Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2020
14

Tips & Analys för Topptipset 15/12

Tisdagen bjuder på fotbollsunderhållning av högsta klass då Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga kör vecko-omgång. Med största sannolikhet hämtar storfavoriterna Manchester City och Real Madrid varsin seger och då blir utdelningen skral. En lägre systemstorlek med högre radinsats är att rekommendera om man inte går emot någon av dessa. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Wolverhampton - Chelsea 2

Statistik
Wolverhampton har haft det kämpigt under hösten och än värre blev det då Raúl Jiménez åkte på en allvarlig hjärnskakning mot Arsenal. 29-åringens frånvaro har varit märkbar där Vargarna lämnat mållösa från de senaste två och så kan mycket väl bli fallet även här. Chelsea har nämligen sett riktigt solida ut defensivt där Edouard Mendys inträde gjort en markant skillnad. Att Frank Lampard återigen saknar yttrarna Ziyech och Hudson-Odoi är däremot oroväckande. Trolig tvåa men håll ett öga på procentfördelningen och tveka inte på att öppna upp plånboken.

2. Manchester City - West Bromwich 1

Statistik
Helgens Manchester-derby levde inte upp till förväntningarna utan blev istället något av ett sömnpiller. Till skillnad från det mötet bör Sergio Agüero finnas tillgänglig och Pep Guardiola har onekligen saknat sin argentinske målspruta. Att 32-åringen inleder från start känns tveksamt men att kunna slänga en spelare av Agüeros kaliber är få förunnat. West Bromwich ska dock vara chanslösa på Etihad Stadium alldeles oavsett då Slaven Bilić manskap inte gett oss någon som helst anledning att tro på en biljett till kommande upplaga. Bergetta!

3. Real Madrid - Athletic Bilbao 1

Statistik
Real Madrid kommer från en utslagsgivande vecka där Champions League-avancemang stod på spel följt av ett stekhett Madrid-derby. Något Marängerna klarade med bravur och besegrade såväl Mönchengladbach som Atlético Madrid med siffrorna 2-0. Zinedine Zidane kan således få arbetsro för stunden och vi förväntar oss att den spanska giganten tar sin fjärde raka viktoria här. Athletic Bilbao trivs klart bättre i sin hemmaborg och har inte minst haft det problematiskt i inbördes bortamöten. Faktum är att baskerna inte har besegrat Real Madrid på resande fot sedan 2005. Sedan dess har lagen mötts i huvudstaden vid 16 tillfällen varav värdskapet gått segrandes ur 14 (!) av dessa. Ettan kan absolut spikas på mindre system.

4. Benevento - Lazio 2

Statistik
Derby della Inzaghi! Bröderna Filippo och Simeone ställs nu mot varandra vid sidlinjen och ett Benevento på uppgång kan absolut överraska. Värdskapet har sannerligen ryckt upp sig på senare tid även om nykomlingarna oturligt fick lämna tomhänta borta mot Sassuolo senast. Filippo Inzaghi behöver dock lära sina offensiva pjäser ett och annat om kylan framför mål där det inte minst förväntas mer från rutinerade Gianluca Lapadula. Lazio har tveklöst en högre kapacitet men formen är oroväckande. Noterbart är även att lagen möttes i en träningsmatch inför säsongen som slutade med en mållös historia. Vi helgarderar och håller tummarna att “Superpippo” visar lillbrorsan vart skåpet ska stå!

5. Werder Bremen - Dortmund 2

Statistik
Dortmund har visat sig extremt ojämna i sina prestationer och kommer närmast från en bedrövlig insats hemma mot Stuttgart där BVB föll med förnedrande 5-1. Stjärnan Erling Håland saknades då och förväntas återigen vara otillgänglig tillsammans med bland andra Thomas Delaney och Thorgan Hazard. Werder Bremen har i sin tur gått segerlösa från de senaste åtta omgångarna. Mycket på grund av att den viktiga anfallsduon Niclas Füllkrug och Davie Selke dragits med skadeproblem och kommer återigen saknas. Då blir det tufft för Die Werderaner och till rimlig procent är spiktvåan ett faktum.

6. Hertha Berlin - Mainz 1

Statistik
Mainz har inte haft någon trevlig höst där inte minst Robin Quaison varit långt ifrån fjolårsformen. En som däremot har imponerat är den hett eftertraktade fransosen Jean-Philippe Mateta. 23-åringen har stått för hela sju av lagets tolv baljor denna säsong men det hjälper föga med ett läckande försvar. Hertha Berlin har i sin tur gått från klarhet till klarhet och stått för imponerande insatser mot lag som Bayer Leverkusen, Wolfsburg och Mönchengladbach. Formstarke Matheus Cunha är tillbaka från avstängning och då har vi svårt att se värdskapet lämna tomhänta. Trolig etta spikas till rimlig procent, annars räcker 1X långt.

7. Stuttgart - Union Berlin 1

Statistik
Det är två formstarka lag som ställer upp på Mercedes-Benz Arena. Stuttgart har varit säsongens stora överraskning och som ovan nämnt stod nykomlingarna för en formidabel insats borta mot Dortmund senast. Silas Wamangituka kommer med strålande form och fortsätter de rödvita så här är det bara en tidsfråga innan segrarna börjar trilla in även i hemmaborgen. Union Berlin står på samma poängskörd som sin motståndare och i lördags plockades en pinne mot självaste Bayern München. Då som nu saknades bland andra Max Kruse och Robert Andrich vilket såklart är tunga avbräck. Knapp fördel Stuttgart och vi inleder därifrån men garderar tidigt.

8. Watford - Brentford X

Statistik
Kupongen avrundas med ett väldigt intressant toppmöte på Vicarage Road. Med Troy Deeney tillbaka i form ser Watford riktigt starka ut där 32-åringens näsa för mål kombinerat med ett solitt försvar är ett vinnande recept. I hemmaborgen har The Hornets dessutom samlat ihop 22 poäng från nio möten, flest i hela ligan. Ett svårspelat Brentford ska dock inte underskattas. The Bees har inte förlorat på de senaste elva omgångarna där senaste nederlaget kom i oktober. Ovisst möte som gör sig bäst helgarderat.


Singelstrecket! - Manchester City

Av de inledande tolv omgångarna har West Bromwich inget i Premier League att göra. The Albions har släppt in flest mål i hela ligan och det är något De Bruyne och company kommer exponera.

Kupongrensaren! - Benevento

Benevento har stått för en rad fina insatser på senare tid och här väntar ett familjederby på tränarfronten mellan Filippo och Simeone Inzaghi. Vi hoppas på den förstnämnda i jakten på högre utdelning.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Chelsea x2
2. Man City - West Brom 1
3. R.Madrid - A.Bilbao 1
4. Benevento - Lazio 1x2
5. W.Bremen - Dortmund 2
6. Hertha Berlin - Mainz 1x
7. Stuttgart - Union Berlin 1x
8. Watford - Brentford 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Chelsea x2
2. Man City - West Brom 1
3. R.Madrid - A.Bilbao 1x2
4. Benevento - Lazio 1(x2)
5. W.Bremen - Dortmund (x)2
6. Hertha Berlin - Mainz 1(x)
7. Stuttgart - Union Berlin 1x2
8. Watford - Brentford 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td