Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2020
17

Tips & Analys för Topptipset 18/12

Fredagsmyset står för dörren och vad passar då bättre än en europeisk tripp? Tyskland, Spanien, England, Belgien, Holland, Portugal, Italien och Frankrike är länderna som står för underhållningen och vi skjuter klackarna i taket per omgående!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Union Berlin - Dortmund 2

Statistik
Lucien Favre har som bekant fått dojjan av Dortmund och det blev omgående seger i schweizarens frånvaro via 2-1 mot Werder Bremen. Tills vidare styr Edin Terzic Die Borussen och det är inte omöjligt att han får ansvaret säsongen ut om det fortsätter att se bra ut. Kommer Dortmund upp i samma nivå som mot Markus Rosenbergs gamla lag ska de ses med bra chans i huvudstaden. Union Berlin inledde urstarkt men har nu inte vunnit på fyra raka omgångar. Det blir tufft att bryta den trenden mot ett i grunden betydligt bättre BVB. Tvåan står stadigt allena.

2. Athletic Bilbao - Huesca X

Statistik
Athletic Bilbao har för vana att prestera ojämnt och för stunden är baskerna inne i en sämre trend. Två förluster på de tre senaste är oroande. till mötet med Huesca saknas både García och Álvarez. Trots det får de rödvita ett enormt stort förtroende av tipparna. Huesca mår bättre för stunden och efter den meriterande pinnen mot Granada blev det triumf senast mot Alavés. Till rådande streck går det inte att utesluta gästerna. Måla tvärs över.

3. Preston - Bristol City 2

Statistik
Oviss fajt från Deepdale mellan två gäng som har svårt med kontinuiteten. Preston hör till ligans sämsta aktörer på eget gräs så här långt och det är ett facit som inte innebär den playoffplats som värdarna siktar på. Gästande Bristol City har samma målsättning, men gästerna kommer med reducerat manskap till Lancashire då både Diedhiou och Weimann fattas. Svänga lär matchbilden göra men även om gaffeln agerar utgång är det läge att också plocka med krysset på större rader.

4. Charleroi - Anderlecht 1

Statistik
Belgien och Jupiler League bjuder på toppmöte då trean Charleroi tar emot femman Anderlecht. De förstnämnda kommer, liksom gästerna, från två raka vinster där framför allt offensiven glänst med totalt sex gjorda mål. Således har den gamla mittbacken Kompany, som numera basar över Anderlecht, en tuff uppgift framför sig, men helt utan poängchans ska inte Kompany och company ses. Börja med ettan där lillvärdet finns och plocka sedan med krysset på större system.

5. Zwolle - FC Emmen X

Statistik
Oviss batalj från tulpanriket där strecken talar om en ensidig historia. Zwolle har bara vunnit två matcher av totalt tolv möjliga men streckas ändå upp som om de vore Ajax. Det blir aningen skevt då gästande FC Emmen håller nog så hög nivå i grunden. Besökarna slog nyligen ut Groningen i cupen och kan de bara komma upp i liknande nivå här går inte värdarna säkra. Alla tecken rekommenderas redan från start och för den riktigt modiga är ettan ett potentiellt avslag.

6. Portimonense - Famalicao 1

Statistik
Famalicao var ett av överraskningslagen i det portugisiska finrummet i fjol, men till den här säsongen har flera nyckelspelare försvunnit. Gustavo Assuncao finns kvar, men den defensiva mittfältaren bär knappast upp gästerna på egen hand. Tufft lär det bli under fredagen då resan går till Portimao. Här håller Portimonense till och även om värdarna befinner sig i bottenträsket är det här en fajt som spökar för Famalicao. Portimonense vann båda mötena aktörerna emellan under föregående säsong och 1X är med det sagt ett sunt lås.

7. Frosinone - Salernitana 1

Statistik
Från botten av Portugal till toppen av Serie B i Italien. Frosinone har Serie A i sikte och med tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste är Nestas grabbar ett formstarkt gäng. Salernitana, tabelltvåa, är på väg åt motsatt håll med endast en inspelad poäng av de senaste sex möjliga. Bortaspelet är inget som pågarna från Salerno föredrar och här får de vara nöjda om de löser en pinne. Ettan agerar utgång och får sedan sällskap av krysset.

8. Sochaux - Grenoble X

Statistik
Oerhört jämna Ligue 2 avrundar kalaset och jämnt är precis vad det lär bli på Stade Bonal. Grenoble har varit synonymt med stabilitet den senaste tiden, något endast ett insläppt mål på de sju senaste (!) matcherna vittnar om. Med det sagt blir det inte enkelt för tabelltvåan att åka och tas med Sochaux. Värdarna är också de ett stabilt herrskap och lyckas de bara omvandla ett par kryss till ett par segrar istället ska de kunna vara med och slåss i toppen. Större system innehar alla tecken.


Singelstrecket! - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund har gjort sig av med Favre och kanske är det rätt väg för att få fart på truppen. Det blev omgående seger mot Werder Bremen och Union Berlin är ett lag Die Borussen normalt ska betvinga enkelt.

Kupongrensaren! - Huesca

Bilbao är inne i en mörk trend och kommer inte att få något gratis mot Huesca. Nykomlingarna ska ses med god skrällchans i Baskien.


Spelförslag:

72 rader

1. Union Berlin - Dortmund 2
2. Athletic Bilbao - Huesca 1x2
3. Preston - Bristol City 12
4. Charleroi - Anderlecht 1
5. Zwolle - FC Emmen 1x2
6. Portimonense - Famalicao 1x
7. Frosinone - Salernitana 1
8. Sochaux - Grenoble x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Union Berlin - Dortmund 2
2. Athletic Bilbao - Huesca 1x2
3. Preston - Bristol City 1x2
4. Charleroi - Anderlecht 1x
5. Zwolle - FC Emmen 1x2
6. Portimonense - Famalicao 1(x)
7. Frosinone - Salernitana 1(x)
8. Sochaux - Grenoble (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td