Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
08

Tips & Analys för Stryktipset 9/1

Världens äldsta fotbollsturnering utgör lördagens Stryktips. FA-Cupen har anor från 1800-talet och även om många av Premier League-lagen väljer att rotera inledningsvis är det en titel många gärna adderar i skåpet. Just rotation hoppas vi ska bli en faktor som gör att utdelningen skjuter i höjden. Häng med på resan!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester United - Watford X

Statistik
Manchester-derbyt i veckans Ligacupsemifinal var en av årets bästa matcher så här långt. United visade att de är i toppen av Premier League för att stanna, men mot stadsrivalen föll Ole Gunnars mannar efter bristande koncentration på fasta situationer. Rotation är att vänta hos värdarna och det öppnar upp skrällchans för gästande Watford. Londonlaget har gott om rutin från finrummet i truppen och i bland andra Ismaïla Sarr finns en sylvass kontringsspelare. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

2. Arsenal - Newcastle 1

Statistik
Mikel Arteta ser ut att ha fått ordning på sitt Arsenal. Ungtupparna Bukayo Saka och Emile Smith-Rowe har varit högst bidragande till att The Gunners plockat tre raka segrar i ligaspelet och mot ett Newcastle som sällan går för cuperna ska de rödvita hållas klart högst. Steve Bruce och company har haft Coronaviruset härjandes i truppen och det gör att Skatorna reser med reducerat manskap till norra London. Det kan räcka till ett kryss, men inte mer än så.

3. Southampton - Shrewsbury 1

Matchen är inställd på grund av corona. Lottfördelningen som gäller är: 12-2-2. Lotterna motsvarar i procent 75-12,5-12,5.

4. Stoke - Leicester 1

Statistik
Stoke tog sig långt i Ligacupen och nu är det dags för de rödvita att försöka göra detsamma i FA-Cupen. The Potters har stått för en ovanligt stark inledning på säsongen och under lördagen kommer motivationen per automatik när Leicester står på andra sidan. Brendan Rodgers mannar fick med sig tre poäng från resan till och mot Newcastle, men frågan är hur pass mycket eller lite speltid den gode Rodgers vågar ge sina nyckelspelare här. Rävarna har hittills haft en skadefylld säsong och med tanke på den framskjutna ligaplaceringen lär störst fokus ligga just där. 1X inleder, tvåan åker med på större rader.

5. Blackpool - West Bromwich 2

Statistik
Arsenal-lånet Daniel Ballard gör det bra i Blackpool-tröjan och alla med sympatier för The Seasiders jublade säkerligen då mittbackens lån förlängdes i veckan. Här ställs Ballard och grabbarna inför ett rejält test när West Bromwich kommer på besök. Sam Allardyce fick nyligen beskedet att Karlan Grant drabbats av en skada och tuggummi-konnässören lär därför söka med ljus och lykta efter en anfallare i transferfönstret. Här ska The Baggies klara sig bra ändå, men rensarkrysset är trots allt ett lockande komplement åt tvåan på större system.

6. Brentford - Middlesbrough X

Statistik
Brentford stred tappert i Ligacup-semin mot Tottenham, men till slut fick The Bees kasta in handduken. Förlusten och insatsen i sig var inget att skämmas över men den innebär också att värdarna får kort med vila i benen inför nästa cupfajt. Middlesbrough kommer utvilade och dessutom formstarka till Brentford Community Stadium. Boro har inte slagit lördagens opponenter sedan 2018 men här ligger onekligen ett trendbrott i luften. X2 är där värdet finns, utgå därifrån.

7. Wycombe - Preston 2

Statistik
Preston har blandat och gett i inledningen av The Championship. 10-2-11 är en rad som vittnar om den saken och när The Lilywhites nu reser till Adams Park går det inte att ta tvåan för givet, gästernas imponerande bortafacit till trots. Wycombe är inte mycket för fotbollsvärlden men på i egen borg visar The Chairboys ändå goda tendenser emellanåt. Gareth Ainsworths mannar räds inte den här uppgiften och då känslan är stark över att vi får se en vinnare här är gubben (1-2) att föredra.

8. QPR - Fulham 2

Statistik
Kiyan Prince Foundation Stadium, mest känd som Loftus Road, slår upp portarna till ett Londonderby. Queens Park Rangers är inga kioskvältare direkt och det är högst troligt att The Superhoops kommer att spendera hela säsongen i The Championships nedre skikt. Samma visa gäller för gästande Fulham som däremot bedriver liknande verksamhet i Premier League. Scott Parkers mannar är förbättrade mot slutet och även om den välklädde tränaren väljer att skruva på ett par platser i sin startelva här ska The Cottagers ändå ses med god chans. Strecka från höger.

9. Burnley - MK Dons X

Statistik
Kolossalt viktiga poäng stod på spel när Burnley tog emot Sheffield United i mellandagarna. Sean Dyche lyckades till slut lotsa sina benknäckare till en 1-0-seger, men spelet imponerar föga hos The Clarets. Destruktiviteten är slående och då ett par viktiga namn återfinns i rehabstugan lär inte The Ginger Mourinho riskera alltför mycket när MK Dons gästar i FA-Cupen. The Dons reser hit med två raka segrar innanför västen och även om det skiljer två divisioner mellan kombattanterna kommer inte besökarna att känna sig slagna på förhand. Ettan ser ut att sticka iväg och då är det läge att koppla på hela spannet redan på mindre system.

10. Oldham - Bournemouth 2

Statistik
Bournemouth agerar fortsatt stabilt i The Championship och Körsbären kan mycket väl göra vistelsen i andraligan till en ettårig sådan. Truppen är tillräckligt bred för att kriga på två fronter och det kommer Oldham att bli varse under lördagen. Oldham tillhör mittenriket i League Two och då formen är på nedåtgående med endast ett mål framåt på de senaste 180 minuterna blir det här en övermäktig uppgift. Tvåan klarar sig galant på egna ben, framförallt nu när matchen blivit flyttad till Bournemouths arena.

11. Blackburn - Doncaster 2

Statistik
Efter tre raka utan seger fick Blackburn äntligen vråla segersång efter triumfen mot Birmingham senast. Armstrong och Dack, gästernas två tveklöst bästa spelare, noterades för varsin kasse men innan vi förhastar oss ska det också sägas att Birmingham inte håller någon vidare nivå. Mot Doncaster är det fullt möjligt att tidigare nämnda duo vilas och då ska gästerna ses med större skrällchans än vad strecken gör gällande. Rovers tillhör toppen i League One och det är inte alls otroligt att vi får se det här mötet i The Championship nästa säsong. Alla tecken ska med.

12. Bristol Rovers - Sheffield United 2

Statistik
Kräftgången Sheffield United står för saknar snart motstycke i Premier League-historien. Två inspelade poäng borde varit betydligt fler, men när självförtroendet är cementerat i botten går det inte att att bara peka på statistiken. Med det sagt ska The Blades trots allt ses som klara favoriter när Bristol Rovers står på andra sidan. Värdarna tillhör de nedre regionerna av League One och skulle de lyckas lösa ett oavgjort resultat under lördagen ska de vara extremt nöjda.

13. Huddersfield - Plymouth 1

Statistik
Kupongen går i mål på John Smith’s Stadium där Huddersfield välkomnar motstånd från League One. Plymouth parkerar in i tredjedivisionens mittersta regioner och att Bojan Djordjic gamla gäng ska ha något att hämta här känns långsökt. Huddersfield är en maskin på eget gräs och Carlos Corberáns intåg på tränarposten sammanfattas så här långt i succé. Ettan streckas i högsta laget, men med gott om skrällägen på annat håll tillåter vi oss att rama in den här bataljen med en åsnespik.


Singelstrecket! - Bournemouth

Bournemouth har en bra mycket bredare trupp att tillgå än vad Oldham har och då läget i ligan är behagligt kan Körsbären mönstra en stark elva i matchen som blivit flyttad till deras egna hemmaplan. Det räcker gott och väl till avancemang.

Kupongrensaren! - Doncaster

Doncaster ångar på i League One och att gästerna ska kunna fälla ett Blackburn som behöver spara krut till The Championship är inte omöjligt. Den lågt streckade tvåan är ett måste.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Watford 1x2
2. Arsenal - Newcastle 1
3. Southamp. - Shrewsbury 1
4. Stoke - Leicester 1x
5. Blackpool - West Brom 2
6. Brentford - Mboro x2
7. Wycombe - Preston 12
8. QPR - Fulham 2
9. Burnley - MK Dons 1x2
10. Oldham - Bournemouth 2
11. Blackburn - Doncaster 1x2
12. Bristol R - Sheffield U x2
13. Huddersfield - Plymouth 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Watford 1x2
2. Arsenal - Newcastle 1(x)
3. Southamp. - Shrewsbury 1
4. Stoke - Leicester 1x2
5. Blackpool - West Brom x2
6. Brentford - Mboro 1x2
7. Wycombe - Preston 12
8. QPR - Fulham (x)2
9. Burnley - MK Dons (1)x(2)
10. Oldham - Bournemouth 2
11. Blackburn - Doncaster (1x)2
12. Bristol R - Sheffield U (x)2
13. Huddersfield - Plymouth 1



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td