Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
07

Tips & Analys för Topptipset 8/1 - 250K EXTRA!

Fredagens Topptips är packat med både klassmatcher och gott om spelvärde när det är 250 000 kr extrapengar i potten. Liverpool, Wolverhampton, Bayern München och Porto garderas alla upp i jakten på riktigt smaskig utdelning medans större hopp sätts till ett gäng som Rio Ave. Det och mycket annat finner ni i analysen nedan, häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Aston Villa - Liverpool 2

Statistik
Villa Park inleder äventyret och senast Liverpool sprang ut på den här arenan fick de i brakan med 2-7 (!). Det var en rejäl fingervisning om att Aston Villa steppat upp jämfört med föregående säsong och trots att viss rotation är att vänta från båda gängen är det inte läge att räkna bort värdarna här heller. Liverpool ska absolut ses som det klart bättre laget i grunden, men formen är allt annat än bra hos Klopp och company. Utgångstvåan får gärna garderas hela vägen på större system.

2. Wolverhampton - Crystal Palace X

Statistik
Två lag som haft problem med att vinna matcher mot slutet drabbar samman en bit västerut om Birmingham. Wolverhampton har framför allt haft offensiva problem sedan Raúl Jiménez gått sönder. Utan mexikanen längst fram finns ingen som kan avsluta det Traoré och Neto påbörjar. Här blir dessutom Vargarna övervärderade när Crystal Palace kommer på visit. Roy Hodgsons normalt stabila manskap vann förvisso med 2-0 mot Sheffield United, men dessförinnan hade Örnarna släppt in hela elva mål på bara tre matcher. Ovisst är bara förnamnet, börja med värdet i öst men var inte rädd för ettan när systemen växer.

3. Mönchengladbach - Bayern München X

Statistik
Motivationen flyger i taket på Borussia-Park när värdföreningen Mönchengladbach får celebert besök i form av mesta mästarna Bayern München. Hansi Flicks välkända lokomotiv fick större problem än förväntat med Mainz, men efter en asfaltering i den andra halvleken noterade till slut Bayern en 5-2-viktoria. Så enkelt kommer det definitivt inte att gå här. Mönchengladbach vann föregående säsongs motsvarande möte med 2-1 och ska kunna stå upp bra trots att salivutdelaren Thuram är avstängd. Gardera så det står härliga till i Nordrhein-Westfalen.

4. Celta Vigo - Villarreal 2

Statistik
Förhållandet mellan Eduardo Coudet och Celta Vigo har hittills varit en sagolik kärlekshistoria, men 0-2-smällen senast mot Real Madrid var tung på flera sätt. Förutom noll poäng skadade sig också viktiga duon Aspas och Nolito och som om inte det vore nog är också ankaret Tapia avstängd när Villarreal kommer på besök. Unai Emery har verkligen hittat rätt hos Den gula ubåten och med både spets och rutin i lirare som Parejo och Moreno ska gästerna ses med god chans i Vigo. Strecka från höger.

5. Real Zaragoza - Logronés 1

Statistik
Från La Liga till Segunda División far vi härnäst för att lägga lupp på bataljen mellan Real Zaragoza och Logronés. Zaragoza har hittills haft en hädisk inledning på säsongen och att värdarna placerar sig under giljotinen går inte att sammanfatta som annat än en katastrof. Formen ser med det sagt ut att vara på uppgång efter fyra inspelade poäng av de senaste sex möjliga. Identisk utdelning gäller för gästande Logronés under samma period, men trots att det skiljer en del mellan aktörerna i tabellen bör besökarna få det svårt på La Romareda. 1X räcker hela vägen.

6. Charlton - Accrington Stanley 1

Statistik
Vi lämnar Spanien och sätter istället kurs mot klassiska The Valley i London. För tillfället spelas det League One-fotboll på den här arenan, men får Charlton som de vill kravlar de sig upp i The Championship igen efter att ha trillat ur samma division i fjol. Spelet i egen borg är en styrka för Lee Bowyers mannar och här får Accrington Stanley verkligen åstadkomma något extra för att stå pall. Gästerna trivs betydligt bättre hemmavid och får de med sig en pinne härifrån ska de vara nöjda. 1X är att betrakta som en helgardering.

7. Rio Ave - Portimonense 1

Statistik
Portugisiska Primeira Liga tar kupongen i mål med två duster och först ut är fajten på Estádio dos Arcos. Rio Ave spelar sina hemmamatcher på den här arenan och föregående säsong vigdes i värdarnas historiebok. Den ledde hela vägen till Europa League-kval, men just det kvalet har också satt sina spår under nuvarande säsong. Vilacondenses har inte alls kommit upp i samma höga nivå än så länge, men här ska de ses med toppchans till att lämna det definitiva bottenträsket. Portimonense är milt uttryckt dåliga på resande fot och raden 1-0-5 tar ingen radikal vändning här. Rio Ave vinner.

8. Famalicao - Porto X

Statistik
Sporting Lissabon har något överraskande skaffat sig en fyrapoängsledning i toppen av Primeira Liga, något som fått Porto att vakna till liv. Sex raka ligasegrar lyder formen för Drakarna som med det sagt blir sönderstreckade i Vila Nova de Famalicao. Senast Porto var här blev det pisk med 1-2 och trots att Famalicao tappat en del bärande spelare sedan dess ska de ses med större chans till poäng än vad strecken antyder. Måla brett och jobba in en skräll i repris.


Singelstrecket! - Rio Ave

Rio Ave har haft en allt annat än bra inledning men här ställs värdarna inför en mycket passande uppgift. Portimonense är ett av seriens absolut sämsta bortalag och kommer värdarna bara upp i nivå vinner de detta tämligen enkelt.

Kupongrensaren! - Mönchengladbach

Bayern München må leda Bundesliga, men det ser inte längre lika självklart ut när Flicks adepter beträder det gröna fältet. Mönchengladbach besitter definitivt kunnande nog för att såra de mesta mästarna och här bör alla tecken vara tidiga.


Spelförslag:

72 rader

1. Aston Villa - Liverpool 2
2. Wolves - Crystal P x2
3. M-gladb. - B.München 1x2
4. Celta Vigo - Villarreal 2
5. Zaragoza - Logronés 1x
6. Charlton - Accrington 1x
7. Rio Ave - Portimonense 1
8. Famalicao - Porto 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Liverpool (1x)2
2. Wolves - Crystal P 1x2
3. M-gladb. - B.München 1x2
4. Celta Vigo - Villarreal (x)2
5. Zaragoza - Logronés 1x
6. Charlton - Accrington 1(x)
7. Rio Ave - Portimonense 1
8. Famalicao - Porto 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td