Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2020
31

Tips & Analys för Stryktipset 2/1 - TÄVLING + JACKPOT!

Till helgens Stryktips så har Svenska spel valt att erbjuda en trevlig nyårsraket till oss Stryktipsfantaster. Lördagens omgång har mycket jackpotpengar i potten med hela 16 miljoner extra. Vi på Sharps vill krydda till omgången ännu mer genom en tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 200kr (dubbla priset nu till nyårfirandet) i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite nyårsfirande!

Stort lycka till och gott nytt år allesammans!


Årets första Stryktips är sprängfyllt med matcher från Premier League och The Championship. För att göra det hela än mer spännande finns också en jackpot på 16 miljoner kronor att kriga om. Det får det att kittla i nerverna och här följer vägen mot 13 rätt!Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. West Bromwich - Arsenal 2

Statistik
Arsenal tog sin andra raka seger när Brighton betvingades med 1-0 efter att inhoppande Lacazette hittat rätt i den andra halvleken. Precis som mot Chelsea var det juniorerna som visade framfötterna för The Gunners då Saka och Smith-Rowe låg bakom mycket i offensiv riktning. Faktum är att en sådan som Aubameyang bör vara utanför startelvan om det fortsätter att se ut som det gjorde på AMEX Stadium. Här ska Arsenal ses med god chans till en tredje viktoria då resan går till Birmingham. West Bromwich fick rejält med stryk av Leeds senast och får svårt att hänga med när gästerna skruvar upp tempot. Trolig tvåa.

2. Crystal Palace - Sheffield United X

Statistik
Ångestmackan serveras på Selhurst Park där icke-vinstmaskinerna Crystal Palace och Sheffield United drabbar samman. Roy Hodgson och company har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher och med elva insläppta mål på bara de tre senaste är defensiven kaotisk för stunden. Sheffield United har inte vunnit en enda kamp på hela säsongen och tycks bli mer förankrade i botten för varje dag som går. Här kommer emellertid båda gängen att anse sig ha en lämpligt uppgift framför sig och då bör samtliga tecken finnas med redan från start.

3. Brighton - Wolverhampton 2

Statistik
Graham Potter lever farligt på sin post i Brighton. Trepoängarna lyser med sin frånvaro och den ack så viktiga dusten med Arsenal senast renderade i ytterligare ett surt nederlag trots en ganska fin insats på det stora hela. Enkelt blir det inte heller när Wolverhampton kommer på besök. Vargarna stod för en helgjuten insats på Old Trafford och hade så gott som räknat hem en pinne, men på tilläggstid ville Rashford annorlunda. Kommer Wolves upp i samma nivå här ska de ses med god möjlighet till poäng. Strecka från höger.

4. Stoke - Bournemouth 2

Statistik
Trots att Stoke tog ledningen tidigt i den första halvleken mot Nottingham ska de vara nöjda att slutresultatet stannade vid 1-1. Länge var det Sherifferna som höll i taktpinnen och då The Potters vunnit blott en av sina sju senaste tävlingsmatcher är formen definitivt inte på topp. Bournemouth visar betydligt mer för stunden och även om Körsbären får en dags mindre vila i benen inför den här kampen ska de ses med god chans ändå. Tvåan inleder, krysset tar plats i ett senare skede.

5. Swansea - Watford X

Statistik
Oviss toppmatch från Liberty Stadium. Swansea har en av seriens allra bästa anfallsduos i form av Lowe och Ayew. Den sistnämndas kreativa sida kombinerat med den förstnämndas snabbhet har varit en betydande faktor för Svanarnas offensiv så här långt. Watfords främre lagdelar går heller inte av för hackor med lirare som Deeney och Sarr, men ska det bli tal om direktuppflyttning måste gästerna höja sig vad gäller spelet på resande fot. Ovisst är bara förnamnet, måla brett.

6. Huddersfield - Reading 1

Statistik
Reading har stora problem med kontinuiteten i resultaten och Lucas Joaos skada har varit minst sagt ödesdiger för The Royals. Anfallaren är fortsatt osäker till spel här och med tanke på Huddersfields rejäla lyft mot slutet spås detta bli en tuff uppgift för gästerna. Raden 7-1-3 vittnar om The Terriers styrka i hemmaspelet och med färska triumfer mot lag som Watford och Blackburn räds inte värdarna årets första fajt. Ettan är en tänkbar spik.

7. Brentford - Bristol City 1

Statistik
Bristol City ser inte alls bra ut för stunden. Fyra nederlag på de fem senaste är direkt usla papper och The Robins hjälps heller inte av att ett helt koppel med spelare dras med skadebekymmer. Som om det inte vore nog väntar dessutom en av säsongens tuffaste resor. Brentford går å sin sida urstarkt för stunden. Viktige mittfältaren Christian Nörgaard är kvitt sin skada och han förstärker ett redan väl fungerande mittfält hos The Bees. Kommer Thomas Franks mannar upp i normal nivå städar de av Bristol City utan problem. Ettan lär streckas hårt men är icke desto mindre trolig för det.

8. Norwich - Barnsley 1

Statistik
Trots rejäl spel- och chansmässig dominans räckte inte Pukkis straffmål en kvart från slutet för att greja tre poäng åt Norwich mot Queens Park Rangers. Londonlaget kvitterade, också det på straff, drygt tio minuter senare vilket betydde att Kanariefåglarna återigen tappade poäng mot ett lag de normalt ska slå bekvämt. Nu gästas Farkes mannar av Barnsley. The Tykes kommer till Carrow Road med inte mindre än fem 2-1-segrar på de sex senaste i ryggen och räkna med att gästerna kommer bjuda upp till dans. Tvåan är med det sagt ett lockande komplement åt ettan.

9. Luton - QPR 1

Statistik
Queens Park Rangers krigade sig till en poäng borta mot Norwich efter en vild kämpainsats. Det ändrar dock inte det faktum att The Superhoops ligger pyrt till i nedre regionerna. Fyra segrar på 22 försök är inga kioskvältarsiffror direkt och tufft lär det bli under lördagen. Luton ger sällan bort något på hemmaplan och segern som togs på densamma senast mot Bristol City var helt i sin ordning. Med 1X sitter vi lugnt i båten då QPR är högst beskedliga utanför London.

10. Birmingham - Blackburn 2

Statistik
0-4 i brakan mot Derby innebar Birminghams fjärde torsk på de fem senaste och än mer oroande är de totalt tolv insläppta målen under samma period. Aitor Karanka har ett stort jobb framför sig för att förbättra värdarna och med den defensiva instabiliteten blir det inte roligt att ställas mot Blackburn. De blåvita har rejäl anfallskraft i Armstrong, Elliott och Brereton och trion får nu dessutom god bärhjälp av Dack som är tillbaka från skada. Hans återkomst betyder mycket. Strecka från höger.

11. Preston - Nottingham X

Statistik
Via tre raka segrar råder arbetsro för samtliga i och runt Preston, men att säga att The Lilywhites varit värda samtliga nio poäng vore att fara med osanning. Coventry var nog så bra som värdarna senast och här blir ettan väl hårt ansatt när Nottingham kommer på besök. Sherifferna håller i grund och botten jämbördig nivå med lördagens kombattanter och med nyfunnen form ska högersidan ses med klart större chans än vad streckningen gör gällande. Måla brett och jobba in Forest.

12. Wycombe - Middlesbrough 2

Statistik
Neil Warnocks hårt ansatta hårlinje blev garanterat ett par strån färre när han tvingades notera ett nederlag för sitt Middlesbrough mot Sheffield Wednesday. Boro var utan tvekan det bättre laget i den matchen, men närmare än Duncan Watmores reducering till 1-2 kom aldrig de rödvita. Överlag är det inget större fel på formen hos gästerna, men det skrala bortaspelet lämnar med det sagt en del övrigt att önska. Wycombe är inte mycket för världen men värdarna kommer stärkta efter segern hemma mot Cardiff senast. X2 blir utgången, men var inte blyg för ettan på större system.

13. Rotherham - Cardiff X

Statistik
New York Stadium ser två formsvaga aktörer ta kupongen i mål. Cardiff hade en lämplig uppgift framför sig senast då de ställdes mot Wycombe, men walesarna åkte hem med en 1-2-torsk och allt mer glapp upp till playoffplatserna. Det var The Bluebirds fjärde nederlag på de fem senaste och här kan inte Neil Harris mannar ta något för givet. Rotherham visar heller ingen vidare form för stunden, men på eget gräs är värdarna normalt svåra att mala ner. X2 går först men koppla gärna på hela spannet om plånboken tillåter.


Singelstrecket! - Brentford

Brentford ser ruggigt starka ut för stunden och flera potentiella matchvinnare i truppen. Bristol City är på väg åt motsatt håll formmässigt och de många skadorna hjälper inte The Robins i London.

Kupongrensaren! - Nottingham

Nottingham har fått med sig en del poäng mot slutet och har därmed lämnat det definitiva bottenträsket. Här ska Sherifferna ses med större chans till poäng än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

432 rader

1. West Brom - Arsenal 2
2. Crystal P - Sheffield U 1x2
3. Brighton - Wolves 2
4. Stoke - Bournemouth 2
5. Swansea - Watford 1x2
6. Huddersfield - Reading 1
7. Brentford - Bristol City 1
8. Norwich - Barnsley 12
9. Luton - QPR 1x
10. Birmingh. - Blackburn 2
11. Preston - Nottingham 1x2
12. Wycombe - Mboro x2
13. Rotherham - Cardiff x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. West Brom - Arsenal 2
2. Crystal P - Sheffield U 1x2
3. Brighton - Wolves (x)2
4. Stoke - Bournemouth (x)2
5. Swansea - Watford (1)x(2)
6. Huddersfield - Reading 1
7. Brentford - Bristol City 1
8. Norwich - Barnsley 12
9. Luton - QPR 1(x)
10. Birmingh. - Blackburn x2
11. Preston - Nottingham (1x)2
12. Wycombe - Mboro 1x2
13. Rotherham - Cardiff 1x2Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (12)

promo
td