Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
04

Tips & Analys för Topptipset 5/1 - 250K EXTRA!

Tisdag innebär Topptips och kupongen vi har att göra med är starkt influerad av fransk fotboll. Ligue 2 bidrar med hela sex fajter där det ser ut att finnas gott om spelvärde att skörda. Det är dock i England vi börjar där en Ligacupsemifinal samt League Two sätter fart på bongen som är laddad med 250 000 kronor extra i potten!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Tottenham - Brentford X

Statistik
Det börjar dra ihop sig i den Engelska Ligacupen där vi nu är framme vid semifinalerna. En av de två är ett Londonderby på Tottenham Hotspur Stadium mellan José Mourinhos Tottenham och Thomas Franks Brentford. The Bees har på sin väg hit slagit ut inte mindre än fyra Premier League-lag och och här ska gästerna faktiskt kunna slå ut även ett femte. Tottenham får nämligen kort med vila i benen efter lördagens batalj med Leeds, något Brentford hoppas dra fysisk nytta av då de fick sin match mot Bristol City inställd. Högersidan rensar alldeles för bra för att inte vara med redan på mindre system.

2. Mansfield - Salford City 1

Statistik
League Two pillar in en dust innan vi sätter kurs mot Frankrike. Mansfield har överlag stått för en ganska trög inledning där de oavgjorda kamperna staplats på hög, men mot slutet tycks The Stags ha hittat in på rätt väg. Två raka segrar, den senaste med imponerande 4-0 mot Port Vale, vittnar om den saken och här får gästande Salford City en tuff uppgift framför sig. The Class of 92:s sidoprojekt tillhör topplagen i fjärdedivisionen, men det är inte på grund av bortaspelet. Här får The Ammies nöja sig med en pinne. Strecka från vänster.

3. Auxerre - Caen X

Statistik
Legendariske Guy Roux leder inte längre Auxerres representationslag, men 82-åringen ler säkerligen när han slår en flukt i Ligue 2-tabellen. Les Diplomates krigar på i toppen av andraligan, men här blir också de blåklädda övervärderade. Caen har gott om rutin från spel i Ligue 1 och ska ses med klart större poängchans än vad strecken gör gällande. Vikingarna har vunnit två av sina tre senaste bortamatcher och kan mycket väl få med sig något härifrån.

4. Chambly - Le Havre 1

Statistik
Jämn dust att vänta på Stade Pierre Brisson som för tillfället är Chamblys hemmaplan. Värdarna gick på uppehåll efter att ha spelat in fem av nio möjliga poäng på de tre avslutande matcherna, men allra mest imponerade målskyttet. Sju mål på 270 minuter går inte av för hackor och här måste Le Havre se upp. Le club doyen är försvagade sedan Kadewere lämnat för Lyon, men gästerna har trots allt bara förlorat en av sina fem senaste i ligan. 1X inleder även om alla tecken smakar bäst.

5. Clermont - Grenoble 1

Statistik
Snigelätarnas mest högoktaniga möte hittas på Stade Gabriel Montpied. Arenan med den maffiga långsidan är hemmaplan för Clermont och La Lancers har med all säkerhet haft ett muntert julfirande. Inför högtidshelgen hade värdarna vunnit tre och kryssat en av de fyra senaste i ligan, en form som behövs bibehållas under tisdagen då celebert besök väntas i form av serieledarna Grenoble. Gästerna har definitivt förtjänat sin topposition, men här får de trots allt slå ur underläge. Clermont löser minst en pinne, 1X.

6. Guingamp - Amiens 1

Statistik
Amiens drattade ur Ligue 1 i fjol och att döma av höstens resultat ser det inte ut att bli något återtåg för Saman Ghoddos gamla lag. Tiondeplatsen som gästerna innehar inför omstarten är på sin höjd okej, men det som framför allt oroar är det uteblivna målskyttet. 14 mål i offensiv riktning är underkänt och tvåans överstreckning gillas inte alls. Guingamp är inte lika bra som när Didier Drogba huserade i klubben, men nog förtjänar de rödsvarta större förtroende än vad tipparna vill ge. 1X är ett värdelås i dess sanna bemärkelse.

7. Toulouse - Paris FC 1

Statistik
Degerfors-sonen Ola Toivonens gamla gäng Toulouse trillade i fjol ur Ligue 1. Sejouren i andraligan ser dock ut att bli en ettårig sådan då Les Violets befinner sig i toppen inför omstarten. Med tre raka triumfer och hela tio gjorda mål är formen på topp. Paris FC huserar också i de övre regionerna, men här hade huvudstadslaget behövt heta Paris SG för att ha en chans. Ettan spikas trots viss överstreckning.

8. Valenciennes - Nancy 1

Statistik
I nästa fajt ser vi Valenciennes välkomna Nancy till Stade du Hainaut. Värdarna har kapacitet för att utmana om en playoff-plats fram mot våren, men höstens spel var alldeles för svajigt för att göra anspråk på mer än en mittenplacering. Nancy är i grunden en nivå sämre, men mot tisdagens opponenter har gästerna trivts i modern tid. 1X är ett tänkbart lås, men finns finanser över åker tvåan också med på större system.


Singelstrecket! - Toulouse

Toulouse vill ta sig upp till Ligue 1 fortast möjligt och värdarna befinner sig också i toppen inför omstarten. Det gör även Paris FC, men klasskillnad är att vänta på Stadium de Toulouse. Etta.

Kupongrensaren! - Brentford

Tottenham får minimalt med vila inför matchen mot Brentford. Spurs är dessutom som sämst när de förväntas föra matchbilden och här kan The Bees mycket väl fälla ytterligare ett Premier League-lag.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Brentford 1x2
2. Mansfield - Salford City 1
3. Auxerre - Caen 1x2
4. Chambly - Le Havre 1x
5. Clermont - Grenoble 1
6. Guingamp - Amiens 1x
7. Toulouse - Paris FC 1
8. Valenciennes - Nancy 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Brentford 1x2
2. Mansfield - Salford City 1(x)
3. Auxerre - Caen (1)x(2)
4. Chambly - Le Havre 1x2
5. Clermont - Grenoble 1(x)
6. Guingamp - Amiens 1x
7. Toulouse - Paris FC 1
8. Valenciennes - Nancy 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td