Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
03

Tips & Analys för Topptipset 4/1

Måndagens Topptips brakar loss på den engelska sydkusten där Southampton tar emot Liverpool. Utöver den smällkaramellen ska vi även besöka Spanien, Portugal, Tyskland, Italien och Nederländerna i jakten på åtta gröna bockar. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19:59

1. Southampton - Liverpool X

Statistik
Vi inleder på St. Mary’s där Southampton tar emot Liverpool. De regerande mästarna har uppträtt skakigt den senaste tiden, något inte minst två raka kryss mot beskedliga gäng som West Bromwich och Newcastle vittnar om. Skadeläget är också fortfarande prekärt för Jürgen Klopp. Southampton ser ut att få klara sig utan Vestergaard och möjligen också McCarthy, men i övrigt är Helgonen fulltaliga. Då har de rödvita alla chanser att rå på ett för stunden svajigt Liverpool. Alla tecken.

2. Valencia - Cádiz 2

Statistik
Valencias kräftgång ser oändlig ut och förlusten mot Granada innebar att Los Che går in i kommande vecka under giljotinen. Det är minst sagt illavarslande och än värre kan det bli. Jason och Guedes sitter i botstugan under måndagen samtidigt som Gomez inte heller ser ut att komma till spel. Anfallaren ryktas bort till andra klubbar och tränare Gracia har garanterat sömnproblem vad gäller uruguayanens framtid. Cádiz stod för en solid defensiv insats senast mot Valladolid och ska här ses med betydligt större poängchans än vad strecken gör gällande. X2 inleder.

3. Gil Vicente - Belenenses 1

Statistik
Vidare till Portugal där två fajter från finrummet ska synas. Först ut är mötet på Estádio Cidade de Barcelos där Gil Vicente välkomnar Belenenses från Lissabon. Värdarna är uppe i två raka tävlingssegrar och viktorian borta mot Famalicao senast var en imponerande sådan. Belenenses fick i sin tur stryk av stadsrivalen Sporting Lissabon och även om det inte är en torsk att skämmas över blir det tufft att omgående studsa tillbaka här. 1X är ett starkt lås.

4. Portimonense - Sporting Farense 1

Statistik
Portugals andra dust är en otroligt viktig sådan nere i bottenträsket. Tabelljumbon Portimonense tar emot nästjumbon Sporting Farense och här kan verkligen den eventuella vinnaren vända på den hittills mörka säsongen. Portimonense är normalt ganska trygga i egen borg, men liksom i fjol kommer värdarna att slåss i de nedre regionerna under hela säsongen. Det kommer med största sannolikhet också gästerna att göra, främst på grund av det svaga bortaspelet. På resande fot har hittills en poäng tagits, fler blir det inte här. Ettan först, krysset sedan.

5. Fortuna Düsseldorf - Paderborn X

Statistik
Nykomlingsmöte från Zweite Bundesliga mellan två aktörer som båda spelade i Bundesliga i fjol. Än så länge har Fortuna Düsseldorf visat mest vilja att ta sig tillbaka igen, men här blir värdarna övervärderade. Paderborn har svajat en del inledningsvis, men i cupmatchen mot Union Berlin (3-2-seger) visade gästerna vad de kan när de vaknar på rätt sida. Högersidan rensar fint och bör finnas med redan på mindre system då det här är två i grunden jämna lag.

6. Lugo - Sporting Gijón 1

Statistik
Det som tidigare såg väldigt ljust ut för Sporting Gijón har nu vänt med besked. De rödvita har bara vunnit en av de fem senaste i ligaspelet och fortsätter det i samma takt är Gijón snart utanför playoffplatserna till finrummet. Coronaviruset har dessutom härjat i truppen och flera spelare ryktas missa dusten med Lugo under måndagen. Värdarna är betydligt mer ordinarie och har visat sin styrka på eget gräs flera gånger hittills. Ettan är en tänkbar spik, krysset säkrar upp på större rader.

7. Brescia - Vicenza 1

Statistik
Brescia drattade ur Serie A i fjol men trots att ett par viktiga kuggar lämnat inför den här säsongen ser framtiden ändå ljus ut. Värdarna befinner sig strax utanför playoff-platserna inför måndagen och ska ses med god vinstchans när Vicenza kommer på besök. Gästerna visar inte mycket form för stunden och bör normalt få det svårt på Mario Rigamonti. Pass dock på för streckningen. Ettan garderas efter plånbokens storlek, gärna hela vägen.

8. Jong Utrecht - Den Bosch 1

Statistik
Kupongen avrundas i tulpanriket med en dust från andradivisionen. Den Bosch är ett av seriens sämsta lag i grunden och så här långt har också gästerna motsvarat de förväntningarna med sin tabellposition. Delad jumbo med Dordrecht är spegelbilden för Den Bosch som får det tufft även under måndagen. Jong Utrecht är, precis som många andra lag i Eerste Divisie, starka på eget gräs och här vinner värdarna komfortabelt. Ettan singlas.


Singelstrecket! - Jong Utrecht

Den Bosch är seriens överlägset sämsta lag på bortagräs. Jong Utrecht kan i sin tur en hel del i egen borg och ska ses med god chans mot ett för dåligt besökargäng.

Kupongrensaren! - Cádiz

Valencia är helt under isen för tillfället och förutom ett dystert skadeläge verkar dessutom viktiga Gomez inte vilja spela för stunden. Cádiz ska definitivt kunna få med sig något från Mestalla.


Spelförslag:

72 rader

1. Southampton - Liverpool 1x2
2. Valencia - Cádiz x2
3. Gil Vicente - Belenenses 1x
4. Portimonense - Farense 1
5. F.Düsseldorf - Paderborn 1x2
6. Lugo - Sporting Gijón 1
7. Brescia - Vicenza 1x
8. Jong Utrecht - Den Bosch 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Southampton - Liverpool (1)x(2)
2. Valencia - Cádiz 1x2
3. Gil Vicente - Belenenses 1(x)
4. Portimonense - Farense 1x
5. F.Düsseldorf - Paderborn 1x2
6. Lugo - Sporting Gijón 1(x)
7. Brescia - Vicenza 1x2
8. Jong Utrecht - Den Bosch 1Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td