Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2021
10

Tips & Analys för Topptipset 11/1

Det gäller att hålla i sig under måndagens Topptips. Sju olika länder ska besökas och det är till stor del också ligafotboll som vi ska brottas med. Stockport mot West Ham är dock ett FA-cupmöte och på Edgeley Park hoppas vi att David Moyes mannar har en sämre dag. Nu sätter vi fart mot åtta gröna bockar!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:29

1. Huesca - Real Betis 1

Statistik
Vi inleder i Spanien där La Liga-jumbon Huesca välkomnar ojämna Real Betis till El Alcoraz. Värdarna är inne i en sämre trend men även om poängutdelningen uteblivit har insatserna mot bland andra Celta Vigo och Barcelona senast i viss mån imponerat. Fortsätter de på samma spår här lever Betis farligt. Gästerna förlorar hittills långt över hälften av sina resor och med ett prekärt skadeläge går inte Pellegrinis manskap säkra. Gubben spelas med visst fokus på ettan.

2. Spezia - Sampdoria 1

Statistik
Två aktörer som imponerade stort i den förra omgången drabbar samman på den italienska rivieran. Trots underläge 0-1 och en man mindre den sista kvarten lyckades Spezia mirakelvända till 2-1 borta mot Napoli. Ismajli får följa det här mötet från sidan då det var han som såg rött, men värdarna kommer sälja sig dyrt ändå. Sampdoria slog i sin tur Inter efter att de gamla Inter-spelarna Candreva och Baldé målat för Ranieri och company. Gästerna parkerar därmed in bekvämt i mitten och då båda gängen lär gå för segern är återigen 1-2 ett passande val.

3. Stockport - West Ham X

Statistik
Den tredje rundan av FA-cupen ska gå i mål och det gör den på Edgeley Park. Stockport County är hemmahörandes på den här arenan och den anrika föreningen bedriver numera sin verksamhet i National League. Trots det ska The Hatters inte ses som helt chanslösa här. FA-cupen är skrällarnas turnering och West Ham är inte som bäst när de förväntas föra matchbilden. Haller har lämnat för Ajax och då Antonio dragits med skadebekymmer har David Moyes väldigt få alternativ längst fram. Lyckas Stockport stänga ner The Hammers är ingenting omöjligt, måla tvärs över.

4. Celtic - Hibernian X

Statistik
Celtic har haft en otroligt mörk säsong hittills och The Boys In Green är numera omsprungna av Rangers som Skottlands bästa lag. Inför helgen skiljde det hela 19 poäng mellan de båda storlagen i tabelltoppen och även om den haltar något är det siffror som talar sitt tydliga språk. Tuff batalj väntar även Henke Larssons gamla klubb då Hibernian kommer på besök under måndagen. Hibs hänger också med i toppen och även om de inte är på samma nivå som Celtic och Rangers i grunden ska gästerna kunna stå upp bra här. I november i fjol slutade det vändande mötet 2-2 och när ettan streckas till månen är vi pilsnabba med samtliga tecken.

5. Standard Liège - Waasland-Beveren 1

Statistik
Tabellen börjar sätta sig i Belgien och två lag som normalt har med de övre placeringarna att göra är Gent och Standard Liége. De båda har dock underpresterat hittills och här ska vi rikta fokus mot de sistnämnda. Ska det bli kvalspel till slutspelsrundan krävs rejäl bättring och under måndagen stundar trots allt en passande uppgift. Waasland-Beveren står på andra sidan och då gästerna kommer hit med endast en inspelad poäng av de senaste nio möjliga är det här Standards fajt att vinna. Ettan är gångbar hela vägen upp till 65-70 procent.

6. Eintracht Braunschweig - Fortuna Düsseldorf 2

Statistik
Malmö FF-kopplingarna är tydliga när vi beger oss till Tyskland och Zweite Bundesliga. Hasse Borgs gamla lag Eintracht Braunschweig tar emot Uwe Röslers Fortuna Düsseldorf på Eintracht-Stadion. Gästerna trillade ur Bundesliga i fjol, men med nuvarande form ser Fortuna ut att vara ruskigt sugna på att ta sig tillbaka igen. Fem (!) raka segrar i ligan är starka papper och här måste verkligen Braunschweig se upp. Med över 30 insläppta mål är försvaret minst sagt ihåligt och här luktar det ännu en viktoria för Rösler och gänget. Tvåan gillas, men pass på för streckningen. Springer den långt över 50-strecket behöver ett kryss inte vara dumt på större system.

7. Caen - Toulouse 2

Statistik
Toulouse drattade snöpligt ur Ligue 1 i fjol efter att förbundet valt att avsluta ligan i förtid. Les Violets har dock slutit samman den här säsongen och med åtta raka utan torsk stormar Isak Petterssons nya klubb mot en ettårig sejour i andraligan. Motståndarna Caen har i sin tur bara vunnit en av de sju senaste i Ligue 2 och även om spelet på eget gräs är en styrka hos värdarna får de här rikta in sig på att freda det egna målet. X2 räcker hela vägen på Michel d’Ornano.

8. Sabadell - Lugo X

Statistik
Kupongen avrundas i Katalonien där bottenlaget Sabadell tar emot mittengänget Lugo från Galicien. Värdarna är hittills sämst i klassen vad gäller spel i egen borg, men då det är otroligt jämnt i botten av Segunda División finns fortfarande god möjlighet till att säkra kontraktet inför nästa säsong. Lugo har inte bortagräs som en styrka då gästerna tagit 18 av sina totalt 27 poäng på egen matta. Jämn dust är att vänta på Nova Creu Alta, spikkryss eller alla tecken.


Singelstrecket! - Standard Liége

Standard Liége har hittills haft problem i Jupiler League även om de visat styrka i Europa League. Kommer värdarna upp i ansenlig nivå mot Waasland-Beveren vinner de detta.

Kupongrensaren! - Hibernian

Celtic gör en av sina sämsta säsonger på länge men streckas trots det upp över 80 procent mot Hibernian. Gästerna har kapacitet för att störa och här bör samtliga tecken finnas med då högersidan rensar magiskt.


Spelförslag:

72 rader

1. Huesca - Real Betis 12
2. Spezia - Sampdoria 12
3. Stockport - West Ham 1x2
4. Celtic - Hibernian 1x2
5. St.Liège - W.Beveren 1
6. E.Brauns. - F.Düsseldorf 2
7. Caen - Toulouse x2
8. Sabadell - Lugo x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Huesca - Real Betis 1(2)
2. Spezia - Sampdoria 12
3. Stockport - West Ham 1x2
4. Celtic - Hibernian 1x2
5. St.Liège - W.Beveren 1
6. E.Brauns. - F.Düsseldorf (x)2
7. Caen - Toulouse 1x2
8. Sabadell - Lugo (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td