Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2020
23

Tips & Analys för Stryktipset 26/12 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips så har Svenska spel valt att erbjuda en stor julklapp till oss Stryktipsfantaster. Lördagens omgång har rejält med jackpotpengar i potten med hela 25 miljoner extra. Vi på Sharps vill krydda till omgången ännu mer genom en tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 200kr (dubbla priset nu i jul till denna megajackpoten) i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite julmys!

Stort lycka till och god jul allesammans!


Det finns lördagar och sedan finns det Boxing Day. Det är den bästa dagen på hela året och 2020:s sista Stryktips är laddat med en jackpot på 25 miljoner kronor, dra på trissor! Fem gånger Premier League och åtta resor i The Championship är vad som ska benas ut i jakten på odödligheten, nu kör vi så det ryker!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - Chelsea 2

Statistik
Arsenal fick rådäng av Manchester City i Ligacupen och nu måste verkligen Arteta och gänget börja vinna matcher för att rädda det som går av säsongen. Det blir dock tufft att rå på Chelsea då The Gunners ser ut att få klara sig utan både Partey och Aubameyang. Dessutom skadade sig Martinelli omgående i sin comeback. Frank Lampard får med största sannolikhet avvara både Chilwell och James, men med offensiva hot som Pulisic, Abraham och Mount ska det räcka långt för de blåklädda ändå. Tvåan singlas med gott hopp.

2. Manchester City - Newcastle 1

Statistik
Dessvärre blir kupongen en 12-rätters när vi vänder blickarna mot Etihad. Manchester City körde över Arsenal i Ligacupen utan några som helst problem och då Agüero väldigt snart är tillbaka i full form har Guardiola knappt en spelare på skadelistan. Det tackar spanjoren säkerligen inte nej till då det hektiska spelschemat blir än värre. Newcastle åkte i sin tur ur Ligacupen mot Brentford och då Steve Bruce matchade samtliga tillgängliga nyckelspelare lär det ha tärt på krafterna. Skatorna har dessutom en hel drös med avbräck inför resan till Eastlands. Megaetta.

3. Aston Villa - Crystal Palace 1

Statistik
Aston Villa fortsätter att rada upp starka prestationer och segern mot West Bromwich blev också extra bekväm då Jake Livermore såg rött tidigt. Ross Barkley och Ezri Konsa har tränat i veckan och den förstnämnda blir välkommen offensiv draghjälp för Jack Grealish. Här lär Villa säkerligen streckas högt, men det är också befogat då Crystal Palace står för motståndet. Hodgsons mannar föll ihop totalt mot Liverpool och det skulle inte förvåna om den gode Roy siktar på att stänga igen butiken på Villa Park. Det räcker max till ett kryss.

4. Fulham - Southampton 2

Statistik
Spännande möte från Craven Cottage där ett Fulham på uppgång tar emot ett Southampton som är i toppen för att stanna. Saints förlust mot Manchester City var väntad, men de rödvita stod för en insats som lovade mer. Trots att Hassenhüttl får formera sin startelva utan tillgång till Ings och Romeu ska gästerna gälla som favoriter i London. Fulham har lyft sig mot slutet men här saknas både Cavaleiro och Andersen, två spelare som varit starkt bidragande till bättringen. Tvåan spikas trots att den lär överstreckas.

5. Sheffield United - Everton X

Statistik
Trots John Lundstrams utvisning i den första halvleken hade Sheffield United Brighton i brygga sånär som in på slutsignalen. Danny Welbeck kvitterade Jayden Bogles ledningsmål med endast ett fåtal minuter kvar och även om det säkerligen sved var det en poäng med mersmak för The Blades. Kommer de upp i liknande nivå här går inte Everton säkra. The Toffees har frågetecken för viktiga trion Allan, Rodríguez och Digne och gästerna kommer dessutom från en tuff Ligacup-kvartsfinal mot Man United i onsdags. Gardera hela vägen.

6. Watford - Norwich 2

Statistik
Från Premier League till The Championship och mötet mellan två lag som i fjol tillhörde finrummet. Norwich har hittills visat att de är ruskigt sugna på att ta sig tillbaka. Kanariefåglarna är seriens överlägset bästa bortalag och med Buendía och Pukki i de främre leden har tränare Farke det gott ställt. Watford har också de bredd och spets för att tillhöra toppen hela vägen in på målsnöret, men insatsen borta mot Huddersfield (0-2 i brakan) lämnade en del övrigt att önska. Tvåan först, därefter garderas det i samråd med plånboken.

7. Cardiff - Brentford X

Statistik
Brentford lade ännu ett Premier League-lag på rygg i Ligacupen då Newcastle slogs ut i tisdags. Det var en prestation som hette duga, men även om det garanterat gjort gott för självförtroendet betyder den också att The Bees kommer med mer eller mindre slitna ben till Wales. Cardiff kan mycket i sina stunder vilket inte minst syntes i segern mot Watford och The Bluebirds ska kunna stå upp bra under lördagen. Krysset är en potentiell spik på mindre system, på de större rekommenderas hela spannet.

8. Barnsley - Huddersfield 2

Statistik
Två aktörer som fått sig ett rejält spelmässigt lyft sedan respektive tränarbyte mäter svärd på Oakwell Ground. Valérien Ismaël har fått ett på pappret mediokert Barnsley att spela trevlig och vägvinnande anfallsfotboll medan Marcelo Bielsas gamla assistent Carlos Corberán har implementerat tokoffensiv i det tidigare trötta Huddersfield. Räkna med mängder av målchanser i South Yorkshire och när det vankas nätrassel är alltid gaffeln (etta-tvåa) ett sunt val. Framför allt då tvåan erbjuder fint värde.

9. Derby - Preston X

Statistik
Det blir en glädjefylld jul hemma hos familjen Rooney. Sonen Kai har precis kritat på för Manchester United och pappa Wayne ser ut att ha fått rätsida på sitt Derby i The Championships nedre regioner. Segern mot Swansea var helt i sin ordning och fortsätter The Rams på det snåret är snart bottenträsket ett minne blott. Tuff batalj väntar dock här. Preston har rest med den äran så här långt och i vindsnabba lirare som Sinclair och Barkhuizen är The Lilywhites alltid farliga på omställningar. Ettan streckas för högt och mår bra av garderingar i ett tidigt skede.

10. QPR - Swansea 2

Statistik
Drabbningen på Kiyan Prince Foundation Stadium, mer känd som Loftus Road, lär inte locka särskilt många tv-tittare. Queens Park Rangers bjuder sällan upp till dans och det var också ett bra tag sedan som Londonlaget tog en trepoängare. I slutet av november besegrades Rotherham och med det sagt är det inte troligt att The Superhoops bryter den negativa trenden här heller. Swansea är minst en nivå bättre och framåt är Jamal Lowe och Andre Ayew ständigt på språng. Bli inte förvånade om någon ur duon avgör här. X2 räcker.

11. Reading - Luton X

Statistik
Reading gick rejält på pumpen redan i den första halvleken mot Brentford. 0-3 i skötet var ord och inga visor och med viktiga spelare som Swift, Puscas och framför allt Joao på skadelistan är The Royals dalande i tabellen högst väntat. Trots det ser ettan ut att streckas på i rask takt när Luton gästar Madejski Stadium. Hattmakarna stod för en rejäl försvarsinsats i 0-0-mötet mot Bournemouth senast och här förtjänar de röda betydligt större förtroende än vad de ser ut att få. Högersidan är av högsta prio.

12. Nottingham - Birmingham 1

Statistik
City Ground bjuder in till en riktig grismatch mellan två herrskap som springer runt med konstant nackspärr. När Nottingham och Birmingham spelar fotboll är lädret i luften förespråkat från båda håll. Gästerna har på något mirakulöst sätt plockat poäng i över hälften av deras matcher hittills, men en placering på den undre halvan är trots det karvad i sten åt Karanka och company. Nottingham har kapacitet för att hamna ett par pinnhål upp, men spelet har knappast lyfts sedan Chris Hughton tog över rodret. 1X torde räcka.

13. Coventry - Stoke 2

Statistik
Julhelgen och kupongen går i mål på St. Andrew’s där Coventry tar emot Stoke. Nykomlingarnas fina förlustfria svit på åtta matcher bröts senast mot Sheffield Wednesday. Även om Coventry var det spelförande laget i den matchen var det väntat att ett trendbrott skulle komma förr snarare än senare då truppen i ärlighetens namn inte håller någon vidare nivå. Det gör däremot Stokes och efter en lite dystrare period fick The Potters segerjubla mot Blackburn i förra omgången. En brutalt orättvis seger sett till matchbilden, men här ska de rödvita väga tyngre. Tvåan först, krysset sedan.


Singelstrecket! - Manchester City

City fick smälla in ett par baljor på Arsenal och mot ett reducerat, slitet och alldeles för dåligt Newcastle ska de ljusblå kunna göra ännu fler. Given etta.

Kupongrensaren! - Luton

Reading är inte att lita på och när ett defensivt förbättrat och vilt kämpande Luton står på andra sidan ska högersidan inte undervärderas så som den gör. The Hatters ordnar fin utdelning.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Chelsea 2
2. Man City - Newcastle 1
3. Aston Villa - Crystal P 1x
4. Fulham - Southampton 2
5. Sheffield U - Everton 1x2
6. Watford - Norwich 2
7. Cardiff - Brentford x
8. Barnsley - Huddersf. 12
9. Derby - Preston 1x2
10. QPR - Swansea x2
11. Reading - Luton 1x2
12. Nottingh. - Birmingh. 1x
13. Coventry - Stoke 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Chelsea 2
2. Man City - Newcastle 1
3. Aston Villa - Crystal P 1x
4. Fulham - Southampton 2
5. Sheffield U - Everton (1)x(2)
6. Watford - Norwich 1x2
7. Cardiff - Brentford (1)x(2)
8. Barnsley - Huddersf. (1)2
9. Derby - Preston 1x2
10. QPR - Swansea (x)2
11. Reading - Luton 1x2
12. Nottingh. - Birmingh. 1x
13. Coventry - Stoke (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (17)

promo
td