Europatipset 9/12

Champions League-gruppspelet ska avslutas och här gäller det att ha koll på förutsättningarna. Flera tyngre favoriter har ingenting att spela för och det ska också bli väldigt spännande att följa hjärnornas kamp i Grupp B. Fem matcher från The Championship tar sedermera kupongen i mål. Nu kör vi!Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:54

1. Real Madrid - Mönchengladbach X

Statistik
Grupp B nämndes i ingressen och det är också med den vidöppna samlingen av herrskap som kupongen har sin början. Inför den sista omgången riskerar Real Madrid att missa slutspelet och skulle det inträffa lär huvuden rulla i den spanska huvudstaden. Marängerna är med det sagt vidare om det blir vinst mot Mönchengladbach, men med stora frågetecken för Hazard, Ramos, Valverde och Carvajal är det ett reducerat manskap Zidane skickar ut. Mönchengladbach har imponerat enormt under egentligen hela gruppspelet och har en riktigt vass anfallsduo i Thuram och Pléa. Skulle Inter leda hemma mot Shakhtar, vilket får ses som troligt, räcker det med kryss i Madrid för att både Real och tyskarna ska ta sig vidare. Helst alla tecken.

2. Ajax - Atalanta 1

Statistik
Förväntad holmgång på Johan Cruijff Arena där Ajax är piskade att vinna för att ta sig vidare. Föga förvånande valde Erik ten Hag att skruva lite på helgens startelva mot Twente, en match de rödvita förlorade. För stora växlar ska emellertid inte dras av det nederlaget då störst fokus utan tvekan legat på onsdagens uppgift. Atalanta skaffade sig ett guldläge i och med segern mot Liverpool, men Gasperinis mannar har med det sagt haft svårt med kontinuiteten i början av säsongen. Ajax visar mer för stunden och får utgångstecknet, men tvåan följer omgående med när det vankas garderingar.

3. Inter - Shakhtar Donetsk 1

Statistik
Inter reste sig på nio i Tyskland och ordnade en extremt viktig seger mot Mönchengladbach för fortsatt chans på slutspel i Champions League. Romelu Lukaku visade då vilken skicklig striker han är och ska Contes mannar leva vidare vilar stort ansvar på belgarens axlar. Vinst är det enda som gäller för Nerazzurri som också är beroende av utfallet i Madrid. Shakhtar har gjort det otroligt bra hittills där inte minst dubbla segrar mot Real Madrid sticker ut, men här får ukrainarna bekänna färg. Inter vinner och det skulle inte alls förvåna om de avgör i ett sent skede av matchen.

4. Red Bull Salzburg - Atlético Madrid 1

Statistik
Atlético Madrid spåddes promenera hem ett avancemang från gruppen tillsammans med Bayern München, men inför den sista omgången är det endast tyskarna som levt upp till förväntningarna. Simeones adepter har försatt sig i ett knivigt läge via delad pott gånger två mot Lokomotiv Moskva och blir det torsk i Österrike är Madrassmakarna ute ur turneringen. Jesse Marsch valde att skruva rejält på sitt Red Bull Salzburg i helgens ligaspel för att komma fräscha till den här uppgiften. Tjurarna har en skyhög högstanivå och även om Atlético ska gälla som favoriter att ta sig vidare går det inte att bortse från vänstersidan. Ettans värde måste med.

5. Manchester City - Marseille 1

Statistik
Efter en tid med svårigheter att göra mål och ganska beskedliga prestationer har nu Manchester City lyft sig. Fyra raka hållna nollor alla kategorier imponerar och Peps taktik med att sätta press på sina spelare via media har fallit väl ut. The Citizens är redan vidare ur gruppen men kommer troligtvis att mönstra en relativt stark elva ändå när Marseille kommer på besök. Fransmännen kan se tillbaka på ett överlag stort misslyckande i gruppspelet och kan max hoppas på en poäng på Etihad.

6. Bayern München - Lokomotiv Moskva 1

Statistik
De regerande mästarna Bayern München har lekt hem Grupp A i överlägsen stil. Det hårda matchandet har dock tagit ut sin rätt även på ett lag av Bayerns kaliber och med två raka kryss i ryggen skulle det inte förvåna om Hansi Flick väljer att vila en majoritet av sina nyckelspelare här. Lokomotiv Moskva imponerade när de knep poäng i båda mötena med Atlético Madrid och kan alltjämt ta sig till Europa League om det blir seger på Allianz Arena. Ryssarna lär sälja sig dyrt men att det ska räcka hela vägen känns långsökt. 1X.

7. Midtjylland - Liverpool 1

Statistik
Liverpool körde över Wolverhampton med 4-0 i söndags och Jürgen Klopp fortsätter att fylla sina adepter med energi i match efter match. Midtjylland är en motståndare som de rödklädda normalt ska slå enkelt, men stor rotation är att vänta hos gästerna. Då blir det svårt att köpa de högervridna strecken på MCH Arena. Midtjylland har som väntat inte räckt till men då danskarna leder den inhemska ligan har de råd att gå ut med flaggan i topp under onsdagen. Blunda för tvåan till en början och gå istället för värdet i väst.

8. Olympiakos - Porto 1

Statistik
Porto fixade avancemanget via 0-0 mot Manchester City senast och Drakarnas extrema stabilitet i Champions League är inget annat än beundransvärt. Med slutspelsbiljetten i hand kan portugiserna lufta truppen i Grekland och det innebär givetvis att Olympiakos ska ses med god vinstchans. Värdarna trivs normalt bra på eget gräs och i truppen finns gott om rutin från liknande utgångslägen som råder under onsdagen. Ettan singlas i Pireus.

9. Preston - Middlesbrough 2

Statistik
Vi vänder blickarna mot de brittiska öarna och landar in i mötet på Deepdale mellan Preston och Middlesbrough. The Lilywhites tillhörde andraligans främsta lag i egen borg under föregående säsong, men den styrkan är som bortblåst i år. 1-1-6 lyder hittills raden på eget gräs och det blir inte lätt att bryta den mörka trenden under onsdagsaftonen. Middlesbrough kommer från blandade resultat den senaste tiden men överlag är Neil Warnocks mannar ett mer stabilt gäng än lillördagens motståndare. Håller sig tvåan runt 40 procent kan den gott lämnas allena.

10. Bristol City - Blackburn 2

Statistik
Målglatt möte att vänta på Ashton Gate mellan två offensivt lagda kombattanter. Bristol City har kört fast på slutet, inte minst senast mot Birmingham. 0-1 i brakan var, trots allt, inte helt oväntat då värdarna generellt haft medstuds under säsongen och den här uppgiften blir inte heller den enkel. Blackburn krigade sig till en heroisk poäng borta mot Brentford senast men får här klara sig utan avstängda mittbacken Lenihan. Armstrong, Elliott och Gallagher ska dock klara av att göra mål ändå och tvåan är ett sunt utgångstecken. Ettan agerar sällskap på större rader.

11. Barnsley - Wycombe 1

Statistik
Trots brakförlust med 0-4 var Valérien Ismaël nöjd med Barnsleys insats mot Bournemouth. Sett till matchbilden går det faktiskt att hålla med tränaren då The Tykes stod upp mer än väl, men Körsbärens dödliga effektivitet framför mål fällde avgörandet då. Barnsley har onekligen förbättrats sedan Ismaël tog över och kontraktet bör inte vara några problem att lösa i vår. Det lär det dock vara för Wycombe som nu är uppe i sex raka utan seger. Visserligen speglas fyra kryss i samma period, men The Chairboys behöver trepoängare. Någon sådan blir det inte här. Strecka från vänster.

12. Norwich - Nottingham X

Statistik
Norwich låg pyrt till mot Sheffield Wednesday men efter tre magiska minuter i slutet av matchen lyckades Kanariefåglarna både kvittera och vända till seger. Skönt för Farke och gänget som dock har ett fortsatt prekärt skadeläge att förhålla sig till. Nottingham är tillbaka i samma hjulspår som i början av säsongen och ska Chris Hughton få behålla sin relativt nytillträdda post som bas över Sherifferna är det dags att börja plocka poäng. Här ska gästerna ses med godare chans till just det än vad strecken gör gällande. Alla tecken.

13. Reading - Birmingham X

Statistik
Reading har hittat tillbaka efter en tung start på november och har nu fyra raka utan förlust. Segern mot Nottingham var minst sagt välförtjänt även om The Royals fick hjälp av en tidig utvisning på Yates. Här blir ändå svenska folket förblindade av tabellen. Reading har problem med att prestera jämnt över tid och här gästas värdarna av ett gäng som inte ger bort en millimeter. Birmingham tog en efterlängtad viktoria mot Bristol City i helgen och Aitor Karankas gubbar ska kunna stå upp bra även på Madejski Stadium. Måla tvärs över och jobba in högersidan.


Singelstrecket! - Inter

Inter behöver vinna för att ha chans att ta sig vidare och mot ett normalt bortaskyggt Shakhtar ska Contes mannar inte gå bort sig. Lukaku avgör.

Kupongrensaren! - Midtjylland

Midtjylland får en fin chans att avsluta med huvudet högt då ett förmodat roterande Liverpool gästar. Strecken sitter helt skevt och vänstersidan är av högsta prio.


Spelförslag:

432 rader

1. R.Madrid - M-gladbach 1x2
2. Ajax - Atalanta 1
3. Inter - Shakhtar 1
4. Salzburg - A.Madrid 12
5. Man City - Marseille 1x
6. B.München - Lok.Moskva 1x
7. Midtjylland - Liverpool 1x
8. Olympiakos - Porto 1
9. Preston - Middlesbrough 2
10. Bristol City - Blackburn 2
11. Barnsley - Wycombe 1
12. Norwich - Nottingham 1x2
13. Reading - Birmingham 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. R.Madrid - M-gladbach 1x2
2. Ajax - Atalanta 1(2)
3. Inter - Shakhtar 1
4. Salzburg - A.Madrid 1(x2)
5. Man City - Marseille 1(x)
6. B.München - Lok.Moskva 1x
7. Midtjylland - Liverpool 1x2
8. Olympiakos - Porto 1
9. Preston - Middlesbrough 2
10. Bristol City - Blackburn (1)2
11. Barnsley - Wycombe 1x
12. Norwich - Nottingham (1)x(2)
13. Reading - Birmingham 1x2Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td