Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2021
06

Tips & Analys för Topptipset 7/1

Torsdagens Topptips innehåller sannerligen något för alla smaker. Portugal inleder med två duster från finrummet och blir sedan avlösta av Turkiet och Spanien på europeisk mark. Därefter pallrar vi oss till finrummet i Brasilien, Copa Sudamericana i Chile samt ligaboll i Australien där nattsuddarna får något att bita i. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 16:59

1. Nacional - Sporting 1

Statistik
Vi inleder på Madeira, Cristiano Ronaldos födelseö, där nykomlingarna Nacional ska mäta svärd med serieledarna Sporting Lissabon. Den före detta Benfica-profilen Rúben Amorim har sannerligen någonting spännande på gång med detta Sporting, men här blir gästerna övervärderade. Nacional har, framför allt på eget gräs, med besked visat att de hör hemma i finrummet. Formen är god med två raka tävlingssegrar och här kopplas hela spannet på direkt. Ettans värde är för bra för att missas.

2. Braga - Marítimo 1

Statistik
Fjolårssäsongen blev en succéartad sådan för Braga som lyckades slå sig in i den annars så cementerade topptrean. Ärkebiskoparna slutade då före Sporting Lissabon, ett lag de fick stryk mot i den förra omgången. Insatsen var det dock inget fel på och i egen borg är Braga normalt urstarka. Marítimo har inlett starkt med deras mått mätt, men utanför hemtrakterna håller gästerna ingen vidare nivå. Det kommer att synas här. Ettan lämnas allena.

3. Fenerbahce - Alanyaspor 1

Statistik
Toppfajt från turkiska Süper Lig där båda aktörerna siktar på att ta hem ligaguldet. Alanyaspor är kanske den största överraskningen bland lagen i topp, men gästerna har onekligen gjort det bra ända sedan start. Brassen Davidson är ett hot för samtliga motståndarförsvar i serien och även om Fenerbahce ska gälla som favoriter i kraft av hemmagräs får de se upp med den gode Davidson. Fener är inte lika bra som de en gång varit och utgångsettan kräver uppbackning på större system. Gärna hela vägen.

4. Girona - Lugo 1

Statistik
De europeiska fajterna stängs med en dust från Copa del Rey. Segunda División är divisionstillhörigheten för både Girona och Lugo och här ska herrskapen göra upp på de förstnämndas hemmaplan. Värdarna har vacklat i seriespelet och då superviktiga Cristhian Stuani gått skadad under större delar av säsongen är inte det så konstigt. Här ska dock Girona ses med bra chans även om Stuani inte ser ut att komma till spel. Lugo tar i princip samtliga poäng i ligaspelet i egen borg och här får gästerna vara nöjda om de lyckas lösa ett oavgjort resultat efter 90 minuter. Strecka från vänster.

5. Ceará - Internacional X

Statistik
Över till Sydamerika och betydligt senare avsparkstider. Första anhalt blir i Brasileiro Série A där Ceará tar sig an Internacional i ett på förhand ovisst möte. Med resultatraden 9-9-9 är värdarna ett av seriens jämnaste lag och Copa Sudamericana-platsen som de innehar inför den 28:e omgången bör vara en rimlig slutplacering. Internacional siktar i sin tur högre och via tre raka segrar har gästerna tagit sig upp på fjärdeplatsen som innebär lir i Copa Libertadores. Ceará är dock svåra att bryta ned på den här arenan och samtliga tecken rekommenderas därför redan från start.

6. Atlético GO - Vasco da Gama 1

Statistik
Atlético GO vräker inte in mål direkt, men det är ändå något visst med den interna skytteligan. Den toppas, delad förvisso, av Jean och det som är anmärkningsvärt med honom är att han är målvakt. Förstaslipsen tar hand om de flesta av värdarnas fasta situationer vilket för anor tillbaka till legenden Chilavert. På den egna mattan är Jean och grabbarna stabila, något gästande Vasco da Gama får svårt att ändra på. De anrika gästerna ligger pyrt till i botten av tabellen och med endast tre segrar på resande fot är det inte svårt att förstå varför. 1X är ett lås.

7. Coquimbo Unido - Defensa y Justicia 2

Statistik
Copa Sudamericana, Sydamerikas svar på Europa League, härnäst när vi vänder blickarna mot Chile. Coquimbo Unido delar hemland med Marcelo Salas och chilenarna förtjänar stående ovationer för att ha tagit sig så här långt. Mycket talar dock för att det roliga tar slut här. Formen pekar spikrakt nedåt och i grunden är värdarna minst en nivå sämre än Defensa y Justicia från Argentina. Med rätt inställning vinner gästerna det här. X2 är att betrakta som en helgardering.

8. Newcastle Jets - Western Sydney Wanderers X

Statistik
Några timmars sömn tillåts efter cupmatchen från Copa Sudamericana-fajten från Chile, men lagom till morgonkaffet är det dags att avrunda äventyret i Australien. A-League är nyss ur startgroparna och både Newcastle Jets och Western Sydney Wanderers torskade i sina premiärfajter. Jets litar mycket till rutinerade herrar som O’Donovan och Ledley medans gästerna i sin tur sätter stort hopp på Dorrans och Cox axlar. I grunden ska gästerna hållas något högre, men även om högersidan inleder är det inte dumt att ta med även ettan på större rader.


Singelstrecket! - Braga

Braga är ett av Portugals bästa lag. Det är inte Marítimo och med tanke på Ärkebiskoparnas styrka i egen borg är ettan given.

Kupongrensaren! - Nacional

Nacional är ingen vanlig nykomling, det har de bevisat med besked på eget gräs. Endast en torsk så här långt är imponerande och vänstersidan rensar magiskt. Missa inte den!


Spelförslag:

72 rader

1. Nacional - Sporting 1x2
2. Braga - Marítimo 1
3. Fenerbahce - Alanyaspor 1
4. Girona - Lugo 1
5. Ceará - Internacional 1x2
6. Atlético GO - Vasco 1x
7. Coq.Unido - Defensa x2
8. Newcastle Jets - W.Sydney x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Nacional - Sporting 1(x2)
2. Braga - Marítimo 1
3. Fenerbahce - Alanyaspor 1x2
4. Girona - Lugo 1(x)
5. Ceará - Internacional 1x2
6. Atlético GO - Vasco 1x
7. Coq.Unido - Defensa (x)2
8. Newcastle Jets - W.Sydney 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td