Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2020
30

Tips & Analys för Topptipset 1/1

Årets första Topptips får det onekligen att vattnas i gomseglet. Toppmatcherna avlöser varandra genom hela kupongen när vi ska resa genom England, Skottland, Spanien och Tyskland i jakten på åtta gröna bockar. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:29

1. Everton - West Ham X

Statistik
Vi inleder på Goodison Park där Everton kommer utvilade efter att matchen mot Manchester City blev uppskjuten. Nämnas bör dock att Ancelotti och company brottas med skadebekymmer på viktiga spelare som Digne, Richarlison, Rodríguez och Allan. Det är inga dussinlirare direkt och skulle samtliga fattas blir det svårt att tas med West Ham. David Moyes mannar är svåra att bryta ned och dessutom har The Hammers flera rejäla hot på fasta situationer. Måla tvärs över och jobba in värdet i öst.

2. Manchester United - Aston Villa 1

Statistik
Det satt ruskigt långt inne men till slut lyckades Manchester United få hål på ett defensivt välorganiserat Wolverhampton. Marcus Rashford satte målet assisterad av Fernandes och det är en duo som kan sänka samtliga lag i Premier League vilken dag som helst. Överlag har Solskjaer betydligt fler alternativ att välja bland kontra Dean Smith i Aston Villa. Gästerna har verkligen lyft sig gentemot föregående säsong, men den här uppgiften blir övermäktig för Villa. Etta!

3. Sheffield Wednesday - Derby 2

Statistik
På tal om att lyfta sig är det precis vad Wayne Rooney och hans Derby har gjort den senaste tiden. En förlust på de åtta senaste ligamatcherna är enormt imponerande och med kölhalningen av Birmingham (4-0) allra senast är The Rams onekligen i gott slag för stunden. Det är även till viss del Sheffield Wednesday som nyligen gjort sig av med bakåtsträvaren Tony Pulis. Här får ändå Ugglorna ändå svårt att stå emot Derby och utgångstvåan ska ses som en tämligen klar sådan. Krysset följer på större system.

4. Tottenham - Leeds 1

Statistik
Liksom Everton fick Tottenham sin match mot Fulham inställd på grund av Coronaviruset. Därmed får Mourinhos mannar välbehövlig vila i benen då de sett tröttkörda ut den senaste tiden. Tufft motstånd väntar dock i form av Leeds som verkligen har ångan uppe. The Damned United spelade brallorna av West Bromwich senast och offensiven ser oerhört stark ut för Bielsas adepter. Trots den fördelaktiga pausen för Spurs går det inte att utesluta gästerna här. Gubben först, alla tecken därefter.

5. Rangers - Celtic 1

Statistik
Det är dags för Old Firm i Glasgow! Detta stekheta möte glöder mer än vanligt för stunden då ett tronskifte är på väg att inträffa i Premiership. Rangers tågar mot ligatiteln under Gerrards ledning och med raden 18-2-0 går det inte att säga annat än att de blå fullständigt sköljt över allt motstånd hittills. Celtic gör å sin sida sin sämsta säsong på mycket länge och här får faktiskt gästerna slå ur underläge. Ytterst tydlig utgångsetta på Ibrox.

6. Villarreal - Levante X

Statistik
La Liga sticker emellan med en dust från Valencia mellan Villarreal och Levante. Unai Emerys mannar inkasserade sin andra förlust för säsongen senast mot Sevilla. Prestationen var en blek sådan och här blir Den gula ubåten alldeles för hårt betrodd. Gästande Levante visar fin form för stunden med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste tävlingsmatcherna och ska ses med betydligt större poängchans än vad strecken ger sken av. Alla tecken ska med ögonaböj.

7. Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen 1

Statistik
Bundesliga återstartar efter juluppehållet och för Bayer Leverkusen var firandet inget muntert sådant. Seriefinalen mot Bayern München torskades och även om det i sig inte var en förlust att skämmas över väntar ånyo tufft motstånd här. Eintracht Frankfurt har haft lätt för just den här matchen genom åren och den väntade matchbilden tros passa värdarna allra bäst då de kan kontra med Kamada och Silva i spetsen. Värdet till vänster ser tilltalande ut och den modiga lämnar den överstreckade tvåan utanför.

8. Werder Bremen - Union Berlin 2

Statistik
Werder Bremen gick in i mötet med Mainz med fyra raka förluster innanför bältet, men väl där vann Markus Rosenbergs gamla lag igen. Det ska dock inte dras för stora växlar av den kampen då Mainz och även Schalke är två skamfläckar i årets Bundesliga. Union Berlin slog å sin sida Borussia Dortmund med 2-1 och kan se tillbaka på en imponerande första halva av säsongen. Högersidan gillas klart mest, gardera efter plånbok.


Singelstrecket! - Manchester United

United ser verkligen ut som en titelutmanare för stunden och Solskjaer har en hel hög med potentiella matchvinnare att välja bland. Lika gott ställt är det inte hos Aston Villa som trots fin form får det tufft på Old Trafford.

Kupongrensaren! - Eintracht Frankfurt

Frankfurt trivs ypperligt när de får ligga på rulle och det är precis vad de kommer att få göra mot Leverkusen. Värdet till vänster är alldeles för bra för att missa.


Spelförslag:

72 rader

1. Everton - West Ham 1x2
2. Man United - Aston V 1
3. Sheffield W - Derby 2
4. Tottenham - Leeds 12
5. Rangers - Celtic 1
6. Villarreal - Levante 1x2
7. E.Frankfurt - Leverkusen 1x
8. W.Bremen - Union Berlin x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Everton - West Ham 1x2
2. Man United - Aston V 1
3. Sheffield W - Derby (x)2
4. Tottenham - Leeds 1x2
5. Rangers - Celtic 1(x)
6. Villarreal - Levante 1x2
7. E.Frankfurt - Leverkusen 1x
8. W.Bremen - Union Berlin (1x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (2)

promo
td